Ezt pont nem lehet letölteni....kovinho írta:http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=7134

Ezt pont nem lehet letölteni....kovinho írta:http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=7134
Tévedsz, lehetséges, majd később jövök leírom csak most kumma fáradt vokZozzy 5 írta:Figyelőket nem tudsz küldeni, hogy ők maguknak keressenekel fuero írta:Akkor megint a TCM-re hivatkozva szeretném megtudni h van-e lehetőség úgy igazolni az fm-be h beállítom a posztot, megszabom h kb. mennyi zséért akarok venni?
Mert nem sok név jut eszembe játék közbe!
Meg lehet olyat h küldök játékosmegfigyelőt h szerezzen nekem vhonnan játékost?
Mi az hogyZozzy 5 írta:Pft, így legyen 5ösöm a lottónEgyébként az új vezetés is veled képzelni el a jövőt? Mert nálam is volt már tulajdonosváltás egy másik csapatban, és akkor menesztették az aktuális menedzsert.
Pft, így legyen 5ösöm a lottónKluivertinho írta:Máááákom voltZozzy 5 írta:Ilyet hogy csináltál, hogy ekkora tulajdonosváltás volt? Vagy ezt nem te csináltad, csak szerencséd volt, vagy mi a fsz?![]()
![]()
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=7134Sharkinho írta:Egy jó magyarítást tudnátok adni
Máááákom voltZozzy 5 írta:Ilyet hogy csináltál, hogy ekkora tulajdonosváltás volt? Vagy ezt nem te csináltad, csak szerencséd volt, vagy mi a fsz?
Természetesen van, bemész a keresésbe/játékosok, és ott a jobb felső sarokban a szűrű, ott testreszabod az igényeid, és kidobja neked a talált játékosokat. Figyelőket nem tudsz küldeni, hogy ők maguknak keressenek vkit, de olyat csinálhatsz, hogy valakit megfigyeltetsz a figyelőddel, így ő sok hasznos infóval szolgál majd neked.el fuero írta:Akkor megint a TCM-re hivatkozva szeretném megtudni h van-e lehetőség úgy igazolni az fm-be h beállítom a posztot, megszabom h kb. mennyi zséért akarok venni?
Mert nem sok név jut eszembe játék közbe!
Meg lehet olyat h küldök játékosmegfigyelőt h szerezzen nekem vhonnan játékost?
Ha letöltötted az nem alapból magyar.Sharkinho írta:Itt találok magyartVagy ez alapból magyar
www.thepiratebay.orgSharkinho írta:Honnan tudnám letölteni
1. Bonano elég potyabarca99 írta:1., Király Gabit le akartad igazolni?![]()
2., Jól áll az a BL skin egy másod osztályú csapathoz.
3., Jó sok gólt kapsz...![]()
4., Ha viszont bejön az a sok pénz, akkor jól felturbózhatod a csapatod, simán lehetsz jövőre 12-16. Persze PD-ben.
Zozzy 5 írta:Egy autosave még régebbről megmentett, de vagy 10 meccset újra kell játszanom...
Egy autosave még régebbről megmentett, de vagy 10 meccset újra kell játszanom...gyeptegla írta:Zozzy 5 írta:Hmm, egy jó kis tréfa sosem árthat...Tölteni akarom be a mentésem, erre kiírja, hogy nem lehet betölteni és kidob a játékbólValami ötlet?
Tegnap volt egy áramszünet, de még előtte tudtam egyet menteni, és kilépni a játékból, tehát elvileg minden szabályosan lezajlott, Aztán rögtön ezután jött ez OFF, de mondom, még épp, hogy tudtam előtte menteni. lehet, hogy az áramszünet az oka? Valaki help pls!!
annak a játékodnak vége akkorkezdj ujat és mindig többször mentsd el. pl én ugy csináltam hogy egy játékot 2x mentettem el.. egyik biztosan jó volt... ez ellen csak igy lehet védekezni
Zozzy 5 írta:Hmm, egy jó kis tréfa sosem árthat...Tölteni akarom be a mentésem, erre kiírja, hogy nem lehet betölteni és kidob a játékbólValami ötlet?
Tegnap volt egy áramszünet, de még előtte tudtam egyet menteni, és kilépni a játékból, tehát elvileg minden szabályosan lezajlott, Aztán rögtön ezután jött ez OFF, de mondom, még épp, hogy tudtam előtte menteni. lehet, hogy az áramszünet az oka? Valaki help pls!!
Maldonando Napolis asszemZozzy 5 írta:Ja igen, BertolinaKluivertinho írta:Bartolina igazából Bertolina de megtaláltam és jön is télen, kösziCsatár: Bartolina
Védő: Victor Hugo Mareco, Maldonado.
Viszont ilyen player hogy Victor Hugo Mareco nincs, legalábbis nem találtam, Maldonado nevezetű van vagy 3, de egyik sem védő.![]()
Mareco a Bresciába nyomja, Maldonado is vmi másodosztályú olasz csapatban.