Zozzy 5 írta:Subinho írta:attól félek, h a hullámzó teljesítmény folytatódik: vagyis 1-2 győzelem után jön a fájó vereség. a margó meg sztem tuti nem fog bukni! vagy ha igen, akkor a barca is és a végén a nevető 3. a sevilla jön ki jól az egészből! mellékesen megjegyzem, meg is érdemelnék!!!
Szerintem mostanra már összekapták magukat a fiúk

A küzdőszellemmel tuti nem lesz gond, főleg nem a Getafe ellen. Nem kell anynira negatívan hozzáálni a dolgokhoz, mint te teszed, persze megértem a csalódottságot és a féelemet. De mostmár ezzel nem szabad törődni, a fiúk mellé kell állni, hinni akár a lehetetlenben is, pedig még közel sem ennyire vészes a helyzet.
nos, sztem nem pesszimista vagyok, inkább realista!!! sokszor hallotunk már nagy szavakat, hogy majd most...! láttunk jó produkciókat, de aztán mindíg visszaesett a csapat... szóval én azt gondolom, hogy hétvégén legázolják a srácok a getafét, aztán a köv. fordulóban (mindegy ki ellen játszunk) megint beégünk és az utolsó fordulóban, ha már úgyis mindegy, mert elment a szekér, akkor nem fogja őket érdekelni és max döntetlen...
a margó tuti be fog bukni 1 meccset legalább, viszont a barca is, ez tuti!!! és így tök mindegy, milyen hozzáállással játszanak a srácok: már késő! igazság szerint mondhatnánk, hogy most aztán tuti összeszedik magukat Ronaldinhoék és megnyerik a ligát, de sajnos nem mondhatjuk, mert ha 10-0-ra nyerik meg mindhárom meccsüket a real meg csak 1 gólocskával győz, akkor mindegy... viszont ha nem vigyázunk, akkor a sevilla meglephet hátulról!!!
szezon közben sokat buktak az üldözők, nem tudtuk kihasználni a lehetőséget!!! ennek ellenére nagyon remélem, hogy csak még 1x bukik a real és a csapat összeszorítja a fogát erre a 3 meccsre!!!