Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te most kiről beszélsz?kbaladzs írta:Etoo előbb rúgna mesterhármast mint hókuszpók barátunk!!!De tudom ő elment most Ibrát szeressük, hát én utálom, ennyi.Szememmben nem focvista, fele annyit se tesz le egy meccsen az asztalra mint pl mmessi a legrosszabb formájában
Oké. Elhisszük és tiszteletben tartjuk a véleményed.kbaladzs írta:Etoo előbb rúgna mesterhármast mint hókuszpók barátunk!!!De tudom ő elment most Ibrát szeressük, hát én utálom, ennyi.Szememmben nem focvista, fele annyit se tesz le egy meccsen az asztalra mint pl mmessi a legrosszabb formájában
Leülhetsz fiam.kbaladzs írta:Etoo előbb rúgna mesterhármast mint hókuszpók barátunk!!!De tudom ő elment most Ibrát szeressük, hát én utálom, ennyi.Szememmben nem focvista, fele annyit se tesz le egy meccsen az asztalra mint pl mmessi a legrosszabb formájában
Fifa oldalról lett kimásolva ne velem vitakozz!Fernando írta:Kirúgásnál mi a francért ne lenne? Szögletnél pedig evidens basszus, az alapvonalról jön a labdakbaladzs írta:Kirúgás, bedobás, szögletrúgás és játékvezetői labdaejtés esetében sincs les. Sőt az sem minősül lesnek, ha a támadó játékos az ellenféltől kapja a labdát.
Kirúgásnál mi a francért ne lenne? Szögletnél pedig evidens basszus, az alapvonalról jön a labdakbaladzs írta:Kirúgás, bedobás, szögletrúgás és játékvezetői labdaejtés esetében sincs les. Sőt az sem minősül lesnek, ha a támadó játékos az ellenféltől kapja a labdát.
Hát én is nagyon remélem, mert ma engem lenyűgöz Thiago játéka.lui1698 írta:Írtad, hogy lejár a szerződésük.
Hát a látottak után, remélem hogy minimum vele és Jonathannal hosszabbítanak.