2009.07.09. 22:14:53
Fabregas ügyről már korábban asszem nyilatkoztam, de újra leírom. Szerintem sem létszükséglet megvenni, főleg ilyen 30-40 millákért, de ha mégis hozzánk szerződne, ami szerintem előbb-utóbb meg fog történni, akkor óriási hasznára lenne a csapatnak. Én sem tartom jobbnak Xavi-nál és Iniesta-nál, de hát náluk jelenleg nincs jobb az egész világon, a világ két legjobb középpályásáról van szó. Fabregas-t a világ 10 legjobb irányító kp-ja közé sorolom, és még mindig nincs a csúcson, hiszen még csak 22 éves, ha jól tudom, óriási jövő áll előtte. Tökéletesen lehetne rotálni Xavit, Ini-t és Fabregas-t, persze az előbbi kettő elsőbbséget élvezne kezdő poszton, de nekik is pihenni kell valamikor, nem is beszélve ha ne adj isten valamelyikük lesérül. Egy csöppet megnyugtatóbb, ha ott lenne Fabregas a tarsolyban, és nem egy Hleb-nek vagy Gudjohnsen-nek kellene helyettesítenie őket, akikkel idén is bebizonyosodott, hogy jelentősen visszaesik a játék színvonala. Ha Pep az előző idényhez hasonlóan rotálna, akkor bőven lenne játéklehetősége Fabregasnak is, szóval nem igaz, hogy csak a padra vennénk, ami valóban luxusnak tűnhet.
Egyébként én hivatalosan még sehol nem láttam megerősítve, hogy valóban tettünk ajánlatot érte, csak a szokásos bulvár sport site-ok szellőztették meg, ahogy azt minden átigazolási idényben szokás.
A Villa hír meg remélem igaz, végre lezárulhat ez a herce-hurca, jó lenne ha minél előbb csatlakozhatna a csapathoz, na meg Eto'o-val illene már dűlőre jutni....
Talán nem kellene kitörölni ha belemoderálok az írásodba.Biztos megvan az oka amiért beleírok a mondandódba...Tehát légyszíves vedd kisebbre az aláírásképed!
B.