Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell félni, itt senki sem táplálkozik emberekkel.fruhvald76 írta:lehet hűlyeséget kerdezek de mi az a hszamugy kicsit buta vagyok ehhez . amugy kőszi alig birtam ra venni magam hogy irjak valamit is mert féltem mi lesz .
Hsz = hozzászólásfruhvald76 írta:lehet hűlyeséget kerdezek de mi az a hszamugy kicsit buta vagyok ehhez . amugy kőszi alig birtam ra venni magam hogy irjak valamit is mert féltem mi lesz .
Szia!fruhvald76 írta:en ma vagyok legeloszor ezzen az oldalon , ma jelentkeztem be,tecik nagyon ez az egesz ,nem rég kaptam egy számitogepet apámtol vettem hozzá egy hordozhato internetet ,meg most bepsibe vagyok és kerestem egy olyan oldalt ami nekem is teceni fog, meg nagyon probalkozom ezért elnezest mindenkitől.
Légy üdvözölve itt nálunk, és érezd jól Magad!fruhvald76 írta:en ma vagyok legeloszor ezzen az oldalon , ma jelentkeztem be,tecik nagyon ez az egesz ,nem rég kaptam egy számitogepet apámtol vettem hozzá egy hordozhato internetet ,meg most bepsibe vagyok és kerestem egy olyan oldalt ami nekem is teceni fog, meg nagyon probalkozom ezért elnezest mindenkitől.
Hát, elvileg és gyakorlatilag is Bence.Victor_Valdes írta:Akkor most La pulga Bence vagy Benedek???![]()
Pont ezt akartam én is írni..Varga Tamás írta:Bence!
ISTEN ÉLTESSEN NEVED NAPJÁN!
LP neked meg boldog névnapotLa Pulga írta:Boldog Szülinapot Ronaldinhonak!
(nekem meg ma van a névnapom.)