Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kitfisto-t annyira megutáltátok már, hogy bizonyítani akar nektek.HAnonymus írta:Kitfisto kapjál az agyadhoz, ami paraszt az paraszt, még ha nagy sérelmek is érték...
én itthon nyomattam. mit csináljak, ez a véleményem róluk.Charlie írta:Annyiban igaza van hogy télleg nem egyedül énekelte,lehetett volna másnál is a mikrofon,és még 100000ember énekelt a helyszínen és még kitudja mennyien az egyéb helyeken.HAnonymus írta:Kitfisto kapjál az agyadhoz, ami paraszt az paraszt, még ha nagy sérelmek is érték...
C.
Tanúsítom. Rivaldinho megjavult (remélem).Rivaldinho írta:én ott voltam és szerintem én se gerjesztettem dühöt semmivel se, megkérdezhettek bárkit , akár Szvatit, Real Funghit, Zin-t hogy dühöt gerjesztettem-e? de van 1 tippem hogy most kivételesen a feltünési viszketegségben szenvedő srácra gondoltok
Annyiban igaza van hogy télleg nem egyedül énekelte,lehetett volna másnál is a mikrofon,és még 100000ember énekelt a helyszínen és még kitudja mennyien az egyéb helyeken.HAnonymus írta:Kitfisto kapjál az agyadhoz, ami paraszt az paraszt, még ha nagy sérelmek is érték...
Henrik Larsson, Deco, Frank de BoerCharlie írta:Rivaldo a No.1 nálam.Nálad?madridista_23 írta:Ki a kedvencetek?(focista)
C.
Enrique írta:Ehm... Zegi = ZALAEGERSZEG-i.....madridista_23 írta:Nem! Miért ő ki? És mi az a 2 dolog?![]()
![]()
Az a 2 dolog meg az én titkom marad.
Enrique írta:Én viszont tudok 2 dolgot is ami miatt ki mertem jelenteni.madridista_23 írta:Én erre mi mondjak kinek mi a véleménye! Nem gondolod hogy egy kicsit nagyképűség volt ez? Én nem mondok rólad véleményt te meg igen? Hát nem tudom milyen vagy te valolyában ezért nem írok rólad véleményt!![]()
Amúgy nem ismerlek én se. Remélem.![]()
Ugye nem vagy Zegi?
Én viszont tudok 2 dolgot is ami miatt ki mertem jelenteni.madridista_23 írta:Én erre mi mondjak kinek mi a véleménye! Nem gondolod hogy egy kicsit nagyképűség volt ez? Én nem mondok rólad véleményt te meg igen? Hát nem tudom milyen vagy te valolyában ezért nem írok rólad véleményt!
Enrique írta:Végülis soha... Bármit is írjunk...madridista_23 írta:ez a baj! És mi nem vagyunk vele #5!/O"ök csak ha ők hülyék akkor mi is!!!![]()
Amúgy te nagy pancser vagy tudod-é, duplán is...
Végülis soha... Bármit is írjunk...madridista_23 írta:ez a baj! És mi nem vagyunk vele #5!/O"ök csak ha ők hülyék akkor mi is!!!
Charlie írta:Én már "őslakos" vagyok itt!Aztán megkaptam egy idő után ezt a megtiszteltetést!madridista_23 írta:Charlie te hogy lettél modi?
Böktem neked 1 privit.
C.
Sztem most hagyd abba az offot és írtam neked privit!madridista_23 írta:Charlie te hogy lettél modi?
Ja Colin ő jó csávó!!Charlie írta:Ide is jár pár kangyökér,de mind1iket kiszórjuk,kivéve Colint,ő nagyarc!madridista_23 írta:ez a baj! És mi nem vagyunk vele #5!/O"ök csak ha ők hülyék akkor mi is!!!Charlie írta:madridistára sok rosszcsont Barcás jár?![]()
C.
C.
Ide is jár pár kangyökér,de mind1iket kiszórjuk,kivéve Colint,ő nagyarc!madridista_23 írta:ez a baj! És mi nem vagyunk vele #5!/O"ök csak ha ők hülyék akkor mi is!!!Charlie írta:madridistára sok rosszcsont Barcás jár?![]()
C.
ez a baj! És mi nem vagyunk vele köcsögök csak ha ők hülyék akkor mi is!!!Charlie írta:madridistára sok rosszcsont Barcás jár?![]()
C.