Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
aha, értem! Annyit írt a madridista, hogy alapembernek számított! Ezt úgy kell érteni, hogy amint felkerült a nagycsapatba, utána mindíg kezdő volt....de nem értem, hogy ez miért akkora nagy vmi...Charlie írta:Azt írtátok hogy alapember volt,az nso meg azt hogy a 32. fordulóban mutatkozott csak be,gondolom erre gondol,és mi az igazság?Ezt szeretné tudni,ugye?Swineherd írta:Kitfisto! Próbálj meg érthetően fogalmazni!
C.
Charlie írta:Azt írtátok hogy alapember volt,az nso meg azt hogy a 32. fordulóban mutatkozott csak be,gondolom erre gondol,és mi az igazság?Ezt szeretné tudni,ugye?Swineherd írta:Kitfisto! Próbálj meg érthetően fogalmazni!
C.
ugye!Charlie írta:Azt írtátok hogy alapember volt,az nso meg azt hogy a 32. fordulóban mutatkozott csak be,gondolom erre gondol,és mi az igazság?Ezt szeretné tudni,ugye?Swineherd írta:Kitfisto! Próbálj meg érthetően fogalmazni!
C.
Azt írtátok hogy alapember volt,az nso meg azt hogy a 32. fordulóban mutatkozott csak be,gondolom erre gondol,és mi az igazság?Ezt szeretné tudni,ugye?Swineherd írta:Kitfisto! Próbálj meg érthetően fogalmazni!
Az nem margit jó!Kitfisto írta:Kérdeztem tőle hogy "Mit szólsz felség a margit új igazolásához,és hogy a margititta is teljesen mást írt mint az nso.Mit szól hozzá Swineherd és ö nem válaszolt.Charlie írta:Kitfisto ezt én sem értem most komolyan.
C.
Légyszíves válaszolj Swineherd!
Nem válaszolnál?a madridista teljesen mást írt mint az nso.Ebben a topicban olvass vissza 5-6 oldalt mert ki van emelve olvass vissza.Swineherd írta:Kitfisto! Próbálj meg érthetően fogalmazni!
igenCharlie írta:Esetleg nálatok,mert itt van előkövetelménySwineherd írta:Annak roppantúl örülök, hogy Kitfisto barátotoknak így megnőtt az önbizalma! A végén még modi lesz belőle![]()
C.
Kérdeztem tőle hogy "Mit szólsz felség a margit új igazolásához,és hogy a margititta is teljesen mást írt mint az nso.Mit szól hozzá Swineherd és ö nem válaszolt.Charlie írta:Kitfisto ezt én sem értem most komolyan.
C.
Swineherd írta:kösszmadridista_23 írta: Swin jó az avatarod!![]()
![]()
lassan, de biztosan...
Kitfisto írta:Kérdeztem valamit tőled!
Swineherd írta:te max a neveddel, mással nem...Rivaldinho írta:én ott voltam és szerintem én se gerjesztettem dühöt semmivel se, megkérdezhettek bárkit , akár Szvatit, Real Funghit, Zin-t hogy dühöt gerjesztettem-e? de van 1 tippem hogy most kivételesen a feltünési viszketegségben szenvedő srácra gondoltok
Kérdeztem valamit tőled!Swineherd írta:te max a neveddel, mással nem...Rivaldinho írta:én ott voltam és szerintem én se gerjesztettem dühöt semmivel se, megkérdezhettek bárkit , akár Szvatit, Real Funghit, Zin-t hogy dühöt gerjesztettem-e? de van 1 tippem hogy most kivételesen a feltünési viszketegségben szenvedő srácra gondoltok
te max a neveddel, mással nem...Rivaldinho írta:én ott voltam és szerintem én se gerjesztettem dühöt semmivel se, megkérdezhettek bárkit , akár Szvatit, Real Funghit, Zin-t hogy dühöt gerjesztettem-e? de van 1 tippem hogy most kivételesen a feltünési viszketegségben szenvedő srácra gondoltok
Ott ilyet nem írtam, de nem is tudtam h ilyen rossz az emlékezeted.madridista_23 írta:Ezzel a dumával hogy nagyokos! De inkább fejezzük be mert még maradni szeretnék itt! És beszélgetni nem veszekedni!!
Charlie írta:Üdv nékedSwineherd írta:Nem kell erőlködni kedves Charlie...Hiányoltalak.
C.
Mit szólsz felség a margit új igazolásához?És hogy madridista tejsen mást írt mint az nso..Mit szól?Swineherd írta:Nem kell erőlködni kedves Charlie...