Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egy megkövezést javasolnék Barcelona főterén.Boixos írta:azért rendkívűl aljas dolog az ilyen szándékos gallyazás, függetlenül a figotól, mert az a szerencsétlen sérült abból él, h futballozik, így az ilyen takony az egzisztenciáját veszélyezteti, azon kívűl h még nagy fájdalmat is okozott neki. amennyiben be tudják bizonyítani, h szándékos volt, rögtön bíróság elé zavarnám az okozóját. és figo esetében a büntetést egy barcelonai börtönben kellene letöltenie. egy 20 fős cellában, ahol ő lenne a legkisebb. biztos nem unatkozna éjszakánként.
űZsolti írta:Én viszek egy üveg sósavat,meg egy töviskoszorút.Charlie írta:Vixek láncfűrészt,és húskampót!Zsolti írta:Na akkor hárman vagyunk.Menjünk keressük meg,és alakítsuk át egy kicsit.Lehet meg is köszönné,legalább nem ismernék föl Barcelonában...
C.
Én viszek egy üveg sósavat,meg egy töviskoszorút.Charlie írta:Vixek láncfűrészt,és húskampót!Zsolti írta:Na akkor hárman vagyunk.Menjünk keressük meg,és alakítsuk át egy kicsit.Lehet meg is köszönné,legalább nem ismernék föl Barcelonában...Enrique írta: Sztem már azt sem érdemli meg..
C.
Vixek láncfűrészt,és húskampót!Zsolti írta:Na akkor hárman vagyunk.Menjünk keressük meg,és alakítsuk át egy kicsit.Lehet meg is köszönné,legalább nem ismernék föl Barcelonában...Enrique írta:Sztem már azt sem érdemli meg..Charlie írta:Alakítanék az arcán szívesen...![]()
C.
Na akkor hárman vagyunk.Menjünk keressük meg,és alakítsuk át egy kicsit.Lehet meg is köszönné,legalább nem ismernék föl Barcelonában...Enrique írta:Sztem már azt sem érdemli meg..Charlie írta:Alakítanék az arcán szívesen...![]()
C.
Akkor asszem beszállok 3.nak.. Így beleszállni vkibe csak szándékosan lehet....Zsolti írta:Hát én régen istenként tiszteltem,de azok az idők már elmúltak.Charlie írta:Hogy lehet ezt a tetűt szeretni egyáltalán azt nem értem...Zsolti írta:Énis azt hittem,hogy nálam jobban nem gyűlöli senki,de úgy látszik ketten vagyunk.
C.
Ez te vagy?elég morcos...Charlie írta:De Boixos!Mikor vallod már be hogy ez a te személyi képed?Boixos írta:egy öreg [auto_cenzúra] már. csak ilyenekkel tudja magát észrevetetni. (mondom én, h öreg [auto_cenzúra], aki idősebb vagyok nála)
![]()
C.
De Boixos!Mikor vallod már be hogy ez a te személyi képed?Boixos írta:egy öreg [auto_cenzúra] már. csak ilyenekkel tudja magát észrevetetni. (mondom én, h öreg [auto_cenzúra], aki idősebb vagyok nála)
Hát én régen istenként tiszteltem,de azok az idők már elmúltak.Charlie írta:Hogy lehet ezt a tetűt szeretni egyáltalán azt nem értem...Zsolti írta:Énis azt hittem,hogy nálam jobban nem gyűlöli senki,de úgy látszik ketten vagyunk.Charlie írta:
Hihetetlenül ingerrel engem is,azt hittem csak én gyűlölöm ennyire...
C.
C.
Hogy lehet ezt a tetűt szeretni egyáltalán azt nem értem...Zsolti írta:Énis azt hittem,hogy nálam jobban nem gyűlöli senki,de úgy látszik ketten vagyunk.Charlie írta:Zsolti írta:Én minden reál meccsen fölbaszom magam,hogy az a gyök figo hogy lehet ilyen nagképű.Amikor hozzáérnek már rögtön ver a nyálát.Én egyszer úgy alávernék,hogy nem bírna reklamálni.föl sem tudna kelni.
C.
Énis azt hittem,hogy nálam jobban nem gyűlöli senki,de úgy látszik ketten vagyunk.Charlie írta:Zsolti írta:Én minden reál meccsen fölbaszom magam,hogy az a gyök figo hogy lehet ilyen nagképű.Amikor hozzáérnek már rögtön ver a nyálát.Én egyszer úgy alávernék,hogy nem bírna reklamálni.föl sem tudna kelni.Charlie írta:Bazzeg,ha 1szer játszhatnék ellene,én tuti megtenném vele,nem érdekelne hogy a fél világ utál.De hogy lehet vki ien tet0ű?...Nagyon felbasztam magam.
C.
C.
Zsolti írta:Én minden reál meccsen fölbaszom magam,hogy az a gyök figo hogy lehet ilyen nagképű.Amikor hozzáérnek már rögtön ver a nyálát.Én egyszer úgy alávernék,hogy nem bírna reklamálni.föl sem tudna kelni.Charlie írta:Bazzeg,ha 1szer játszhatnék ellene,én tuti megtenném vele,nem érdekelne hogy a fél világ utál.De hogy lehet vki ien tet0ű?...Nagyon felbasztam magam.
C.
Én minden reál meccsen fölbaszom magam,hogy az a gyök figo hogy lehet ilyen nagképű.Amikor hozzáérnek már rögtön ver a nyálát.Én egyszer úgy alávernék,hogy nem bírna reklamálni.föl sem tudna kelni.Charlie írta:Bazzeg,ha 1szer játszhatnék ellene,én tuti megtenném vele,nem érdekelne hogy a fél világ utál.De hogy lehet vki ien tet0ű?...Nagyon felbasztam magam.
C.
Az hát.Amikor rácsúszott csóró gyerekre még bocsánatot se nagyon kért.szóval most mégjobban leírta magát nálam.Remélem azért csak megbüntetik így utólag,mert sztem az szándékos volt.Charlie írta:Hihetetlen egy tetű ember ez a gané Figo!Zsolti írta:Bakker szegény gyerek.Egyébként láttam,hogy nagyot kapott,de azt hittem nem lesz ennyire súlyos.Na mindegy jobbulást kívánok szegénynek.Figonak meg azt,hogy történjen vele ugyanez,vagy rosszabb.Charlie írta:Figo múltheti jócselekedete -----> Caesarnak elszakadtak a keresztszalagjai, a laterális (külső) térdszalagja, meg leszakadtak a porckorongjai a térdízületben. 6-8 hónap.' A jó édes [auto_cenzúra] anyját annak, aki így focizik.
C.
C.