csak poén ez az egészfcjoc írta:de még írja, hogy mekkora nagy függők vagyunk, mármint aki ezt olvassa. és akkor az ki vagy mi aki ezt megcsinálja. hagyjuk márMessa írta:Ez mekkora már

csak poén ez az egészfcjoc írta:de még írja, hogy mekkora nagy függők vagyunk, mármint aki ezt olvassa. és akkor az ki vagy mi aki ezt megcsinálja. hagyjuk márMessa írta:Ez mekkora már
Gondolom ezt nekem szántad.Mr. Master az Európai játékospiac topicban írta:Én Marosvásárhelyen születtem, egész családom erdélyi, mindenkinek egytől egyig kivétel nélkül magyar az anyanyelve, eddig én vagyok az egyetlen a családbol, akinek nincs meg a román állampolgársága (és csak anyukámnak meg apukámnak van magyar 93 óta). Akkor én magyar vagyok, a családom többi tagja, mert román? Ugyanmár... Számomra elképesztően felháborito,h hogyha valaki nem tud különbséget tenni aközött, hogy valaki milyen országban él és, hogy milyen nemzetiségű... De ez sajnos nem csak erre a fórumra, hanem a degenerált magyar társadalom háromnegyedére igaz... Sajnos aki nem járt még Erdélyben (még azok közül is sokan, akik már voltak ott látogatoban), azok nem is tudják, hogy az ottaniak nagyrésze mennyivel inkább magyar, mint azok, akik itt élnek az országban és probálják majmolni mindenben a nyugatot... Szánalmas. Bocsánat, hogy ezt nem a megfelelő topicba irtam, de egyrészt elragadott a hév, másrészt meg itt jött szóba a téma.
de még írja, hogy mekkora nagy függők vagyunk, mármint aki ezt olvassa. és akkor az ki vagy mi aki ezt megcsinálja. hagyjuk márMessa írta:Ez mekkora már
Elég hamar rájöttem én is.kovinho írta:Jól lehet alkalmazni rajta a CTRL-Alt-Del bill. kombinációt, vagy rajta tartod az enteren a kezed. 10 sec.Messa írta:Ez mekkora márNem tudom ki találja ezeket ki, de elég pihent agyú lehet.
Hú h én mennyit röhögtem ezenMessa írta:Ez mekkora már
Jól lehet alkalmazni rajta a CTRL-Alt-Del bill. kombinációt, vagy rajta tartod az enteren a kezed. 10 sec.Messa írta:Ez mekkora már
Semmi közöm Csermanek Jánoshoz, nem is volt, és nem is lesz. egyébként az általad preferált pártvezér is az volt: Székesfehérvár gimnáziumában KISZ-titkárként tevékenykedett, apja pedig ugyanannak a pártnak volt a tagja, amelynek anno Szűrös Mátyás, Pozsgay Imre, Berecz János, Horn Gyula stb.doki írta:Munkahelyet teremtenekVarga Tamás írta:Doki!
Amennyiben felépül, és teljes gőzzel üzemelni fog, kb. tízezer embernek fog munkát adni a cég, ill. a beszállítói. Azaz? 10000 ember adót tud fizetni. A kormány teremtsen munkahelyeket, de ha teremt, akkor nem jó, vagy elcsalják a komcsik a pénzt, meg a zöldérdekek. Érzik a vesztüket a szánalmas semjének.ez remek.DE a háttérben milyen alkut kötnek ,azt már mi sem tudhatjuk.
Az utolsó mondatodra pedig csak annyit ,hogy a kádártanoncok a szánalmasak.A témában nem írok többet,hiszen ez egy politikamentes fórum.
Így terjednek a legendák, és akik csak a hülyeséget hallják meg, és a demagógiát, azok ezt el is hiszik.van Bommel írta:Ha érdekel Titeket, a győri Audi gyár sem fizet adót. Nem számolt be róla semmilyen médium(asszem) de hoztak 22 db A6-ost full extrásan, páncélozva a kormány tagjainak. Példát kéne venni Ciudad Real-ról. Ennyi.
Munkahelyet teremtenekVarga Tamás írta:Doki!
Amennyiben felépül, és teljes gőzzel üzemelni fog, kb. tízezer embernek fog munkát adni a cég, ill. a beszállítói. Azaz? 10000 ember adót tud fizetni. A kormány teremtsen munkahelyeket, de ha teremt, akkor nem jó, vagy elcsalják a komcsik a pénzt, meg a zöldérdekek. Érzik a vesztüket a szánalmas semjének.
"Giovanni van Bronckhorst és Thierry Henry csapattársak az FC Barcelonában. Az Európa-bajnokságon azonban ellentétes utat futnak be."Perrero írta:az arsenalban voltak 1ütt, nembár ez akkoris gáz...
Még csak nem is voltak játékostársak a Barcelonában. Gio 2007 nyarán ment, amikor Titi jött.Rumig írta:NSO gyöngyszem
Ilyet hogy engedhet meg magának egy piacvezető sportnapilap, még akkor is, ha ez csak a konkurencia hiánya miatt van. Legalább egy idényt játszottak volna együtt, akkor még elmegy, lehetne mondani, h kimaradt a 'voltak' szócska, de így![]()
Szégyen