Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem semmi bajom Laportával, szerintem nem ő a hibás, gazdaságilag jól megy a klubnak, szakmai ügyekért meg nem ő felel. Egyetlen félrelépése: a Villareal eleni hazai vereség után meneszteni kellett volna az edzőt.mezenga írta:Nemtom mi a bajotok Laportával. Ő hozta ide Ronaldinhot(MU-t és a Realt megelőzve) Eto'ot Decot. Bl győztes csapatot csinált, 2 spanyol bajnokságot nyertek. Most meg sokan szidják. Tipikus. Ha jól megy a csapatnak akkor minden f*sza,mindenki király de ha baj van mindenki takarodjon.
Összegeket számolgatni meg tök fölösleges, sztem itt senki nem lát bele a Barca pénztárcájába, ezt hagyjátok rá a szakemberekre.
Ez nem a Fifa Manager játék.
DaNNy írta:Ronaldinhot mar akkor el kellett volna adni, amikor a Milan nagy kedvel bejelentkezett érte és 20-22Milláért elpasszolni. Abból kb Silva ára meg is lett volna,és beljebb lennénk. De nem,mert a vezetőség úgyis okos,és így majd ténlyeg alig fogunk kapni Dinhoból valamit.
Igen, de akkor még nem mondta Guardiola h nem tart rájuk igényt.norbert55 írta:De a klubbvezetés kijelentette h áron alul nem fognak elengedni senkit.Csak világossá tették h ők menni fognak.Attól az ár megmarad.xbalix írta:norbert55!
Te nem érted amit mondani akarok! Szted mikor fognak értük kifizetni 75 milliót ha nem tartunk rájuk igényt? A Barcának el kell adni őket, mert nem akarják az éves fizetését állni egyiknek sem, mivel nem is fognak játszani. Tehát el kell őket adni, és ezt tudja a többi klub is már. Talán akkor lehetne többet kisajtolni a klubokból ha lenne 2-3 komoly kérő. R10nél ez nem áll fenn, Deconál talán, de nála meg figyelembe kell venni h 31 éves már. 12-13 lehet az ára, meg is írták a lapok. Maximum 15 lehet. Eto'o a legpiacképesebb, talán ő érte remélhetjük a legtöbbet (40M) de ez sztem kevesebb lesz mert annyit alkudnak majd belőle.35 M
De a klubbvezetés kijelentette h áron alul nem fognak elengedni senkit.Csak világossá tették h ők menni fognak.Attól az ár megmarad.xbalix írta:norbert55!
Te nem érted amit mondani akarok! Szted mikor fognak értük kifizetni 75 milliót ha nem tartunk rájuk igényt? A Barcának el kell adni őket, mert nem akarják az éves fizetését állni egyiknek sem, mivel nem is fognak játszani. Tehát el kell őket adni, és ezt tudja a többi klub is már. Talán akkor lehetne többet kisajtolni a klubokból ha lenne 2-3 komoly kérő. R10nél ez nem áll fenn, Deconál talán, de nála meg figyelembe kell venni h 31 éves már. 12-13 lehet az ára, meg is írták a lapok. Maximum 15 lehet. Eto'o a legpiacképesebb, talán ő érte remélhetjük a legtöbbet (40M) de ez sztem kevesebb lesz mert annyit alkudnak majd belőle.35 M
Csak azt sem kell elfelejteni, hogy van még 200 milla adóság, amit törleszteni kell, és az átigazolási díjak ÁFA nélkül értendők, nem tudom Spanyolba mennyi, de a 40 milla után még le kéne csekkolni egy keveset.norbert55 írta: A kegyvesztett 3-asból 75 milka kijön.A vezetőség meg 15-20 milkát nemtud hozzátenni szted?A Barca az eggyik leggazdagabb klub nehogy már ne bírjunk fizetni semmit.
És Silváé sem.gekkodan írta:Lassan odáig süllyed ez a topic, hogy elkezdenek gyűjteni az emberek az igazolásokra, mert szegény Barca hitelből igazol....![]()
Emberek, kicsit észhez kéne már téni, lekapcsolni a hülyeségek lámpáját a fejekben és várni, hogy eldőljenek a dolgok.
Az EB végéig úgysem lesz semmi érdemleges, legalábbis azokkal kapcsolatban, akik játszanak az EB-n. Eddig annyit lehet az EB-érintettekkel kapcsolatban tudni, hogy Xabi Alonso aláírt a Juvéhoz és Scolari átveszi a Chelsea-t. De ezek sem újkeletű dolgok, már az EB előtt volt róla szó.
Sem Villa, sem Moutinho ügye nem fog elindulni addig, ameddig bármelyikük is érintett még.
Mind1 akkor is hülyeség amit írtál.75-öt kapunk értük az tuti.xbalix írta:Olvasd el mit írtam azután sértegess!DaNNy írta:Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 60ról beszélsz?
akkor hitelt kell felvenni és elhozni ezeket az embereket, nincs kérdés!Én 3 játékosról írtam(R10,Deco,Samu) akikért max 60at fogunk kapni...
Tőlem idéztél,úgyhogy arról beszéltél... Ha nem arról beszélsz amiről én írtam ne idézzél , ennyi .xbalix írta:Olvasd el mit írtam azután sértegess!DaNNy írta:Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 60ról beszélsz?
akkor hitelt kell felvenni és elhozni ezeket az embereket, nincs kérdés!Én 3 játékosról írtam(R10,Deco,Samu) akikért max 60at fogunk kapni...
Olvasd el mit írtam azután sértegess!DaNNy írta:Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 60ról beszélsz?
akkor hitelt kell felvenni és elhozni ezeket az embereket, nincs kérdés!
Ha vezetőségnek van esze, akkor kihozzák ebből a hármasból a 75 milkát.xbalix írta: 75 milla?LOL Ez neked hogy jött ki?
![]()
![]()
R10 16 millióért mehet, mert kivásárolhatja magát, Decoért MAX 15öt kapunk, Eto'oért meg jó ha 30 bejön. Ez legjobb esetben is 61 millió.