Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked is köcc az infót, valahogy sejtettem hogy a Barca-címer rajta van..valaciBarca1 írta:Csak TV3 - a karján..meg a Barca címer .Gauchomester írta:Ha már a mezről van szó, bocs a tudatlanságomért, de rajta van a UNICEF felirat??
Kösz, erről nem tudtam.Enrique írta:Szerintem nincs, mivel eleve augusztus 11-ére tervezték a hivatalos bejelentő-ceremóniát, de ez tolódni fog az elnökválasztás miatt. Szal elvileg még nem lehet rajt.Gauchomester írta:Ha már a mezről van szó, bocs a tudatlanságomért, de rajta van a UNICEF felirat??
Szerintem nincs, mivel eleve augusztus 11-ére tervezték a hivatalos bejelentő-ceremóniát, de ez tolódni fog az elnökválasztás miatt. Szal elvileg még nem lehet rajt.Gauchomester írta:Ha már a mezről van szó, bocs a tudatlanságomért, de rajta van a UNICEF felirat??
Csak TV3 - a karján..meg a Barca címer .Gauchomester írta:Ha már a mezről van szó, bocs a tudatlanságomért, de rajta van a UNICEF felirat??
A szokásos , gránátvörös-kékverynice írta:mien mezben játszunk?
A pimasz mákos és szerencsés goljaink folytatódtak ...valaciBarca1 írta:Gudjonsen 0-3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaja énis így tudomfcjoc írta:Ők majd csak Amerikába csatlakoznak a csapathoz ha jól tomverynice írta:Thuram Zambrotta?
Ők majd csak Amerikába csatlakoznak a csapathoz ha jól tomverynice írta:Thuram Zambrotta?