Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy kettő.Barca for ever írta:kéne egy Messi...
A Próféta szóljon belőled és válj még nagyobb Megmentővé!kurdt írta: , de szvsz meglesz ez
A Klub VB-n speckó pont nem, utána a barátságoson Kuwaitban...danko94 írta:Már játszott a Klub VB-n!!!MR. TROMORT777 írta:Milito melegít.
Egyből be a mélyízbe?
Nem emlékszem, hogy a tanácsodat kértem volna.szajko írta:És, hogy szörnyű ezt nézni? Menny akkor szúrkolj a madridnak...
az hogy nem olyan simán jönnek a gólok az a támadósoron múlik leginkább és a védelmet említve nem tűnt fel hogy kirívóan sok gólt kaptunk volna. az meg hogy hogyan hozzák ki a labdát.. istenem.wakii írta:én nem is azért mondtam, hanem, hogy így vettem észre hogy nem megy olyan gördülékeny a játék hátul és ezáltal nem olyan simán jönnek a meccsek mint mondjuk tavaly...mekkora írta:csak annyit tudok hozzászólni, hogy mi nem a szelvények miatt szurkolunk a barcának.wakii írta:nem akarom a tűzet szítani hiszen ritkán nézek barca meccseket, de mostanában mintha máshogy játszana a barca és nem a támadásokra gondolok, hiszen azok még mindig nagyon szépek, tetszetősek. Hanem a védelemre gondolok, tavaly madrid szurkolóként sem volt rossz látni, azt a nyugalmat ami lejött a védelemről. Idén mintha megváltozott volna valami nem tudom mi, de egy kis fejetlenség van hátul szabdalózás nem az mint tavaly hogy szépen okosan kis passzokkal kihozni a labdát. nem tudom ti hogy látjátok mindenesetre ma szorítok a barca győzelméért hiszek több szelvényem mulik rajt.
én nem is azért mondtam, hanem, hogy így vettem észre hogy nem megy olyan gördülékeny a játék hátul és ezáltal nem olyan simán jönnek a meccsek mint mondjuk tavaly...mekkora írta:csak annyit tudok hozzászólni, hogy mi nem a szelvények miatt szurkolunk a barcának.wakii írta:nem akarom a tűzet szítani hiszen ritkán nézek barca meccseket, de mostanában mintha máshogy játszana a barca és nem a támadásokra gondolok, hiszen azok még mindig nagyon szépek, tetszetősek. Hanem a védelemre gondolok, tavaly madrid szurkolóként sem volt rossz látni, azt a nyugalmat ami lejött a védelemről. Idén mintha megváltozott volna valami nem tudom mi, de egy kis fejetlenség van hátul szabdalózás nem az mint tavaly hogy szépen okosan kis passzokkal kihozni a labdát. nem tudom ti hogy látjátok mindenesetre ma szorítok a barca győzelméért hiszek több szelvényem mulik rajt.
Azt írta, hogy madrid szurkoló, mi másért szurkolna a barcának??mekkora írta:csak annyit tudok hozzászólni, hogy mi nem a szelvények miatt szurkolunk a barcának.wakii írta:nem akarom a tűzet szítani hiszen ritkán nézek barca meccseket, de mostanában mintha máshogy játszana a barca és nem a támadásokra gondolok, hiszen azok még mindig nagyon szépek, tetszetősek. Hanem a védelemre gondolok, tavaly madrid szurkolóként sem volt rossz látni, azt a nyugalmat ami lejött a védelemről. Idén mintha megváltozott volna valami nem tudom mi, de egy kis fejetlenség van hátul szabdalózás nem az mint tavaly hogy szépen okosan kis passzokkal kihozni a labdát. nem tudom ti hogy látjátok mindenesetre ma szorítok a barca győzelméért hiszek több szelvényem mulik rajt.