Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.04. 18:11:52

Barcaman1993 írta:
Lionel85 írta:Ha olyan tehetséges játékosunk lenne, akkor nem lenne nehéz kiszorítania Bojant, tehát nem venné el előle a lehetőséget. Egyszerűen most nincs jobb játékos nála. Talán Sorianót mondanám, aki szóba jöhet, de ő is kevés.
Nem saját nevelésre gondoltam, de jelenleg sztem még Nolito és Soriano is jobb megoldás nála a csatársorban.
Arra a 15-20 percre amit szokott kapni, arra Nolito lényegesen több lendületet tud hozni, mint Bojan. Cserecsatárnak jobb :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.02.04. 17:36:30

Lionel85 írta:Ha olyan tehetséges játékosunk lenne, akkor nem lenne nehéz kiszorítania Bojant, tehát nem venné el előle a lehetőséget. Egyszerűen most nincs jobb játékos nála. Talán Sorianót mondanám, aki szóba jöhet, de ő is kevés.
Nem saját nevelésre gondoltam, de jelenleg sztem még Nolito és Soriano is jobb megoldás nála a csatársorban.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.04. 17:28:20

Ha olyan tehetséges játékosunk lenne, akkor nem lenne nehéz kiszorítania Bojant, tehát nem venné el előle a lehetőséget. Egyszerűen most nincs jobb játékos nála. Talán Sorianót mondanám, aki szóba jöhet, de ő is kevés.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.02.04. 17:19:48

LaPulga írta:Ennél a fiúnál egyértelműen fejben vannak a gondok nem is a mentalitása alapján kérdőlejezik meg a helyét a csapatnál!! Minden focista karrierjében van egy olyan időszak, amikor semmi sem úgy jön össze a pályán ahogy az edzéseken és a labda kifele és nem befele pattan! Van akinél ez az időszak rövidebb és van akinél hosszabb!! Ez utóbbi a mi Bojanunk!!
Bízom benne hogy megfordul a szerencséje hamarosan! :)
Ez a hosszabb időszak már 2,5 éve tart már... Most biztos ugranak majd, hogy tavaly évvégén milyen jó volt... Az volt, de a szezon nem 5-6 meccsből áll. Nála alapvető hibák vannak. Nem tudja egyszerűen lekezelni a labdát, nagyon gyakran elpattan tőle. Cselezni nem tud, gyorsnak nem gyors, alacsony és elnyomják. Ha meg helyzetbe kerül azt meg kihagyja. Igazából ahogy a hsz-ből kiderül, hogy nem bírom egyáltalán, de nem értem mire várunk még. A cserék különösen a csatárok arra vannak, hogy színt, kreativitást vigyenek a csapat játékába. A mi kis Bojanunk meg jelenleg azokra a meccsekre tökéletes, ami most volt az Almería ellen. Nem látom értelmét miért kéne megtartani, arra fölösleges várni, hogy majd 5 év múlva hátha... A másik meg, hogy elveszi a helyet olyan elől, aki tényleg konstans jó teljesítményt tudna nyújtani, ha lehetőséget kap. Az a szerencse, hogy Ini és Afellay is tud szélsőt játszani, mert ha csak Bojan lenne az egyetlen Alternatíva a csapat nagyon sebezhető lenne 1-2 sérülés esetén.

Lehet egy kicsit lehangoló amit írtam, meg ellenszenves, de kikívánkozott belőlem, ráadásul a csapat látja a játéka kárát.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
menczel
Entrenador del Barça

2011.02.03. 23:43:55

Már szánalmas szegény. Úgy sajnálom. mint egy 3lábú kölyökkutyát körülbelül.

