Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Enrique írta:Aha.madridista_23 írta:Enrique az avataron te vagy???
Mert?
Enrique írta:13 inkább....madridista_23 írta:Amugy nem 23 vagyok azért még fiatalabb!![]()
![]()
Ez nem olyan biztos.....madridista_23 írta:Tudom hogy nem rosszindulattal mondtad mert itt egyedül csak te vagy az aki nem gondol rólam rosszat!!![]()
![]()
13 inkább....madridista_23 írta:Amugy nem 23 vagyok azért még fiatalabb!
Ez nem olyan biztos.....madridista_23 írta:Tudom hogy nem rosszindulattal mondtad mert itt egyedül csak te vagy az aki nem gondol rólam rosszat!!
Kitfisto írta:Te 23 éves vagy.
On:Szerintem a rójál májasnak jó lesz idén a 3.-4.hely.
Szerintem.
Te 23 éves vagy.madridista_23 írta:Tudom hogy nem rosszindulattal mondtad mert itt egyedül csak te vagy az aki nem gondol rólam rosszat!!Charlie írta:Jó-jó,semmi rosszindulattal mondtam,csak előfordulhatna ilyen is.
C.
Tudom hogy nem rosszindulattal mondtad mert itt egyedül csak te vagy az aki nem gondol rólam rosszat!!Charlie írta:Jó-jó,semmi rosszindulattal mondtam,csak előfordulhatna ilyen is.
C.
Charlie írta:madridistán a fóru 1kicsit vicces de most télleg,nem kéne karbantartani,vagy nem lassú a rengeteg hozzászólástól?
C.
most lett kiszanálva éppen...Charlie írta:madridistán a fóru 1kicsit vicces de most télleg,nem kéne karbantartani,vagy nem lassú a rengeteg hozzászólástól?
C.
miért lenne jó nektek?Swineherd írta:De jó nekünk, igazBadi írta:Nem tudom minek kell a fórumból chatet csinálni, arra ott van a madridista fóruma..
Kitfisto írta:Nekem csak az bántja a csörömet hogy ....l minket.és van egy olyan érzésem hogy te be akarod fészkelni magad ide.
Kitfisto írta:Amekkora te!madridista_23 írta:Az egy nagyon nagy poén volt!! hhehehehehheheheheheh
Amekkora te!madridista_23 írta:Az egy nagyon nagy poén volt!! hhehehehehheheheheheh
még azt sem tudom, hogy leigazoltuk-e, de kben a Castillába szánják...Charlie írta:Kitfistot kérdezd,engem nem érdekel,Albacete kisett,és azért került cask fel a felnőttkeretbe ez a valaki,mert már mind1 volt sztem.
C.