2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kérdezzétek meg még vagy 5en, biztos nagyobb lesz tőle az IQ-tok!humi0007 írta:Jaja igaz, kifárasztja ki a védelmet???
Tamás!Varga Tamás írta:Na, szóval és tettel...
Iniesta a balon csinált valamit, én nem láttam Tőle ott semmit.
Nocsak, nocsak.Varga Tamás írta:Na, szóval és tettel...
Köszönjük, Pep!
Köszi a nagyszerű kezdőt!
Hleb, Keita a pályán vannak egyáltalán? Én még nem láttam őket?
Iniesta a balon csinált valamit, én nem láttam Tőle ott semmit.
Nem a védelemmel van itt a baj, hanem a felállással.
Azt hiszem, itt nagy vereség lesz, amit Pepnek köszönhetünk. Így nem lehet felállni, Betis ellen idegenben semmiképpen sem.
FORCA BARCA!
Sanama írta:És ki fárasztja ki a védelmüket?:Dnoname írta:Egyelőre még nem hoznám be Messit, hadd fáradjon egy kicsit a védelem. Először is Marquez-Caceres csere, aztán Keita/Bus-Toure csere kéne!
Keita?
apti5 írta:real fan vagyok és egyszerűen nem tom hogy hogy bír minden meccset behozni a barca de most hogy nézem a fórumost azért annyira nem különbözik a madridistáétól am sztem én nagyon örülnék ha pep lenne a real edzője ha valaki ennyi mérkőzést nyert ilyen csúcsokat döntött meg akkor csak tud valamit am meg neki se érdeke hogy kikapjoa barca én viszont végre egy kicsit örülnek mert minden győzemle a madridnak hiába merta barca akármilyen futballt játszik mindig nyer de egyszer minden sorozat megszakad..
am sztem annyira nem béna a barca csak magához képest (nektek barca fanoknak ugye az a viszonyítási alap
)
És ki fárasztja ki a védelmüket?:Dnoname írta:Egyelőre még nem hoznám be Messit, hadd fáradjon egy kicsit a védelem. Először is Marquez-Caceres csere, aztán Keita/Bus-Toure csere kéne!
jaja, szerintem is egyértelműen kell MESSI, meg lehet Henry se ártanashevy írta:nem csak egy normális védősor, csatársor kell egy normális, mert 2-vel mennek és még kapura sem lőttünk, talán 1 -et, szóval kell MessiKomiszka írta:Ide nem Mesi kell csak egy normális hátvédsor...
Nincsenek összeszokva :S A védelmet nem szabadna ennyire variálni.
Nem csak a védelemmel van baj, sőt sztem a védelem rendbe lenne ha a kp-n ott lenne Touré, mert így olyan simán viszik rá a lasztit Các-ékra ahogy nm szabadna...Cali írta:Hallgathatjuk megint, hogy messifüggőség van...
Pedig csak a védelem egy kalap... ilyen felállásban
Perszebenjo014 írta:Hát szerintem ez eddig egy kalap ...
tudna valaki egy linket dobni ahol nézhetném neten?