2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne haragudj, de ezzel azért nem értek egyet. Nem tudom hány éves vagy, de hogy jössz te ahhoz, hogy a Nyilasit lesenkized. Ez az ember annyi örömöt adott már ennek a Magyar futball közönségnek, hogy ezt kikérem a nevében. Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?
Nyilasi egy senki, legyenszó bármiféle véleményéről, nemhogy még a clasicoval kapcsolatban.
Akár csak az összes nevetséges szakkommentátor, akit magyarországon alkalmaznak a sport televíziók.
Tudtam, h ez lesz a reakció.chrissjr írta:Szerintem innen vált teljesen értelmetlenné a hsz-ed. Rendben van, hogy kritizálsz, de akkor tanuld meg helyesen is leírni, amiről próbálsz véleményt formálni. Másként semmit sem ér az egész.Barcaforever írta:classicot![]()
Iván pedig nem szorul rá a védelmemre, de mivel személyesen is ismerem, ezért kijelenthetem, hogy ért a futballhoz.Mi sem bizonyítja jobban, hogy ő már réges-régen megmondta, pontosan az általad említett TV-műsorban, hogy Pep rendkívül sikeres csapatot fog felépíteni, fiatal edző létére és a csapat akkori sikertelensége ellenére. A "szakértők" többsége viszont annak idején csak a tollát köszörülte a "szerencsétlen" Barcelonán és már a gyászszertartást szervezték. Egyébként az országban a Barcával kapcsolatban Iván tud talán a leghitelesebben megszólalni. Abszolút kompetens, hiszen rengeteg meccsen volt már kint, sajtótájékoztatókra jár és még újságot írni is tud, sok sportújságíró kollégájával ellentétben.
Emiatt pedig nem értem, hogy miért akkora baj az, ha esetleg meghívják a Sport Televízióba. Főleg, hogy általad is látogatott oldal főszerkesztőjéről van szó. Talán örülni kellene neki, hogy képviselheti valaki az eurobarcát egy országos tv-ben.
![]()
Végezetül egy kis olvasmány számodra az egyébként mindig kritikus nst-ről, amely az ország 10 legjobb blogja között van úgy különben:Katt ide
Szerintem innen vált teljesen értelmetlenné a hsz-ed. Rendben van, hogy kritizálsz, de akkor tanuld meg helyesen is leírni, amiről próbálsz véleményt formálni. Másként semmit sem ér az egész.Barcaforever írta:classicot
Pontosan így volt. Jól emlékszel.mademan írta:a meccs végén beszélt a barca jövőjéről és kiemelte hogy jövőre egy új edzővel messire és a la masiara építve jövőre majd egy új barcát láthatunk.
Nem hiszem, hogy csak fényeztem volna a Madridot.mademan írta:a realos csávó csak fényezte a realt meg calderónt és a calderón által kitraposott utat!
Nem így történt?Barca_10 írta:A 2-6 után a madridos srác ott azt kezdte el magyarázni hogy majd nyáron jön Perez,csapatot épít
Várjuk ki a végét.Barca_10 írta:és kupákat fog nyerni a Real.Ha ilyen lesz a védelem lemondhatnak róla.
Barca_10 írta:Iván pedig szimpatikusabb mint Krisztián Smile Very Happy
Azért még 1 félidő hátra van. Mi is ikszeltünk tavaly egy svájci csapattalbarca28 írta:Gondoltam h lemossák őket.kristop írta:ezt megnyeri a Real, fényévekkel jobbak a svájciaknál. és az amennyit és amilyen százalékban Xabi passzol, az azért nem semmi.
Gondoltam h lemossák őket.Amugy ma van a Szülinapja Xabi Alonsonakkristop írta:ezt megnyeri a Real, fényévekkel jobbak a svájciaknál. és az amennyit és amilyen százalékban Xabi passzol, az azért nem semmi.
Akkor játsszon sokat!barca28 írta:Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa; Lass, Alonso; Marcelo, Kaká, Raúl és Higuaín.
Valahogy gondoltam hogy CR nem fog kezdeni szerintem úgy lesznek mint mi.A másik meccs illetve az eredmény állásától függ hogy mennyit játszik.
Engem nem igazán érdekel, ki játszik és ki nem a Madridban, a lényeg, h mi győzzünk. És egyáltalán nem örülök, h játszik ellenünk, mert nélküle sokkal könnyebb lett volna. Azért bízom benne, h még nincs olyan állapotban, h komoly gondokat okozzon.azért nagyobb büszkeség szerintem egy Cristiano Ronaldoval felálló Madridot verni
Köszi szépen a választ.De kizárható , ha valami Züriches favágó lerugdossa..azért nagyobb büszkeség szerintem egy Cristiano Ronaldoval felálló Madridot verni..jó nem mintha ő egy Isten lenne de fontos játékos a csapata számára.Én sima meccset várok hétvégén Iniestától Piquétól és Abidaltol hasonló játékot mint tegnap.Na és persze Ibra gólt gólokat.Leomessi14 írta:Allitolag mar most teljesen 100%-os es ma is fog kapni jatekperceket,tehet nem kizarhato a Nou Camp beli 90 perc se..barca28 írta:Egy kérdésem lenne.CR ugye felépült, és kiváncsi vagyok rá , hogy ma játszani fog..megkockáztatják-e az esetleges újabb sérülést?És még annyit ,hogy ha hétvégén játszani fog ellenünk akkor vajon birja-e a 90perces terhelést?Ha valaki ezekkel kapcsolatban tud valami infót , legyen olyan kedves ossza meg velem velünk.
Allitolag mar most teljesen 100%-os es ma is fog kapni jatekperceket,tehet nem kizarhato a Nou Camp beli 90 perc se..barca28 írta:Egy kérdésem lenne.CR ugye felépült, és kiváncsi vagyok rá , hogy ma játszani fog..megkockáztatják-e az esetleges újabb sérülést?És még annyit ,hogy ha hétvégén játszani fog ellenünk akkor vajon birja-e a 90perces terhelést?Ha valaki ezekkel kapcsolatban tud valami infót , legyen olyan kedves ossza meg velem velünk.
Ja ja már itt is megjelent a hír.ferninho írta:a madridistáról, de ide is levan írva rövidhírnekA Sport 1 televízió Mai helyzet c. műsorának csütörtöki témája a hétvégi El Clásico lesz. A meghívott vendégek: Záborszky Iván (főszerkesztő, eurobarca.hu) és Farkas Krisztián (szerkesztő, madridista.hu). A kezdési időpont: 2009. 11. 26. (csütörtök), 19:15.
a madridistáról, de ide is levan írva rövidhírnekA Sport 1 televízió Mai helyzet c. műsorának csütörtöki témája a hétvégi El Clásico lesz. A meghívott vendégek: Záborszky Iván (főszerkesztő, eurobarca.hu) és Farkas Krisztián (szerkesztő, madridista.hu). A kezdési időpont: 2009. 11. 26. (csütörtök), 19:15.