Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Najólvan azért ne buzuljunk... mindennek van határa, ahogy vété mondaná és teljesn mértékben visszautasítom, ahogy szintén vété mondanáRivaldinho írta:Hát majd fórumtalin találkozunk! Aztán jól meg mérjük egymást.Ordog írta:Mondjuk akkor mértem mikor még nehezebb voltam, azóta vhova eltünt az a murva mérőszalag... de ha egyszer megtalálom.................... akkor megmérem mindenem![]()
![]()
Suliba is furcsán szoktak nézni, mikor spanokkal fogdossuk egymás bicepszét, de sebaj.
![]()
Hát majd fórumtalin találkozunk! Aztán jól meg mérjük egymást.Ordog írta:Mondjuk akkor mértem mikor még nehezebb voltam, azóta vhova eltünt az a murva mérőszalag... de ha egyszer megtalálom.................... akkor megmérem mindenem![]()
![]()
Nem lenne rossz egy 45ös, ilyen magassághoz az illik. Csak hát lassú dolog ez.Ordog írta:Olyan 38-39-es... Már megbarátkoztam a gondolattal hogy több úgysem lesz.. de jól van ez így. Neked tuti lesz vagy 45-ös a 195 centidhez kb annyi megy:DDD
Jah ezt csak most olvastam elOrdog írta: De neked sok sikert hozzá!!! Gondolom nem 60 kilókkal szerencsétlenkedsz most sem:)))
Rosszul fogalmaztam énis, nem oylna izomagy akarok lenni, mint akiket az újságokban látsz (Dennis Wolf, meg Coleman meg ilyenek), hanem egy az átlagosnál jóval erősebb felépítésű, durva gyurmás tagot.Ordog írta:...
látatlanból nehéz megmondani. emlékeim szerint nem keveset fogytál az első találkához képest. a 180 cm-hez a 70-72kg megfelelő, persze függ attól, hogy milyen a csontozatod, a testzsírszázalékod. nagyon sok függ attól is, hogy mi alapján edzel (edzésterv). először saját kútfő alapján csináltam, aztán egy profi lett az élettársam, a különbség hatalmas volt.Ordog írta:Én is mentem volna ma, meg holnap is mennék, de úgy beállt a hátam tegnap hogy inkább pihizek...Én 180 centi és 74 kiló vaok, és sztem még van rajtam 2-3-4 kiló amit ledobhatnék, vagy úgy az már kevés lenne?? Lehet csak át kéne csoportosítani.
Vito te mennyi vagy és mennyit akarsz hízni?:)
azért én ilyen messze nem megyek el.Szandi írta:Egyik osztálytársam nagyon komolyan űzi. Azt hiszem, másfél éve, hogy belekezdett, de ő tényleg ilyen hűde profi. Elején még jó volt, ámultunk-bámultunk, milyen izmos, aztaaaa....Most meg már taszító. Természetellenes lett. Nyáron még kicsit visszafogottabb volt, de nemtudom, tudod-e, mire gondolok, a háta akkor volt olyan izmos, hogy két darab x lett rajta. Komolyan. Két x. Befeszítette, és ááhVito írta: tegnap eldöntöttem, hogy visszatérek az edzőterembe!![]()
![]()
Most meg rágyúrt a csuklyaizmára-így nevezeik úgy tudom, nem biztos. Nagyon gusztustalan lett a nyaka, mintha egy kis alien lenne beültetve![]()
![]()
meg zabálja azt a sok fehérjét, meg az étrendje is meg van szabva. Nincs olyan, hogy pl csak úgy bekap egy csokit.
Suliba is mindig hozza magával a rizst meg ilyesmi.
Egyik osztálytársam nagyon komolyan űzi. Azt hiszem, másfél éve, hogy belekezdett, de ő tényleg ilyen hűde profi. Elején még jó volt, ámultunk-bámultunk, milyen izmos, aztaaaa....Most meg már taszító. Természetellenes lett. Nyáron még kicsit visszafogottabb volt, de nemtudom, tudod-e, mire gondolok, a háta akkor volt olyan izmos, hogy két darab x lett rajta. Komolyan. Két x. Befeszítette, és ááhVito írta: tegnap eldöntöttem, hogy visszatérek az edzőterembe!![]()