Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
őő nem tom még asszemÁkocka írta:No. A ma csoportmásodikként továbbjutottak közül, ha a Schalkét vagy az Olympiakost kapnánk, az sima ügy lenne. De a Liverpoollal már inkább nem kéne megint összefutni. Rafa megmondta, mikor az első 3 BL meccsből volt összesen 1 pontjuk, hogy továbbjutnak. Erre mindhárom hátralévő meccset megnyerik úgy, hogy ezeken összesen 16 gólt rúgnak...![]()
Ez rekord, nem?
OsztomRivaldo11 írta:Teljesen komolyan: Nyilván nem rossz védő. Véletlenül nem lehet a Portóban lehúzni három(?) szezont, majd madridba szerződni.Aprieto írta:Nem mondtam én hogy világklasszis a srác![]()
Van nála jobb még a saját csapatában isViszont ezen a meccsen a védelmükből ő szerepelt a legjobban. Igaz olyan szinten még nem lett kipróbálva, mikor klasszis csapat teszteli.
Ám nem tartom többre, mint egy átlagosan jó védőt, akinél még a Spanyol bajnokságban is akad legalább 6-8 jobb védő.
Teljesen komolyan: Nyilván nem rossz védő. Véletlenül nem lehet a Portóban lehúzni három(?) szezont, majd madridba szerződni.Aprieto írta:Nem mondtam én hogy világklasszis a srác![]()
Van nála jobb még a saját csapatában isViszont ezen a meccsen a védelmükből ő szerepelt a legjobban. Igaz olyan szinten még nem lett kipróbálva, mikor klasszis csapat teszteli.
...mert nem tudhatod, hogy rövid időn belül egy gólt, meg egy tizit szerencsétlenkedik össze.barca99 írta:sergi, ha észrevennéd magad, akkor ezek a hszek csak azért születtek, hogy rákontrázzanak a te hszedre. Idejössz fényezni Pepét
AjjjajjRivaldo11 írta:Akkor nagy [auto_cenzúra] voltál, amikor kék volt a váltómezetek.coolerkiller írta:Ha ennyire utáljátok a REALT, miért nézitek a meccsüket...?????én elvböl nem nézek barcelona meccset..nem vagyok kiváncsi rá...ide feljrok mosolyogni a vitákon:):)szorakoztato:)
De ilyen a világ:)
Azért a classicot speciális szemüvegben nézem,mert a gránátvörös és sajnos a kék is iritálja a szemem:)mivel azt a barcelona meccset sajna meg kell néznem...
Bizonyára azt sem nézted.
Tán nem véletlen...Zozzy 5 írta:Már én is csak mosolygok azon, ami itt megy...
Komolyan mondom, nagyobb a forgalom most itt, mint a saját meccseink alatt az élő közvetítés topikban...
ez teccikRivaldo11 írta:3:1 a vége. Pedig Pepe mindent megtett, hogy szorosabb legyen.