Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
PCsabi
aka Game90

2006.06.27. 19:11:23

A brazilok végre jobban játszottak, mint a csoportmeccseken. Azt vettem észre, hogy nagyon önzően játszanak, még akkor sem passzolnak ha már gólhelyzet van (pl. Adriano, Cafú). Ghánának pedig min 1 gólt lőnie kellett volna, annyi volt bennük.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.27. 18:41:37

5. WC-n
PCsabi
aka Game90

2006.06.27. 18:15:22

Hová tűnt a ghánai edző?
1. Betegség.
2. Lemondott.
3. Egy afrikai csajjal van.
4. Aláírt a Realhoz.
5. ?
PCsabi
aka Game90

2006.06.27. 18:13:07

Ezek a ghánaiak nemhiába jutottak túl a csoportkörön. Nagyon jó focit játszanak, az első félidőben az a két bekapott gól nagy védelmi hiba volt. Essien pedig még nem is játszik. A második gólnál pedig a partjelző beinthette volna a lest.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.06.27. 15:49:28

Hellóztok

Még mindig Olasz-Ausztrál meccs :)

Szóval én sem örültem az Olaszok tizijének,mivel semlegesként ültem le a tv elé( persze az bennem volt,h általában Olasz meccseken nem a látvány hanem a szervezettség dominál,amit természetesen lehet szeretni :arrow: huevos,és ez egyáltalán nem is gond :!: )

Ezért a kisebb csapatnak drukkoltam inkább,és ezért is volt fájó uccsó percben a 11.,és szerintem akik ezzel a témával foglalkoztak itt,nekik is részben.

Azt is igaz,amit huevos írt,hogy jogtalan kiállítás,és több helyzet az olaszok részéről,és szerintem támadásban talán ezen a meccsen mutatták eddig a legtöbbet. (még a kiállítás előtt :!: )

Ennek ellenére én is azok közé tartozom,akik inkább a látványosabb focit játszó csapatokat szereti!

De egy a lényeg mindannyiunknak: FORZA BARCA :!: :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rumig
Entrenador del Barça

2006.06.27. 15:32:43

huevos írta:
Rumig írta:Kiváncsi lennék Huevos véleményére a meccsről. :roll:
szia Rumig,

csak most vettem észre kérésedet, itt lejjebb írtam ezt-azt...
Kösz, olvastam. Annyiban egyetértek, hogy pl. itt érdekelt valakit, hogy a Barça idén nem játszott olyan szépen a BL kieséses szakaszában, mint tavaly? Persze, hogy nem, mert így nyertünk!
De egy semleges szurkóló talán joggal várta volna el, hogy a Barça szép játékkal nyerjen.
Sztem ugyanez a helyzet az olaszokkal is. Persze, az eredmény a fontos, és nem csak szép játékkal, hanem jó taktikával is lehet nyerni, amit az olasz drukkerek nyilván díjaznak is, de pl. én, mint a meccsen semleges szurkoló azt láttam, hogy az olaszok úgy játszottak, hogy vagyunk annyival jobbak, hogy majd csak lesz több helyzetünk (ami volt is), amiből majd csak belövünk egyet-kettőt. De miután nem mentek be a helyzetek, nem láttam, hogy akkor nagyobb energiát fordítottak volna a támadásra. Persze, emberhátrányban voltak egy talán tényleg szigorú ítélet következtében, de azért azt el kell ismerni, hogy az utolsó 10-15 percben az auszik többet tettek azért, hogy ne legyen hosszabbítás. Kérdem én, az olaszok mire vártak? Arra ugye nem érdemes, hogy majd csak kiegyenlítődik a létszám, 11-esekre játszani nagy lutri, tehát nem értem. Is itt jön a többiek felháborodása, hogy ha nincs a tizi, gyakorlatilag esélytelen lett volna, hogy hoszabbítás előtt gólt lőjenek.
tehát tényleg nagy szépségek vannak a taktikában is, de én nem láttam az elképzelést, persze lehet , hogy bennem van a hiba.
Na, én így láttam. 8)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.27. 14:59:20

barcafan írta:
mi a rák az a bojlercsirke :?: tollas, csipogó bojler :?: :?: :?:
igen, a bojlercsirke az, amire te is gondolsz. de aragones haverja bRojlercsirkékkel foglalkozik :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.27. 14:50:58

