Messi még EU-n kívülire lett megcsinálva,és most nem nevezhetem

de ezek után azt írta ki, h tegyem be a megfelelő cd-rom-ot stb.stb. De Taibi módszerével elindultEnrique írta:Mormi,
1) Install FM2006
2) Patcheled a 6.0.1-gyel
3) Indítod
Nem kell semmi képfájl meg anyámkínja..
thx Taibi!Taibi írta:Nem kell hozzá crack.Nóbi írta:sziasztok!!!
sikerült megszereznem ma a football manager 2006ot, de nincs hozzá crack. nem tudjátok, hol tudnám beszerezni??? forca barca
előre is köszi mindenkinek!
Az asztalra kitett fm 2006 ikonon jobb gomb - tulajdonságok - Kompatibilitás és ott a windows-NT-t válaszd ki.Indítsd el a a játékot és mennie kell.
Nekem így elindult.
a játékot már feltelepítettem sikeresen(?) csak most nem indul el mert kiírja, h tegyem be a megfelelő cd-t...stb.stb. felteszem a pachet, beteszem a képfájlt a Daemonba és akkor jön ki ez az izéPetI írta:Lehet, hogy hülyeség.Csak tipp: Nem lehet, hogy fent van nálad az FM 2005 és ezért nem engedi simán telepíteni?
Enrique írta:Vagy letöltöd a 6.0.1-es Patchet mondjuk innen, berakod a cédét, vagy a képfájlt, amid van, és m1.Nóbi írta:sziasztok!!!
sikerült megszereznem ma a football manager 2006ot, de nincs hozzá crack. nem tudjátok, hol tudnám beszerezni??? forca barca
Vagy letöltöd a 6.0.1-es Patchet mondjuk innen, berakod a cédét, vagy a képfájlt, amid van, és m1.Nóbi írta:sziasztok!!!
sikerült letöltenem ma a football manager 2006ot, de nincs hozzá crack. nem tudjátok, hol tudnám beszerezni??? forca barca
Nem kell hozzá crack.Nóbi írta:sziasztok!!!
sikerült letöltenem ma a football manager 2006ot, de nincs hozzá crack. nem tudjátok, hol tudnám beszerezni??? forca barca
topic...Kenny írta:Ez a kép melyik játékból való?
Az FM-et így:focicsillag írta:sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy manageres játékkal hogy lehet játszani a neten??
Ez vagy csoda vagy pedig az emlitett csapatokat már irányitottad régebben és velük rákerestél már erre a sztár-játékosra, igy egyből gyorslistára kerültek, majd később meguntad a nagy nyugati klubokat és beléptél másik felhasználóval a győrt irányitani, de nem ujat kezdtél, hanem a többi mellé léptél be. Szerintem.barcafan írta:no comment... http://kepfeltoltes.hu/view/050920/m_sz_ros.JPG