noname: Larsson szerepét és érdemeit nem vitattam el a Barca történelmében, az egyik kedvencem volt (és nem csak a Barcában, már korábban is). Hideg és profi játékos volt, bármikor betették (bármennyi időre) nagy eséllyel lendített a csapaton, de rosszabb sosem lett vele az együttes. Azonban ilyen játékost a cserepadon tudni... hát ez legalább olyan szórással sanszos, mint még egy Messit találni. Azt hiszem te is ezt írtad a hosszú hsz-edben, hogy tipped sincs nagyon ki lehetne a mostani Barca "Larssonja"...
Bojan helyzete igazán érdekes... én láttam már nagyon jó meccset is tőle, viszont most tény, hogy a sz0póálarcot az istenért nem tudja levetni egy jó ideje... De van egy olyan tippem, hogy nem feltétlenül a kvalitásával van baj, hanem egyszerűen csak eljutott abba a korba, ahol a folytonosság fontos tényező a karrierjében! Nevezetesen: állandó játéklehetőséget kéne kapnia hogy erősödjön, hogy tétmeccseken megannyi játékperchez jusson, visszajöjjön a gólérzékenysége, gyorsuljon a játéka és gondolkodása, stbstbstb... Végleges ítéletet mondani róla, amig ezt nem adjuk meg neki talán picit bűn lenne :/
Itt ötlött fel bennem egy kósza gondolat, amiről kiv. volnék mit gondoltok:
Hogy visszanyerje Bojan a formáját erre a fél évre tegyük vissza a Barca B-be... Nolitot meg ültessük le a padra az "A" csapatnál, hisz tökmind1, hogy egy sz*r Bojan, vagy egy kevésbé tehetséges Nolito ül ott, aki viszont már csak a kora okán is fizikálisan mindenképpen nyerőbb csere lenne (hangsúlyozom!) erre a fél évre.
Bojan viszont így állandó játéklehetőséget kaphatna egy pörgős másodosztályban, lendületbe jöhetne, gólokat szerezhetne. Szerintem ez nem visszalépés, fél évre semmiképpen sem, főleg ha azt nézzük, hogy mostanában még másodosztályú kupaellenfelek ellen sem tud betalálni....
Vélemény?