Na, nyugi srácok, így tényleg nem marad semmi szombatra!
Egyébként továbbra is egy emberként szajkózom: maradjunk a szombati edzéseknél, illetve vegyük azokat sokkal komolyabban, esetleg iktassunk be még egy olyan alkalmat, de ne erőltessük ezt a téli bajnokságot, és aztán a következőt sem...
EZT TÉNYLEG CSAK A CSAPAT ÉRDEKÉBEN MONDOM, mert most már kezd nagyon elfajulni a dolog...
És mielőtt félre értitek, bár ezt is már mondtam: én évek óta nyomom bajnokságban, és imádom az egész légkört, de ilyen mértékű, és sajnos egyértelmű 'csapatbomlást' még nem tapasztaltam egy csapatomnál sem a folytonos eredménytelenség miatt, pedig hidjétek el, sosem játszottam 'bajnok' csapatoknál... Szóval nekem 'mindegy', de szerintem ha így megy tovább, akkor nem lesz jó vége!!!
Gondoljon mindenki csak bele, hogy milyen volt a csapat az első tornagyőzelmünk körüli időkben, amikor még csak a szombati focik voltak...
Belegondoltatok??? IGEN, NA ARRÓL BESZÉLEK...
1-2 év rendszeres, és jó hangulatú 'focizgatás' után már tényleg annyira belejönnénk a dologba így együtt, és annyira megismerhetnénk, tisztelnénk egymást már, hogy a mostanihoz még csak hasonlók sem történhetnének meg...
Egyébként NORBI - tegnap, mikor ezt (megint) említettem neked valami olyasmit mondtál, hogy kell a csapatnak ez a légkör, és sok sikertelenség meg edz majd minket, és előbb-utóbb jönni fognak az eredmények! Nos osztanám a véleményed AKKOR, ha ezt igazolná a csapat (kellő érettséggel, koncentrációval, és komolysággal…)! DE NEM IGAZOLJA SAJNOS!!! SŐT!!! Nem bírjuk a sikertelenséget, mindenki ideges, görcsös... folytassam? A csapat lényegében még tapasztalatlan ehhez az egészhez, nem tudjuk ezt jól kezelni elviselni, vagy mit tudom én, a lényeg, hogy NEM MŰKÖDIK A DOLOG, ILYEN FORMÁN!!!