Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még mindig inkább az mu-val, de főleg a chelseavel ereszteném össze a csapatot, mint a poollal. Őket mindenképpen elkerülném.Dave87 írta:Remélem nem angol csapatot kapunk a negyeddöntőben, ha úgy alakulnak a dolgok. A Liverpool úgy érzem, h meglenne (bár pont most írtam, h ne becsüljük le őket), de a Chelsea és a MU, főleg utóbbi...nehezen.
teljes mertekben egyetertek... remeltem h rug meg 1-et a roma. mert ezt igy kicsit kevesnek erzem.... tavaly is nyert otthon a roma, aztan lattuk mi lett machesterben...bar teny, h egy csapatnak kb 20 evente van ien meccse h minden osszejojjon ugy mint a mu-nak...Érdekesen alakulnak a párharcok:
Liverpool-Inter: Valószinüleg ez eldőlt. 2 gól előny sok, főleg úgy, hogy az olaszok nem tudtak betalálni.
Schalke-Porto: Itt is sokat számíthat, hogy a vendégcsapat nem talált be. Picit több sanszot adnék a németeknek.
Olympiakosz-Chelsea: Legalább kettővel nyernek Drogbáék otthon.
Roma-Real: Sokat számíthat az idegenbeli gól. Kellett volna egy harmadik Tottiéktól, kár hogy nem lett meg. A Romának akkor van esélye továbmenni, ha idegenben is képes lesz betalálni, bár ezzel újat nem mondtam.
ehhez csak annyit fuznek hozza... h ezt az embert mar evekkel ezelott egy eletre el kellett volna tiltani a focitol.... mert nem normalis amit muvel...Los Banditos: Azt viszont továbbra sem tudom felfogni, hogy hogyan lehet valaki ilyen buta és primitív, mint Materazzi.
Sikerült 2-0-ra kikapniuk, úgyhogy ha van 10% esélyük a továbbjutásra.ozsimiki írta:X-re állnak, az olyan rossz eredmény az AnfieldenLos Banditos írta:Hihetetlen, hogy mennyit szerencsétlenkedik az Inter a BL-ben![]()
Most különösen fájni fog, mert tettem a továbbjutásukra nem is olyan keveset.
![]()
![]()
Messze nem kell még temetni az Intert szntem...
Ezért olyan nagyszerű eredmény,amit mi értünk el 2006ban..ugyanis magabiztosan vezettünk a bajnokságban (később meg is nyertük elég simán),és a Blben sem tudtak megállítani minketZozzy 5 írta:Az Inter esete csak a tipikus BL-t példázza.
Aki a saját bajnokságában verhetetlennek tűnik, az simán kikaphat egy másik bajnokságban szenvedő, ám itt magát felszívó csapattól.
Bár még lesz egy meccs...
10 ember ellen 60 percig én is pörgök..Frank Rijkaard írta:A Pool csak behúzta a végére, Gerrard 2-0. Hihetetlen, hogy az Anfielden a BL-ben mennyire fel tudnak pörögni
X-re állnak, az olyan rossz eredmény az AnfieldenLos Banditos írta:Hihetetlen, hogy mennyit szerencsétlenkedik az Inter a BL-ben![]()
Most különösen fájni fog, mert tettem a továbbjutásukra nem is olyan keveset.
![]()
www.livescore.commessi1918 írta:Cselszki hogy áll??
Legjobb haverom cselszkis írnom kell neki az SMS-t!