Dickricsi,

ez egy remek eszmecsere volt, szeretem az ilyet :lol:

a vb meg olyan legyen, hogy mindenki élvezze! (mert most már tudjuk, nem vagyunk egyformák)

szervusz
never let the children cryin'!
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.27. 14:43:00

Szia Huevos,

Igazad van és köszi az objektivitást, ami nem igazán könnyű egy szurkolónak (magamat sem tartom tárgyilagosnak, a szurkolás eleve sem a tárgyilagosságról szól)
Az is igaz, hogy a reagálásod annak tekintetében szintén jogos volt, hogy előtte a hozzászólásainkkal a magas labdát mi adtuk fel.
Remélem innentől kezdve sokkal jobb lesz a VB!
Jó szurkolást!
Üdv:DR
Marci
Capitá del Barça

2006.06.27. 14:30:47

Ez elég hülye...
az mondjk tényleg nem jó, hogy kb 4 francia van a francia válogatottban
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.27. 14:20:25

PUYOL-XAVI-INIESTA
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.27. 14:03:51

Rumig írta:Kiváncsi lennék Huevos véleményére a meccsről. :roll:
szia Rumig,

csak most vettem észre kérésedet, itt lejjebb írtam ezt-azt...
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.27. 13:48:16

Szia Dickricsi,

természetes, hogy nem mingenki egyformán gondolkodik bizonyos dolgokról, és így van ez a futball világában is.
az hogy túlsztároltak lennének az olaszok, talán erős ebben a tekintetben a brazilok messze előttük járnak, de ez nem is igen lényeges...
lehet Neked nem mutattak sokat, mert valószinűleg más tipusú játékot kedvelsz, én viszont elégedett vagyok, én ezt vártam, tudtam nem az olaszok fogják a leglátványosabb focit nyomni, de az eredmények önmagukért beszélnek(remélem még sokáig mondhatom ezt, s nem fognak rögtön a következő meccen kibabrálni velem...)
elnézést kérek, ha esetleg ez a "felnőni" szöveg erős volt, de néha tényleg azt érzem hogy sokaknak csak és kizárólag a dribli meg 6 rúgott gól a jó foci
szerintem a taktikában is legalább olyan szépségek rejlenek, sőt (de ezt már korábban kifejtettem, s nem felejtettem el megemlíteni Rijkaard mester nevét sem...)

úgy érzem nem véletlen hogy oly sokan foglalkoznak az olaszokkal itt, mert kevesen vagyunk akik nekik szorítanak, de talán tőlük tartanak a legtöbben, más talán látványosabb focit játszó csapatok drukkerei
és nem is véletlenül!

természetesen minden ilyen jellegű vita eltörpül július 9. után, és újra csak a Barca fog számítani!

Béke Veled is!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.27. 13:46:42

előrebocsájtom, h nem szeretem ezt az olasz válogatottat, mert többségében olyanok alkotják, akik az utóbbi időkben keresztbe [auto_cenzúra] sumákolással egy csomó csapatot, köztük a kedvenceimet is. emellett biztos vagyok benne, h ha esetleg odaérnek, akkor nagyon könnyen megbocsájtanának a bűnösöknek mindent, ezt pedig nem szeretném végignézni. DE!
nem biztos, h egy brutális szezon után minden válogatott csapatban olyanok lesznek a zsugások, h lazán legálázzák a meccseiket. az olaszoknál is, de mondhatnám a brazilokat, argentinokat (a jugó meccs ellenére), a válogatott játékosai olyan klubokban játszanak, akik szezononként ezer meccset nyomnak, és a vb idejére nagy valószínűséggel olyanok lesznek, mint a mosott [auto_cenzúra]. ehhez képest várják tőlük az emberek a focisulikat, amik vagy összejönnek, vagy nem.
kit fog érdekelni a [auto_cenzúra] olasz játék, ha esetleg megnyerik a vb-t? senkit!
mint ahogy a 94es brazil csapatot sem dobálták meg kutyaszarral, amikor hazamentek, pedig magukhoz képest elég "antifocit" játszottak.
az eredmény a lényeg, ha azt meg így érik el, ez van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.27. 13:32:45