Az önző klubérdek miatt azonban én nem adnám se kölcsönbe se el. Jól tűri a padot, nem nyafog, fiatal, potenciál is van benne, és benne van a DNS.
LaPulga
Barça B

2011.02.03. 23:25:29

Ennél a fiúnál egyértelműen fejben vannak a gondok nem is a mentalitása alapján kérdőlejezik meg a helyét a csapatnál!! Minden focista karrierjében van egy olyan időszak, amikor semmi sem úgy jön össze a pályán ahogy az edzéseken és a labda kifele és nem befele pattan! Van akinél ez az időszak rövidebb és van akinél hosszabb!! Ez utóbbi a mi Bojanunk!!
Bízom benne hogy megfordul a szerencséje hamarosan! :)
Lampiao
Jugador d'estrella

2011.02.03. 22:41:47

zola8787 írta:
MessiFan írta:1999-től 2005-ig a Barca ificsapataiban majdhogynem 1000 gólt lőtt.
Az 1 kicsit sok, vagy nem???
961-et... ezen nem kell fennakadni, ilyen számoknál 40 ide vagy oda...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
zola8787
Director del Fútbol

2011.02.03. 22:31:14

MessiFan írta:1999-től 2005-ig a Barca ificsapataiban majdhogynem 1000 gólt lőtt.
Az 1 kicsit sok, vagy nem???
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.03. 22:22:06

Messifan,
Szerintem Bojan még mindig nagyon fiatal, 20éves...
Mindenkiből nem lehet Messi, Bojannál pedig fejben nem okés valami. Lehet fejben még fiatal.

2 -3 éve még mindig van arra,hogy fejben elérje azt a szintet ami ide kell.
Ha 3 év mulva sem meggyőző,na akkor mehet,és meggyőződésem,hogy akkor menni is fog.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.03. 22:01:21

Eddig is le akartam írni amit akartam de valahogy nem jutottam el odáig, de most leírom amit gondolok.
Bojan 9 évesen került a Barcelona utánpótlásához.
Ha valakinél már 9 évesen megállapítják, hogy egy jó futballista lesz belőle akkor az biztos nem véletlen és emiatt is tartom kizártnak azt, hogy a Barca kölcsönadja vagy eladja.
Biztos tudnak valamit amit mi nem. Pl lehet, hogy Bojan 1-2 év múlva belelendül és megállás nélkül fogja rúgni a gólokat úgy mint Messi.
És szerintem ez egyszer be fog következni és ezért bízik benne mindenki.
1999-től 2005-ig a Barca ificsapataiban majdhogynem 1000 gólt lőtt.
9 évesen került Barcelonába, 16 évesen (?) játszott először és 18 évesen kapott egy 5 éves szerződést.
Ti mit hisztek/gondoltok?
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.03. 21:53:28

Eddig passzív voltam a Bojan-témában. Eddig hittem abban, hogy csak átmeneti gödörben van. Azért bíztam benne eddig, mert eleinte amit mutatott, nagyon meggyőzött engem. Rekordokat döntögetett az ifiknél, megdöntötte a felnőtteknél Messi rekordjait. Rijkaard alatt remekül fejlődött, Guardiola alatt megtorpant. Aztán tavaly az év végén Ibrahimovics helyett megint jól mozgott.

Idén azonban valami nincs rendben nála. Próbáltam csöndben maradni és támogatni őt. De sajnos minden ember türelme véges. Már a szezon második felét tapossuk és Bojannál semmiféle előrelépést nem tapasztalni. Nem felejtett ő el futballozni, egyértelmű, hogy mentális problémái vannak. A meccs vége felé, amikor ajtó-ablak ziccerben lőtt az Almería ellen, majd elakadt a labda Estebanban, mutatták a helyzet kihagyása után Valdést. Írtó mérges volt, pár keresetlen szót is elmormolt biztosan. A társak is lassan már szánják, és ez a lehető legnagyobb kritika a számára.

