Én tényleg nem akarom folytatni ezt az értékelősdit, mert szvsz ez nagy marhaság, de most jön a DE

,nem értem miért becsülik Cicinhot sokan ilyen nagyra, aki szerintem támadásban tud mutatni dolgokat, de védekezésben igencsak középszerű(amiben tulajdon képpen teljesítenie kellene védő létére), vagy annál is gyengébb!(teszem hozzá...én D.Alvest is ezért nem tartottam volna a legjobb vételnek: a támadásban mutatott játéka mindenkit elámít, de a védekezésről senki nem beszél..) Amúgy meg gondoljunk bele, hogy nem ugyanaz egy olasz válogatott szélső hátvédjének lenni, meg egy brazilnak(sőt ott is cserének lenni csak, bár hozzátenném ez Perreira egyik hibájájának tartom)! Zambrotta és ő egészen más szintet képviselnek!Mindezek mellett jobbank tartom Olinál és Bellettinél is, de azért mindennek van határa!

...és ezt mondanám akkor is ha olasz nem Barca játékos lenne már!
Másik ilyen túl nagyrabecsült játékos RC...aki ha nem Gio lenne az ellenfele(aki sztem nagyon gyenge volt a VB-n)..mindenképpen alulmaradna egy erős-közepes védővel szemben(lássuk csak Henry gólját..meg egyáltalán...felette is már elszállt az idő)! Azért így kororsodva benne is meglátszik az ambíció hiánya...már nem fut annyit mint régen, és azok a balos szabadok sem jönnek már úgy, mondjuk még ezekkel nincs annyira nagy baj..de hát miért is küzdene és edzene már úgy...megnyert mindent! Viszont RC vmi olyan lehet a Madridnál mint Puyol itt...vagyis ahhoz közelít...így megértem!

A két csapat játékosainak "jobb" vagy "rosszabb" megítélése igen szubjektív...ebben mi a két csapat szurkolói sosem fogunk tudni megegyezni és helyes ítéletet kimondani!..úgyhogy inkább be is fejezném..
további jó éjt...üdv