Szia Huevos,

Tessék már felnőni és elismerni, hogy a túlsztárolt olaszok eddig édeskeveset nyújtottak! (próbálok alkalmazkodni a mondatszerekesztéssel)
Ennél több szerencse, csak és kizárólag akkor érhetné az olaszokat, ha a bíróküldést a válogatott szintjén is a vasutas moggi intézné! (de remélem ez már a múlté)
Nyilván mindenki véleményében van jókora szubjektivitás is, de érdekes, hogy ennyien nem tudtak még felnőni és az olasz csapat kiválóságát belátni! (nem kell személyes sértésnek venni a csapatot ért kritikákat, sztem itt már mindenki csapatát szidták néhányan és az is megállapítható, hogy szinte az egyetlen közös vonásunk, hogy mindannyian a Barca-ért szorítunk. Én magam egyetlen válogatott-ért sem tudok megközelítőleg sem úgy lelkesedni, mint a Barcelona-ért.)
Béke Veled!
huevos
Jugador d'estrella

2006.06.27. 13:05:56

ezt vártam....
nem voltam tegnap óta net közelben, így nem kisérhettem figyelemmel a reakciókat, de nem lepődtem meg most mikor látom őket.
természetesen az olaszok mázlisták, könnyű ág, jajj szegény spanyol-brazil párosítás, argentina vs deutsch...blabla
azt pár eléggé kitárgyaltuk, hogy nem az olaszok játszák a legszebb focit, el is fogadom ha valakinek nem tetszik amit csinálnak, de ha jogtalanul kiállítják (az egyébként tényleg hentes, de most nem!) Materazzit, ha kidolgoznak számtalan helyzetet, a végén kézzel akadályozzák Grossot (valóban véleményes, és ha a kenguruknak fújták volna ezt be én is anyáznék ezerrel), akkor szerintem igen nagy balgaság mázliról beszélni!

jók az olaszok, tessék felnőni, és ezt elismerni!

az csoportbeosztás ugye sorsolás utján jött létre, és így az ág is, ne az olaszok legyenek már a hibásak kérlek!
ha a brazilok kerültek volna ide, akkor most olyanokat írnátok, hogy ez nem is könnyű, guus hiddink mágus, az ukránok veszélyesek, kemény volt ghána a csoportban, na meg a csehek, az usa meg feltörekvő....

nem tagadom az olaszoknak szurkolok gyerekkorom óta, és ami az elmúlt világversenyeken velük megesett, azután igencsak megérdemelnek egy kis szerencsét.
hajrá olaszok!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.27. 12:57:40

Mennyibe szeretnél fogadni?
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.27. 12:48:15

egy ukrán, vagy svájci csapattól nem vártam többet, de egy olasz válogatottnak, az egyik legerősebbnek mondott topliga legjobbjainak kötelező valamit mutatnia!!! A 2X15 perc igazságosabb lett volna! ez olyan volt mintha a bíró felemelte volna a döntetlen után vmelyik csapatkapitány kezét, hogy ti győztetek!!! csak az a baj, hogy az olaszok az ukránokkal játszanak, így a 4 között biztosan ott lesz vmelyika 2-ből!!! ez a szégyen!!! mert a 8 közöt tuti mind a 2 kiesne, de persze pont egymással játszanak, amikor a spanyolok meg a brazilokkal fognak az argentínok a németekkel, a portugálok az angolokkal!!! aki továbbmegy halál fáradt lesz és találkozik egy mázlista lazsáló olaszországgal...
egyébként figyeljétek meg, meg fog ismétlődni a 86-90 döntők!!! akkor egy remek argentín csapat jutott a döntőbe egy nem várt német csapat ellen és simán győztem Maradonáék. 4 évvel később egy remek német csapat jutott a döntőig, ahova elszenvedte magát az argentín csapat és kikaptak...
most német-brazil döntő lesz de német győzelemmel!!! most lefogadom!!!
doki
Entrenador del Barça

2006.06.27. 10:55:13

Kb. az angolok is az álltalad említett szinten vannak!
Ma kiderül,hogy a brazilok hogy állnak.Részemről én nem szúrkolok senkinek,csa egy jó meccset szeretnék.Este pedig spanyol továbbjutást.
dickricsi
Capitá del Barça

