Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kifogásokat kértünk, hanem időpontokat!!!Boogess írta:A nov. 26. nekem és a Norbinak biztos nem jó.Silvanus írta: Lehetséges időpointok: 2005.11.12. - most szombat! November 26., december 3., december 10., és még talán december 17-e!?... Amit érdemes számításba venni: elvileg terveznek még idénre egy szurkolói tornát, úgyhogy lehet az után is egyből!!! Ez valószínüleg a fent említett szombatok egyikén lesz úgy is...
Áhá, biztos ketten buliztok!!Boogess írta: A nov. 26. nekem és a Norbinak biztos nem jó.
A nov. 26. nekem és a Norbinak biztos nem jó.Silvanus írta: Lehetséges időpointok: 2005.11.12. - most szombat! November 26., december 3., december 10., és még talán december 17-e!?... Amit érdemes számításba venni: elvileg terveznek még idénre egy szurkolói tornát, úgyhogy lehet az után is egyből!!! Ez valószínüleg a fent említett szombatok egyikén lesz úgy is...
Én mindenképpen egy szombat estét javasolok, DE MÉG IDÉN!!! Szokásos esti focinkból hazatérünk, lezuhanyozunk, átöltözünk, felmarkolunk egy kis zsét, és úsgyi neki a városnak... Egy kis közös duma, és ivó party az egész társaságnak valamelyik PUB-ban itt Budapesten!!! A helyet persze lefoglalnánk előre, szerintem minimum 10-12 fő részvételével kellene csak belevágni, az alatt felesleges, és hülyeség is!!!Bercy írta:Na Petikém ezt a pillanatot már én is nagyon várom!!!Silvanus írta:
Mikor megyünk együtt hülyére inni magunkat...??? Jó programnak ígérkezik, nem?!...
Szervezkedjünk!!!
Mivel nem jó a November 19, akkor javasolj(atok) egy másik időpontot ami a nagyrészének is megfelel!!!
Én állok elébe!!!
Na Petikém ezt a pillanatot már én is nagyon várom!!!Silvanus írta:
Mikor megyünk együtt hülyére inni magunkat...??? Jó programnak ígérkezik, nem?!...
Irgumm-burgumm, ne packázz velem, mert jaj lesz neked...Bercy írta:Neked még egy időpont sem felet meg a focin kívűl!!!Silvanus írta:Hát sajna nekem nem jó ez a péntek esti időpont, úgyhogy nem tudok menni az utánpótlás meccsre, de természetesen HAJRÁÁÁÁÁ, nektek pedig jó szurkolást!
HAJRÁ MAGYAROK!!!![]()
Nem bírtam ki
Neked még egy időpont sem felet meg a focin kívűl!!!Silvanus írta:Hát sajna nekem nem jó ez a péntek esti időpont, úgyhogy nem tudok menni az utánpótlás meccsre, de természetesen HAJRÁÁÁÁÁ, nektek pedig jó szurkolást!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
barcafan írta:tényleg az, probálja eltakarni a címertreal_funghi írta:http://focikepek.uw.hu/Photo-0008.jpg
Ezen a képen a Siemens Mobile feliratú mezben lévő emberke biztos jó fej lehet![]()
real_funghi írta:http://focikepek.uw.hu/Photo-0008.jpg
Ezen a képen a Siemens Mobile feliratú mezben lévő emberke biztos jó fej lehet