henry&eto írta:de most mi a jó büdös fene van david villával nem ugy volt hogy ő jön?tiszta fos adebayor neharagudjatok már mit csinált egész szezonban tiszta lassú!blben is csetlett botlott utálom azt a játékost maradjon szépen a helyén!
Ennek én is nagyon örülnék, mivel Schweinsteiger az egyik kedvenc játékosom és sztem megállná a helyét a Barcában. Főleg azért mivel elég technikás és eszméletlenül agresszív, ha labdát veszít egyből visszatámad.André T. írta:Egy Sweinsteiger,Moutinhó párosnak mondjuk én is örülnék!!!
Tud persze. Szerintem is jo játékos, 3 éve nagyon oda voltam érte, tegnap EB-n is jol játszott, gólt is rugott. De ö inkább szélsö, nem középsö irányito mint Deco, ezért én nem tudnám elképzelni öt a helyére.matyi02 írta:Ha ijen jól tudod a nevét akkor mér te is jól fel figyeltél rá nem ???
Szerintem nagyon tud a német
hmm...matyi02 írta: ...
Csatárnak eto'o helyett egyértelmü Villa kel padra meg adebayor.
És padra szerintem walcot nagyon jó lenne fiatal nagyon ,nagyon teknikás , nagyon gyors.
Középályára ha még nagyon kéna valaki akkor itt a barcánál én essient csábítottam volna nem keitát de ők tudják ...![]()
Barragan viszont okés lennematyi02 írta: Barragn ???Sztem nem lenne rosz
Saviola sok ideig meghatározó játékos volt a Barcában, aztán jött Eto'o, Ronaldinho, Giuly (késöbb Messi) trió, és mi elkezdtük kölcsönbe adogatni. Nem fért volna ide be. (Viszont ezzel a Madridos huzásával sokan megutálták (köztük én))Kowa írta:Őő már alacsony csatár .,robbanékony ., sztem ez a Saviola tipusú anno érte is sokat fizettünk és.......mennyit kaptunk érte........semmit ingyen ment Madridba.........
Ott van Bojan... Felesleges egy másik tehetséges, ennyire fiatal csatár.Kowa írta:EZ a William (Willian Borges da Silva )ez egy alacsonny csatár 168 cm magas , gyors .,technikás csatár de 19 évesen 30.milió euró talán kicsit sok érte........Bár ha Laporta mardani akar minnél hamarabb döntenie kell...
Őő már alacsony csatár .,robbanékony ., sztem ez a Saviola tipusú anno érte is sokat fizettünk és.......mennyit kaptunk érte........semmit ingyen ment Madridba.........
Véleményetek.......?
Amint lesz egy kis időm természetesen megírom. Most elég sok meló van.André T. írta:Szervusz Titinhó!!!!légyszi a mai hirekett felolvasod???kösszi.
nem vagy véletlenül Arsenal fan?Rio Buscape írta:Huntelaar közel sincs olyan képzett játékos mint Adebayor.
Ade termetéhez képest az egyik legtechnikásabb játékos, remekül lát a pályán és mindig jó helyen van jókor