2006.06.27. 10:53:12

Sziasztok,

Abszolút egyetértek Subinho-val és én is [auto_cenzúra] mérges vagyok a tegnapiak miatt....
Az olaszok természetesen megint "teljesen megérdemelten" jutottak tovább.... Undorító egy meccs volt, a vadállat Cantalejo meg hozta a tőle megszokott szívonaltalanságot. A kicseszett olaszoknak akkor mázlijuk van, hogy az fájdalmas. Amíg jobb csapatok kiesnek (arg-német) vagy már kiestek, ők ilyen hullakönnyű ágon vergődnek tovább a 94.percben kapott alamizsna 11-esükkel?! Nevetségesen, hullaszarul játszottak, de az ausztrálok is. Kár, hogy nincs olyan lehetőség, hogy a produkció alapján mindkét csapatot hazaküldjék, mert amit nyújtottak az híg fos volt. Most persze megdicsőültek, de remélem, legkésőbb az argentin-német győztesse péppé [auto_cenzúra] őket!
Az ukrán-svájci meccs pedig még ennél is szarabb volt, ilyen elcseszett meccset még nem láttam ezen a VB-n. Ez a két csapat aztán tényleg alulmúlhatatlan volt. Ekkora hulladék meccset?! Mi volt itt???
Ez a tegnapi 4 csapat a foci szégyenét tudta produkálni, de közülük asszem az olaszoknak van a legkevesebb mentsége!
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.27. 08:39:30

tegnap az olaszok megint hozták a tipikus olasz "kuva [auto_cenzúra] játszom de a végén [auto_cenzúra] mázlista vagyok mert valahogy bekaparunk egy gólt" meccset...
ez az olasz csapat maga a szégyen!!! ilyen gyengén már a csoportól sem érdemelték meg a továbbjutást!!! de az meg hogy ilyen mákjuk van, hogy a legkönnyebb ágon vannak!!!! és még itt sem megy nekik!!! mi lett volna, ha mondjuk ők játszanak a portugál-holland, német-argentín, spanyol-brazil meccs valamelyikén??? akkora zakót kapnának, hogy hihetetlen!!! de megint nagyon nagy mázlijuk van és ott lesznek a 4-ben!!! olyan csapatok, akik meg megérdemelnék búcsúznak, mert ilyen a sorsolás... aztán mi lesz: mennyire jól játszott az olasz válogatott!!! eljutott a 4 közé!!! de milyen játékkal??? ahogy a franciáknak nincs keresnivalójuk a világ 16 legjobb csapata között, úgy az olaszoknak sem!!! kb. svájc szintjén vannak. azt meg inkább nem kommentálom...
PCsabi
aka Game90

2006.06.27. 00:45:53

Erre a Svájc-Ukrajna meccsre inkább nem mondanék semmit. Ilyen unalmas meccset még nem láttam ezen a vb-n (bár a Svájc-Franciao se volt semmi). A franciák meg jól elbaszták a vb-jüket ezeket az ukránokat simán verték volna, ehelyett a spanyolokkal játszanak.
PCsabi
aka Game90

2006.06.27. 00:29:55

Ááá az olaszok ismét elintézték a bíróküldést :D . Nem tudom hogy ki volt a bíró de ez a 11-es pont az utolsó percben :evil: Az ausztrál csapat szimpatikus volt nem érdemelt kiállítást. A következő meccsen legalább nem lesz az olaszoknak védőjük. Nesta sérült, Materazzit meg kiállították. Középső védőt már csak Barzagli tud játszani.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.26. 23:16:39

Ez a Svájc-Ukrajna meccse..... ez ez ez ez.....áhhhhhhhhhhhhhhhh

KRITIKÁN ALULI!! Bár én nem is számítottam jobbra, egy erős 0-0-t tettem a tippjátékban is. szvsz inkább az Ukránoknak kéne továbbjutniuk, mert ők helyenként még képesek is szép focit játszani Sevcsenko és Rebrov révén... Svájc antifociját az is jelzi, hogy 0 gólt kaptak, ami nem csak a jó védelemnek tudható be, hanem annak is hogy nem mernek támadó focit játszani még 1-2 percre se... szégyen gyalázat

Pont a Lédererhez illik ez a meccs :lol:
Lezárt