Rendben, Pep bízik benne vakon, de meg vagyok győződve arról, hogy nála is betelik az a bizonyos pohár. Akkor pedig nem lesz tovább helye ebben a csapatban.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.03. 14:34:43

LG írta:Én azt mondom, h Bojanban benne VOLT, h sokra vigye, de már nincs. 2,5 éve nem fejlődött semmit, megrekedt. Persze fel lehet innen állni, de sztem ez a 2,5 év már ráfogja nyomni az egész pályafutására a nyomát..
Szerintem is. Tegnap annyira megsajnáltam, mikor a kihagyott ziccere után a kapus ment oda vigasztalni, hogy sry pajtás...már fél Spanyolország egy 20 éves gyerek hibáin csámcsog, ez szerintem most már teljesen tönkretette lelkileg.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.03. 14:30:22

Én azt mondom, h Bojanban benne VOLT, h sokra vigye, de már nincs. 2,5 éve nem fejlődött semmit, megrekedt. Persze fel lehet innen állni, de sztem ez a 2,5 év már ráfogja nyomni az egész pályafutására a nyomát..
Atlantis
Capitá del Barça

2011.02.03. 14:24:57

noname írta:Ez az elvakultság...
Nem tudom honnan van benned ennyi utálat Bojan felé, hogy egy rossz fél szezon után lehülyézed és a szellemi képességeit ócsárolod állandóan.
Tudomásom szerint végigment szépen a Barca ranglétrán, méghozzá elég szép eredményekkel. Valószínüsíthető az is hogy nem érdemtelenül hozták fel rendkívül fiatalon a felnőtt csapathoz...
Miután felkerült sem teljesített borzasztóan, sőt! Produkált rendkívül sok jó meccset, gólokat lőtt, golpasszokat adott és az átlagteljesítményére sem lehetett panasz.
/+ a korosztályos spanyol válogatottakban is húzóember volt/

Igen, jelenleg nagyon nem megy neki és egyáltalán nincs a csapat segítségére. Tény, hogy megakadt a fejlődésben és kérdéses, hogy cseremberként milyen jövő állhat előtte. Valószínüleg szakmailag sokkal jobban járna vele, ha elmenne alapembernek egy kisebb csapatba kölcsönbe vagy akár eligazolna.

DE erősen kétlem, hogy ilyen teljesítményt nyújthatott volna és eredményeket mutathatna fel ha "nincs esze a focihoz" vagy béna lenne.
Úgyhogy értem én, hogy szeretnéd még jobbá tenni a csapatot azzal, hogy egy gyenge láncszemet lecserélnél és Te ezzel csapat érdekeit nézed. Csak azt nem értem, hogy miért ez a lejárató kampány. Neked a jelenlegi formájával van problémád elsősorban(jogosan) és mégis úgy ahogy van leidiótázod és általánosítod az egész pályafutására, ami szerintem abszolút túlzás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atlantis 2011.02.03. 14:31:17-kor.
Devid16
Jugador d'estrella

2011.02.03. 13:27:05

Kedves noname:
Nyomatod itt ezt a Lorrentét... Miben lenne jobb mint a nagy Ibrahimovic? Kisebb az arca kb ennyi. Ugyanaz a játékstílusa. Megtartom a labdát meg lefejelem a labdát...ezeket már hallottuk Ibránál erre jó is lenne és itt ki is fújt sztem. Mindegy... Azt is leírtam, hogy nem a mostani Bojan a remek kiegészítő ember, de ez is elkerülte a figyelmedet. :) Én arra a srácra gondoltam aki tavaly év végén küldte a zsugát, meg idén év elején sem volt rossz. Azonkívül nem tudom ismered-e a klub szlogenjét?! Több mint egy klub! :) Nálam ez azt jelenti, hogy aki igenis kimondható, hogy rossz formában van, de már tett le valamit az asztalra annak adunk lehetőséget. Bojan sztem már tett le valamit az asztalra és én addig kiállok érte míg itt van. Amúgy sztem volt már itt pár arc akik nem voltak Barca szint és mégis akár kezdő akár csereemberként, de számított rá mindenki.
d
Entrenador del Barça

