Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen,látod ez nálunk megoldható,de nálatok odaszabadulnának azok...Swineherd írta:szerinted mi lenne ott???Charlie írta:Egyébként nem megoldható 1 topik nekünk is a madridistán?Ahol hasonló stílusban mint az előbb vitatkozhatnánk.
C.
Hát sztem érdekes ember ez a cissé,aztán mexicaner is fura,nem sok kedves szava van az emberhez.real_funghi írta:Nem akartunk keménykedni, bíztunk benne, amikor még csak 1-2 ovis volt ott, hogy majd elmennek, de azóta csak egyre többen és többen vannak.
Charlie: sorold a neveket.
Én mondom a neveket kiket kéne nálatokSwineherd írta:de még nem volt senki, pedig lehetne végre...real_funghi írta:ezeket nem 10 percre kell bannolni, hanem 10 évre.
Mostanában nem is írok.De sztem már nem is fogok oda többet járni.Már soha többet.Charlie írta:Mit művel már?Egyébként Kitfisto biztos hogy csak 12 vagy te?Ronaldinho 17 írta:kifestő? 12 éves senkiháziha kell a telefonszáma akkor szóljatok,olyan aranyos kislányos hangja van!!a foci.hu-ról van meg a száma,egyik srácnak megadta.ott mennyit tud ocsmánykodni,az hihetetlen
Hmmmmmmmm?Nem kevesebbre gondolok.
C.
Mit művel már?Egyébként Kitfisto biztos hogy csak 12 vagy te?Ronaldinho 17 írta:kifestő? 12 éves senkiháziha kell a telefonszáma akkor szóljatok,olyan aranyos kislányos hangja van!!a foci.hu-ról van meg a száma,egyik srácnak megadta.ott mennyit tud ocsmánykodni,az hihetetlen
Miért zártátok be?Egyébként csak ezeket a kis hullajtárokat kéne akik beleszólnak a mi vitánkba kirakni,vagy 10perce bannolni őket.real_funghi írta:Nagyon sajnáljuk, ez van. Nem volt mit tenni.
Hát 15 éves létére.....amiket olvastam.....nem hiszem hogy annyi lenne.Swineherd írta:olyan 15 körüliCharlie írta: Hány éves kb.?
C.
hát igen! Ő most éppen annak örül, hogy két néven van fenn a fórumon...Charlie írta:Pont az a cissé,nevetséges.Beleszól,de se füle,se farka amit beszél,és még azt hixi hogy hogy megmondta.
C.