Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
azért 5 hónapra előre kicsit merész az az első mondat......menczel írta: Ha valami hatalmas szerencsétlenség nem történik (pl tavalyi bíráskodás, Messi lesérül) akkor biztos vagyok a BL címben.
Sokatmondó adat: a játékoskeretek értéke.
Barcelona: 527m (19 játékos)
real madrid: 517m (25 playa)
Manchester: 370m (29)
Chelsea: 362m (23)
Inter: 361m (28)
Bayern: 291m (25)
Milan: 245m (28)
Ez nagyon jól meg lett fogalmazva. Azt hiszem minden benne van ebben a pár sorban. Elképesztő alázat rejlik a csapatunk minden egyes tagjában, és ez előtt (is) megemelem a kalapom!ab1daL írta:"Sokat beszéltem már az együttes mentalitásáról, ám az én szavaimnál, jelzőimnél mindennél többet ér, ha megnézzük Pedro gólját. Pedrót "szépen" földre terítik Xavi keresztpasszánál, ám a támadó nem reklamál, nem sír, nem duzzog, hanem továbbfut, érkezik, megelőzi Marcelót és gólt lő.
A titok valahol itt kezdődik."
Kettő 4-0-ás meccsünk volt a Sevilla ellen.Utóbbin Messi meglőtte a 100.és 101. gólját Barcelona-mezben.LG írta: Hát, ha a bajnokságot nézzük, akkor azt hiszem ellenük is 5-0 a mérlegünk Peppel, de nem vagyok benne biztos. Volt egy 3-0-s, egy 4-0-s, egy 3-2-s, egy 5-0 győzelmünk, az 5-re nem emlékszem mi lett, de sztem azt is nyertük.
Valahol ezen a pontos mehetett a nutella a madridiak gatyájába.bence-barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=BHAFXQ3Y ... re=channel
Hát, ha a bajnokságot nézzük, akkor azt hiszem ellenük is 5-0 a mérlegünk Peppel, de nem vagyok benne biztos. Volt egy 3-0-s, egy 4-0-s, egy 3-2-s, egy 5-0 győzelmünk, az 5-re nem emlékszem mi lett, de sztem azt is nyertük. Az igaz, h a kupában megvertek minket, meg a szuperkupában is. Ezekre a Realnak nem volt esélye sem, mert ők kupasorozatokból igen gyorsan ki szoktak penderülni.P.U.Y.O.L. írta:Az lehetetlen, mert a Sevilla mindig lefekszik nekünk! Igaz, hogy az elmúlt 2 és fél évben többször vertek meg minket, mint a Real...S.Agüero írta:Nekem a Real elleni 5-0 hasonlított a Sevilla ellenire.
Ugyanannyi lett a végeredmény. A mutatott játékkép is ugyanolyan volt midn2 csapatnál.
Ha nem tudom, h ki játszik ellenünk lehet azt mondom, h ez a Sevilla volt.
Minden csapat lefekszik nekünk, úgyhogy nekem a Madrid verésekre hasonlított leginkább ez a Madrid verés isP.U.Y.O.L. írta:Az lehetetlen, mert a Sevilla mindig lefekszik nekünk! Igaz, hogy az elmúlt 2 és fél évben többször vertek meg minket, mint a Real...S.Agüero írta:Nekem a Real elleni 5-0 hasonlított a Sevilla ellenire.
Ugyanannyi lett a végeredmény. A mutatott játékkép is ugyanolyan volt midn2 csapatnál.
Az lehetetlen, mert a Sevilla mindig lefekszik nekünk! Igaz, hogy az elmúlt 2 és fél évben többször vertek meg minket, mint a Real...S.Agüero írta:Nekem a Real elleni 5-0 hasonlított a Sevilla ellenire.
Az igen....akkor tényleg elég régi a dolog..xd..LG írta:Én ezt először akkor olvastam, amikor Rijkaardal csaptuk meg őket 3-0-ra a Camp Nouban. Azóta újra és újra előjön a nagy Madrid veréseknél.PKrisz23 írta:...
Andris írta:Hihetetlen. Negyedszer nézem meg a meccset, ez a csapat sose játszott még így. A 2-6on sem, a MU BL döntőn sem, sehol. Életemben nem láttam ilyen gyönyörű focit. És ahogy nézem, egyre inkább feltűnik, h nem a madrid aszisztált ehhez. Hajtottak, letámadtak mint az állat, végig. Egyszerűen sanszuk nem volt, mindent megoldottunk a földön, bokából, egyérintőben. Abszolút a Pep időszak eddigi csúcspontja ez a játék szempontjából.
(Jimmy Jump helyében a következő idegenbeli bajnokin lepném meg Josét, és nem egy Salta-salta sapkával, hanem 5el egyszerre)
Bizony-bizony. Egyébként év eleje óta látszik, hogy a mostani Barca a legjobb, amit láthattunk eddig. Persze, nem minden meccsen tudta megmutatni a csapat az igazi oldalát, de kitűnő időzítéssel sikerült végrehajtani ezt.Andris írta:Hihetetlen. Negyedszer nézem meg a meccset, ez a csapat sose játszott még így. A 2-6on sem, a MU BL döntőn sem, sehol. Életemben nem láttam ilyen gyönyörű focit.
Abszolút a Pep időszak eddigi csúcspontja ez a játék szempontjából.
Én ezt először akkor olvastam, amikor Rijkaardal csaptuk meg őket 3-0-ra a Camp Nouban. Azóta újra és újra előjön a nagy Madrid veréseknél.PKrisz23 írta:...