Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Arra a 15-20 percre amit szokott kapni, arra Nolito lényegesen több lendületet tud hozni, mint Bojan. Cserecsatárnak jobbBarcaman1993 írta:Nem saját nevelésre gondoltam, de jelenleg sztem még Nolito és Soriano is jobb megoldás nála a csatársorban.Lionel85 írta:Ha olyan tehetséges játékosunk lenne, akkor nem lenne nehéz kiszorítania Bojant, tehát nem venné el előle a lehetőséget. Egyszerűen most nincs jobb játékos nála. Talán Sorianót mondanám, aki szóba jöhet, de ő is kevés.
Nem saját nevelésre gondoltam, de jelenleg sztem még Nolito és Soriano is jobb megoldás nála a csatársorban.Lionel85 írta:Ha olyan tehetséges játékosunk lenne, akkor nem lenne nehéz kiszorítania Bojant, tehát nem venné el előle a lehetőséget. Egyszerűen most nincs jobb játékos nála. Talán Sorianót mondanám, aki szóba jöhet, de ő is kevés.
Ez a hosszabb időszak már 2,5 éve tart már... Most biztos ugranak majd, hogy tavaly évvégén milyen jó volt... Az volt, de a szezon nem 5-6 meccsből áll. Nála alapvető hibák vannak. Nem tudja egyszerűen lekezelni a labdát, nagyon gyakran elpattan tőle. Cselezni nem tud, gyorsnak nem gyors, alacsony és elnyomják. Ha meg helyzetbe kerül azt meg kihagyja. Igazából ahogy a hsz-ből kiderül, hogy nem bírom egyáltalán, de nem értem mire várunk még. A cserék különösen a csatárok arra vannak, hogy színt, kreativitást vigyenek a csapat játékába. A mi kis Bojanunk meg jelenleg azokra a meccsekre tökéletes, ami most volt az Almería ellen. Nem látom értelmét miért kéne megtartani, arra fölösleges várni, hogy majd 5 év múlva hátha... A másik meg, hogy elveszi a helyet olyan elől, aki tényleg konstans jó teljesítményt tudna nyújtani, ha lehetőséget kap. Az a szerencse, hogy Ini és Afellay is tud szélsőt játszani, mert ha csak Bojan lenne az egyetlen Alternatíva a csapat nagyon sebezhető lenne 1-2 sérülés esetén.LaPulga írta:Ennél a fiúnál egyértelműen fejben vannak a gondok nem is a mentalitása alapján kérdőlejezik meg a helyét a csapatnál!! Minden focista karrierjében van egy olyan időszak, amikor semmi sem úgy jön össze a pályán ahogy az edzéseken és a labda kifele és nem befele pattan! Van akinél ez az időszak rövidebb és van akinél hosszabb!! Ez utóbbi a mi Bojanunk!!
Bízom benne hogy megfordul a szerencséje hamarosan!![]()
961-et... ezen nem kell fennakadni, ilyen számoknál 40 ide vagy oda...zola8787 írta:Az 1 kicsit sok, vagy nem???MessiFan írta:1999-től 2005-ig a Barca ificsapataiban majdhogynem 1000 gólt lőtt.
Az 1 kicsit sok, vagy nem???MessiFan írta:1999-től 2005-ig a Barca ificsapataiban majdhogynem 1000 gólt lőtt.
Szerintem is. Tegnap annyira megsajnáltam, mikor a kihagyott ziccere után a kapus ment oda vigasztalni, hogy sry pajtás...már fél Spanyolország egy 20 éves gyerek hibáin csámcsog, ez szerintem most már teljesen tönkretette lelkileg.LG írta:Én azt mondom, h Bojanban benne VOLT, h sokra vigye, de már nincs. 2,5 éve nem fejlődött semmit, megrekedt. Persze fel lehet innen állni, de sztem ez a 2,5 év már ráfogja nyomni az egész pályafutására a nyomát..
Nem tudom honnan van benned ennyi utálat Bojan felé, hogy egy rossz fél szezon után lehülyézed és a szellemi képességeit ócsárolod állandóan.noname írta:Ez az elvakultság...
biztosan visszavetné az amúgy sem túl magabiztos lábon álló önbecsülését.Asys írta:Nagyon elvetélt ötlet lenne, ha a B csapatban játszatnák (folyamatosan) néhány hónapig, talán jót tenne neki...![]()
Noname szerintem kicsit átestél a ló túloldalára. Tönkre tenni a klubbot?!noname írta: ...A saját nevelésekért nem kell tönkre tenni a klubot. ...