sztem nem erre gondolt...Lionel85 írta:Jobb klikk a képre és Lap méret vagy Kép méret. Ott átállítod a mértékegységet pixelre.#CeSc# írta:ferninho a Photofiltre Studio progammal hogy lehet a a meretetet lejjebb venni?marmint nem a szelesseget meg a magassagot hanem a kb ot?hol lehet allitani?
Nyugodtan,örülök ha tetszik valakinek, elég núb vagyok még ezen a téren.BarcaRulez írta:használatba vehetem?
Ez már jobb lett szerintem de a szöveg túl kicsit és kiolvashatatlan.darmian írta:ma is próbálkoztam..![]()
M99, látsz valami fejlődést![]()
használatba vehetem?darmian írta:ma is próbálkoztam..![]()
Nem rossz, de 2 sig alapján olyan nagy fejlődésről nem lehet beszélni.darmian írta:ma is próbálkoztam..![]()
Köszönöm!Pont ilyenre gondoltamMessiFan írta:Örülök hogy nem szereted mert én nem tudok csicsásat csinálni csak ilyet:Soler írta:Na nem meri bevállalni senki?Elég ha méretezi nekem valaki ugyse szeretem azt amelyik nagyon csicsás..
A sig nem 600x150-es de remélem nem baj:
Örülök hogy nem szereted mert én nem tudok csicsásat csinálni csak ilyet:Soler írta:Na nem meri bevállalni senki?Elég ha méretezi nekem valaki ugyse szeretem azt amelyik nagyon csicsás..
Jobb klikk a képre és Lap méret vagy Kép méret. Ott átállítod a mértékegységet pixelre.#CeSc# írta:ferninho a Photofiltre Studio progammal hogy lehet a a meretetet lejjebb venni?marmint nem a szelesseget meg a magassagot hanem a kb ot?hol lehet allitani?
Na nem meri bevállalni senki?Elég ha méretezi nekem valaki ugyse szeretem azt amelyik nagyon csicsás..Soler írta:Most így a Tour-ra csinálna nekem valaki egy avatart meg egy siget?
Avatar: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4766_n.jpg
(nagy méretű legyen)
Sig: http://kepfeltoltes.hu/100709/armstrong ... es.hu_.jpg
(600X150)
Mindkettőben a kék szín domináljon!
Előre is köszönöm!
Nekem nem jön be ez a sokféle font illetve a címer is pixeles.darmian írta:hali,
tegnapihoz képest![]()
Egy ikonon is bőven lehet alkotni, vagyis 100x100 pixelen. 160x130 pixel meg ahhoz képest elég nagy.M99 írta:Csak én vagyok aki ennyire nem hat meg az avatar? Azon nincs mit alkotni igazán. Keresel egy neked tetsző képet kivágod akkorára amekkorát az oldal enged és jóestét. Max egy feliratot dobsz még rá. De nagyon nem lehet bűvészkedni ekkora felületen.Tdavid írta:
Életemben először megpróbáltam összehozni egy avát, és hát építő jellegű kritikákat várok![]()
Az, hogy nagyobb mint 10kb elvileg nem kéne gondot okozzon, belinkelni kell az internetről a képet. Szerintem próbáld meg egy másik böngészővel feltölteni.Puyol05 írta:...
Hát igaz hogy kicsi a felület főleg ha 100x100 ast csinálsz , de szerintem lehet bűvészkedni, ha ügyes vagy. láttam már szép avákat. lehet játszani a színekkel, akár még texturat is rányomni.M99 írta:Csak én vagyok aki ennyire nem hat meg az avatar? Azon nincs mit alkotni igazán. Keresel egy neked tetsző képet kivágod akkorára amekkorát az oldal enged és jóestét. Max egy feliratot dobsz még rá. De nagyon nem lehet bűvészkedni ekkora felületen.Tdavid írta:
Életemben először megpróbáltam összehozni egy avát, és hát építő jellegű kritikákat várok![]()
koszdarmian írta:Jogos észrevételek,köszi a tippeket.
#CeSc#
http://www.daylife.com/search?q=fc+barcelona