2011.02.03. 13:15:46

Tudtommal a nagycsapatnál szerződéssel rendelkező játékosok nem játszhatnak tétmeccset az Atletic-kel.
Nem tudom mit lehetne kezdeni Bojannal, de az biztos, hogy ő messze nem annyira rossz játékos, mint amilyen oldalát mutatja mostanában. Persze sosem lesz egy aranylabdás, de ez a sok bizonytalankodás, bénázás, lassúság mentális problémákra utal. Láttunk mi már habozás nélkül cselező, passzoló, gólt lövő Bojant is.
Hogy érdemes-e vele még megpróbálni kezdeni valamit azt nem tudom, de szerintem Guariola még be fogja vetni év vége környékén, HA lesz elég pontelőnyünk a Madriddal szemben.
Mindenesetre jó lenne, ha az egy szem cserecsatárunkra lehetne olyakor-olykor számítani komolyabban.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.03. 13:07:17

Tényleg nem akarom Bojant bántani, de egyszerűen Afellay már most simán lejátssza. Sőt, bár egész meccsekre nem biztos, hogy jobb lenne, de azt a 15-20 percet, amit Krkics kap, azt Nolito is meg tudná oldani jobban, mert lendületesebb, kreatívabb, tud frissességet hozni a játékba. Bojan 1xerűen képtelen jól megoldani egy szituációt és a legkisebb lökésre borul is, nyilván az alkatából adódóan. Nem látok itt jövőjét, de nagyon remélem, hogy rámcáfol...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.03. 12:29:03

Az a baj, h már egy ilyen tartalékos csapatban, mint a tegnapi, már ott is ő a gyenge láncszem. Én azt mondom, h jelenleg érdemesebb lenne Nolito-t játszatni az ő kárára. Utóbbi bár már nem annyira fiatal, mint a szerb, és nem is lett szuper tehetségnek kikiáltva, de az biztos, h sokkal többet tud hozzátenni a játékhoz.
madmushroom
Capitá del Barça

2011.02.03. 12:09:04

Asys írta:Nagyon elvetélt ötlet lenne, ha a B csapatban játszatnák (folyamatosan) néhány hónapig, talán jót tenne neki... :roll:
:?:
biztosan visszavetné az amúgy sem túl magabiztos lábon álló önbecsülését.
Asys
Entrenador del Barça

2011.02.03. 12:01:59

Nagyon elvetélt ötlet lenne, ha a B csapatban játszatnák (folyamatosan) néhány hónapig, talán jót tenne neki... :roll:
:?:
madmushroom
Capitá del Barça

2011.02.03. 11:58:20

a nagy nyomás és a várakozás miatt nem tud tovább fejlődni? akkor tényleg el kell mennie agyturkászhoz ha ezt a terhet nem bírja el. már régen kölcsön kellett volna adni, már most sokkal több tapasztalattal rendelkezne így viszont nulla rutint sem fog szerezni...
kilibarca
Capitá del Barça

2011.02.03. 11:19:19

noname írta: ...A saját nevelésekért nem kell tönkre tenni a klubot. ...
Noname szerintem kicsit átestél a ló túloldalára. Tönkre tenni a klubbot?! :roll: azért mert Bojan kap lehetőséget egy eldőlt kupa meccsen , meg kap 2hetente 5percet a bajnokságban egy x-0ás állásnál azért ez kicsit erős.

Messihez akarod hasonlítani ez is érdekes. Hozzá bárkit lehetne mivel ő egyedülálló. Mindenki alul maradna vele szemben.Afellay is lehúzott jó pár évet kezdőként a PSV-be ez is nagy különbség.Militot meg láttuk a Betis ellen is vissza térni.

Nem értem miért kéne nekünk 35-40m€ csere csatár 4-5m€ fizetéssel.(Ha nagyon jó lesz Afellay,Thiago akkor is jönni fog Fabregas én ezt így érzem. Bár ennek nem örülök.) Nem azt mondom Llorente rossz de egyáltalán nem csere csatárnak való.

