Mikaos írta:Boixos írta:...
Egyetértek nagyrészt. Annyi lenne a problémám ezzel az elmélettel, hogy akkor nagyon könnyen le lehetne rázni a különböző országok futballszövetségeit, mondván: "jaj, hát a mi játékosunk sérült". Egy klub nem tagadhatja meg a játékos elutazását a portugál kerethez (mert ezt próbálta a Real), ugyanis a hazugság esete fennállhat. Tehát a helyi orvosoknak (vagyis inkább már: gépeknek) is ki kell vizsgálniuk, mi a helyzet. Ezért ma normális dolog történt: Portugáliában járt Ronaldo, ott is kivizsgálták, megállapították, hogy nem hazudnak Perezék, és mehet haza pihenni. Ez a járható út szerintem.
okés, így valamennyire korrektül járt el a szövetség, amikor visszaengedte a gyereket. ettől függetlenül nem nagyon értem, h miért kell ilyen késhegyre menő vitákig elmenni, amikor egy NYILVÁNVALÓAN sérült gyerekről van szó, mert gondolom, nem azért nem játszatta a madrid a cét, mert attól tartottak, h kimegy a dajjer a hajából...
egyébként az a szitu sem tetszett, amikor a negyvenéves makelelét piszkálta a francia szövetség azért, mert le merte mondani a válogatottságot a gyerek kb kétszáz már lejátszott meccs után...
de mondhatnám a Capitanot is akár, akit ugyanígy megtaláltak anno, vagy a hazai legfrissebbet, Rudolfot, aki lépni sem bír már jóformán, mégis keménykedik a kúman és be akarja hívni.
sztem kicsit vissza kellene venniük a szövetségeknek az arcukból, mert rájuk makszimálisan igaz, h könnyen ugatnak, a kibicnek semmi sem drága.
vagy más falloszával verik a csalánt, hogy úgy mondjam.