Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt a bírót szivem szerint leütném.. miket fuj be nekik és miket nem nekünk.. nem rá akarom fogni... jobb a sevilla.. de ezek az ítéletek.. :STomsa írta:mostanában mindig úgy érzem, hogy a bírók inkább ellenünk fújnak :SMeiso írta:Ez a bíró is egy vicc egyébként..
de lehet hogy csak túlságosan elfogult vagyok
mostanában mindig úgy érzem, hogy a bírók inkább ellenünk fújnak :SMeiso írta:Ez a bíró is egy vicc egyébként..
Hát a sevilla edzője tudja annyira motíválni a csapatát hogy ne hagyja ráülni őket az eredményre... Sajnos ez nálunk nagyon hiányzik...lowride írta:Ha raalna a Sevilla erre az 1-0ra lehet lenne esely. De ez barca taktika szoval nem hiszem...
nem fognak leállni sajna, látják hogy nagyon sebezhetőek vagyunk, egyet még biztosan be akarnak gyűrni.lowride írta:Ha raalna a Sevilla erre az 1-0ra lehet lenne esely. De ez barca taktika szoval nem hiszem...
Megmondom őszintén, nem értem ezt a hsz-t. Semmi olyasmit nem írtam, amin fel kellene háborodni. Ha nem érted a viccet, nem tudom, mit tegyek.barcacsabi írta:KEDVES VARGA TAMÁS!!!!
Elnézésedet kérem hogy betolakodtam a "TE MOCSARADBA"!!!!!
Soha többet nem írok!!!!!
Azt hittem a BARCA itt összetartó erő!
Bocs hogy itt voltam!!!!