Megnézhetjük a Realt Benzema hogy teljesít vagy akár Huntelaar hogy teljesített ott. Mind2 játékos neve felmerült nálunk is. Véleményem szerint egyiknél se rosszabb.Pedig ők a megkapják/ták a lehetőséget a madridnál.

Most arra szintre jutottam hogy örülnék Wengernek ha kimentené innen...
ronaldinho89
Capitá del Barça

2011.02.03. 11:07:58

Így van, több játék lehetőség kéne neki, de sajnos nállunk nem fog többet kapni. ami érthető. viszont nem a kvalitásaival van baj. fejben van a baj. lehet hogy furán hangzik de én a Tesi egyetemen tanulok, ahol volt olyan óránk hogy mentáltréning. egy olyan nő tartotta aki az úszókat készíti fel töbek között mentálisan egy adott sporteseményre ( cseh laci, gyurta) . Bojan nak jól tenne egy ilyen. bár lehet kapnak ők mindeféle kiképzést, de fejben kell rendezni a dolgokat. hogy az adott helyzetben ne a kapusba lőjje hanem a hálóba.
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
albicelesteX
A Vadász

2011.02.03. 10:49:39

Szerintem Henke óta nem volt olyan szintű csere csatárunk...Bojan sem az,Nonammel értek egyet,csere csatárnak egy olyan játékos kell aki beáll és hozzátesz a játékhoz és nem azt kell figyelni,hogy önbizalomhiánya van e?Elfelejtette focizni?Stb.
Kép
eric
Barça B

2011.02.03. 10:43:39

noname: Larsson szerepét és érdemeit nem vitattam el a Barca történelmében, az egyik kedvencem volt (és nem csak a Barcában, már korábban is). Hideg és profi játékos volt, bármikor betették (bármennyi időre) nagy eséllyel lendített a csapaton, de rosszabb sosem lett vele az együttes. Azonban ilyen játékost a cserepadon tudni... hát ez legalább olyan szórással sanszos, mint még egy Messit találni. Azt hiszem te is ezt írtad a hosszú hsz-edben, hogy tipped sincs nagyon ki lehetne a mostani Barca "Larssonja"...

Bojan helyzete igazán érdekes... én láttam már nagyon jó meccset is tőle, viszont most tény, hogy a sz0póálarcot az istenért nem tudja levetni egy jó ideje... De van egy olyan tippem, hogy nem feltétlenül a kvalitásával van baj, hanem egyszerűen csak eljutott abba a korba, ahol a folytonosság fontos tényező a karrierjében! Nevezetesen: állandó játéklehetőséget kéne kapnia hogy erősödjön, hogy tétmeccseken megannyi játékperchez jusson, visszajöjjön a gólérzékenysége, gyorsuljon a játéka és gondolkodása, stbstbstb... Végleges ítéletet mondani róla, amig ezt nem adjuk meg neki talán picit bűn lenne :/

Itt ötlött fel bennem egy kósza gondolat, amiről kiv. volnék mit gondoltok:
Hogy visszanyerje Bojan a formáját erre a fél évre tegyük vissza a Barca B-be... Nolitot meg ültessük le a padra az "A" csapatnál, hisz tökmind1, hogy egy sz*r Bojan, vagy egy kevésbé tehetséges Nolito ül ott, aki viszont már csak a kora okán is fizikálisan mindenképpen nyerőbb csere lenne (hangsúlyozom!) erre a fél évre.
Bojan viszont így állandó játéklehetőséget kaphatna egy pörgős másodosztályban, lendületbe jöhetne, gólokat szerezhetne. Szerintem ez nem visszalépés, fél évre semmiképpen sem, főleg ha azt nézzük, hogy mostanában még másodosztályú kupaellenfelek ellen sem tud betalálni....

Vélemény? :)
Lezárt