Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van!Ronaldinho valahogy mindig jó kedvvel játszik ha fiatal van a pályán, és akkor parádézik!Rapika írta:Kell Messi,mert sztem Ronadlinho is jobb kedvel játszik,ha Messi ott van a pályán!
decemberig csak megszerzik a papírjait, ha nem akkor valószínű kölcsön.Rapika írta:Sztetek mi igaz abból,h ha nem sikerülrendezni a dolgait,akkor kölcsönadjuk a Sevillának?
Remélem sikerülrendezniés ilyenre nem kell gondolni![]()
mert az év elején nem lehettett nevezni és akkor kellett volna!Badi írta:Leo tegnap miért nem játszahott? hiszen nem volt a keretben sem Marquez és Ronaldinho
hát nem tudom, a werder ellen 30-asba jáccott az biztosMr. Master írta:Egyébként azt tudja valaki, h mi lesz Messi új mezszáma? Mert ha jól értelmezem, most egytől 25ig kell majd válasszon egyet az új szerződés fejében. Bár gondolom ez a legkisebb gond most vele kapcsolatban... Tudom, hülye kérdés, sportcsoki...
Az ellenfelek nm igazán örülnének ennek, úgyhogy szerintem most szív szegény kölyök, meg az egész csapat is emiatt... Egy-két meccsen azért Marquezt ki lehetne majd hagyni, ha idénre nm jön meg az engedély!Bodi írta:Nem akarok vészmadár lenni,de én nem nagyon hiszek abban,hogy Messi pénteken megkapja az engedélyt...
Attól félek,hogy ez az ügy nem fog megoldódni,és csak akkor játszhat,ha már megkapta az útlevelet!![]()
De ne legyen igazam!
Ezt viszont még nem kapta meg, most ezért hajt a vezetés. Tavaly még Ifi szerződéssel játszhatott, egyébként teljesen jogosan, mert elméletileg futballspanyol. De most már nem is rendelhető vissza a B csapathoz..Erre is van valami szabályFontos, hogy még 14 éves kora előtt a Barcelonához került, azaz elméletileg jogosult lenne a spanyol útlevélre és a játékra uniós futballistaként. Bár az útlevéllel adminisztrációs okokból még nem rendelkezik, különleges engedéllyel játszhatna a bajnoki mérkőzéseken.
Kösz a tippet VitoVito írta:Z. Iván írta:Most derült ki hogy mégis mehet, ami jó, de már nagyon elegem van ebből az egészből.Senki nem tudja mi van, és egyáltalán miért...
Messi nem utazik Brémába
legalább nem kell új főcímet írni
csak lehúzod, hogy: nem
a BL meccseken igen..Ordog írta:Húúú de nehéz ezt követni![]()
Szoa most ott tartunk, hogy játszhat nemde??
Z. Iván írta:Most derült ki hogy mégis mehet, ami jó, de már nagyon elegem van ebből az egészből.Senki nem tudja mi van, és egyáltalán miért...