Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nahh közbe változott a hétvégém. Minden jel szerint mégis tudok menniZ. Iván írta:Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most szólok, de a foci már végképp kiment a fejemből. Semmiképp nem tudok menni holnap, nektek jó játékot. A jövő hetem már remélhetőleg nem ilyen telített lesz.
üdv.
Minden szombaton foci 17-19h-ig, a Karácsony Sándor Általános Iskola tornatermében, CSEPELEN! Fix óradíjat fizetünk a teremre, létszámtól függően oszlik el alkalmanként a pénz, ami általában 300-400 forint!barca52 írta:Üdv mindenkinek!
Én új tag vagyok itt, és szívesen fociznék barca szurkolókkal. Hogy is van ez pontosan? hol van pontosan a terem?
Mennyit kell fizetni a teremért?
Próbáltam érthetően, de félek mégis én kavartalak meg bocsi! SZÓVAL, a lényeg: szombatonként Csepelre bárki jöhet, és aki jön az focizik! Az csak olyan baráti barcás foci! Úgyhogy ha van kedved egy jót focizni Barcás fiúkkal, akkor gyere csak...indian írta:sziasztok
oksi, akkor maradjunk abban, hogy ezt a buliot kihagyom, az nem jo, ha elutazok oda es nem focizok, a masik oka meg, hogy ugyis kene dolgoznom egy munkan szombaton
koszike, Hajra Barca!
tenyleg tudogyulladasa van a Rijkaardnak?
indian
Helló Silva, Indian!Silvanus írta:
- ha rendszeresen lejársz ide, akkor bekerülhetsz a csapat bajnoki, illetve Szurkolói Tornákra készülő keretébe is!![]()
Köszönöm Mester! A szombaton sajna valószínű nem tudok menni, mert programom van előtte. De jövő szerdán mindenképp!Silvanus írta:Elvileg igen, mert Zoli az első számú kapusunk, aki nem jön a téli bajnokságra lenne az 1-es, ám ő sajna ritkán van itt a fórumon, és még nem is csinálta meg magának az aláírását, ÍGY GYAKORLATILAG NEM foglalt!lacibanez írta:Right, azért mondtam az 1-est. Vagy az már foglalt?barcafan írta:csakhogy kötekedjek:
név+számnem az itteni nick, hanem a mezen szereplő, de ezt gondolom észrevetted
Ha az is lenne, akkor sem lenne vita, úgyhogy én, Silvanus9 felhatalmazlak rá, hogy nyugodtan rakd be magadnak a szabadon választott név mellé az 1-es számot!!! Ha tudod, akkor csináld meg ugyan azon formán az egészet, ahogy mi! Köszi...![]()
Egyébként üdvözlünk a fórumon, örülök hogy te is csatlakoztál kis csapatunkhoz! Szombaton jösz? Örülnénk neked!!!
Barcafan - először is jobbulást neked, most már tényleg pihend ki magad!!! Másodszor pedig messze laksz a csepeli teremtől? Nem jösz le most szombaton csak hogy visszaadhassam neked a CD-det???barcafan írta:nem akartam én ezt irni, mert még lebunkózott volna valaki, h szegény gyereket elijesztemAnyám boldog volt amikor mondtam, h a tál még 1 hét
de nem baj, van még
Most írhatnám azt - amit majd biztos meg is fogsz kapni sokaktól - hogy: OLVASS VISSZA, és mindent megtalálsz!indian írta:sziasztok, én uj gyerek vagyok itt, de nagy Barca fan!
érdeklődnék a szombati focival kapcsolatban, amiről itt irogattok. lehet menni? indian