Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te ismered David és Góliat történetét?Rivaldo11 írta:Még mindig tennék pénzt a madrid továbbjutására. Igaz, már nem annyit, mint a meccs előtt. Képtelenség, hogy nem tudnak gólt lőni. Hihetetlen.
Alcorcón sokkal erősebb...3 év múlva velünk versenyeznek a Pd-ért...látod, hogy verik a realt isFecooo írta:a hullagyenge Atletico is nyert 6-0-ra a Marbella ellen...(nem tudom, h a Marbella az Alcorcónhoz képest erősebb vagy gyengébb, de mindenképpen figyelemreméltó ez a tény...)
hát ezt pellegrini már a kezdővel elrontotta....nem a 0-0 miatt mondom, h egyelőre elég rendesen ég a Real telt ház előtt egy harmadosztályú csapat ellen, hanem azért, mert helyzetükre se nagyon emléxem...
Pedig a helyre akarják állítani vmilyen szinten a becsületüket, akkor illene továbbmenni. Vagy legalább nyerni egy 2-3 góllal...Fecooo írta:nem a 0-0 miatt mondom, h egyelőre elég rendesen ég a Real telt ház előtt egy harmadosztályú csapat ellen, hanem azért, mert helyzetükre se nagyon emléxem...
okés, így valamennyire korrektül járt el a szövetség, amikor visszaengedte a gyereket. ettől függetlenül nem nagyon értem, h miért kell ilyen késhegyre menő vitákig elmenni, amikor egy NYILVÁNVALÓAN sérült gyerekről van szó, mert gondolom, nem azért nem játszatta a madrid a cét, mert attól tartottak, h kimegy a dajjer a hajából...Mikaos írta:Egyetértek nagyrészt. Annyi lenne a problémám ezzel az elmélettel, hogy akkor nagyon könnyen le lehetne rázni a különböző országok futballszövetségeit, mondván: "jaj, hát a mi játékosunk sérült". Egy klub nem tagadhatja meg a játékos elutazását a portugál kerethez (mert ezt próbálta a Real), ugyanis a hazugság esete fennállhat. Tehát a helyi orvosoknak (vagyis inkább már: gépeknek) is ki kell vizsgálniuk, mi a helyzet. Ezért ma normális dolog történt: Portugáliában járt Ronaldo, ott is kivizsgálták, megállapították, hogy nem hazudnak Perezék, és mehet haza pihenni. Ez a járható út szerintem.Boixos írta:...
nem hát, az szégyen lesz
Egyetértek nagyrészt. Annyi lenne a problémám ezzel az elmélettel, hogy akkor nagyon könnyen le lehetne rázni a különböző országok futballszövetségeit, mondván: "jaj, hát a mi játékosunk sérült". Egy klub nem tagadhatja meg a játékos elutazását a portugál kerethez (mert ezt próbálta a Real), ugyanis a hazugság esete fennállhat. Tehát a helyi orvosoknak (vagyis inkább már: gépeknek) is ki kell vizsgálniuk, mi a helyzet. Ezért ma normális dolog történt: Portugáliában járt Ronaldo, ott is kivizsgálták, megállapították, hogy nem hazudnak Perezék, és mehet haza pihenni. Ez a járható út szerintem.Boixos írta:abszolút jogos a real és a többi hasonló helyzetbe került klub durrogása.
röhej, h annyi szava sincs egy klubnak, akik egyébként súlyos pénzekért tartják a sztárjaikat és minden velük kapcsolatosan felmerült költséget állnak - szal annyi szavuk sincs, h kösz, most inkább nem engednénk el a zsugásunkat. nem, majd a keménypöckű szövetség beszól, megvizsgál, beállít (mert ugye segget csak nem fognak csinálni a szájukból), aztán a meccsen agyonrúgják a dolgozót, a klub meg bukik.
szép...
Ciao! Ma volt a portugál orvosoknál is, és nem játszhat Bosznia ellen, visszaküldték Madridba. Az eredeti tervek szerint már meg fog gyógyulni a Barca ellen - de ez csak terv. Addig sok minden változhat, mivel az első eredeti terv szerint (Sanama írta:Sziasztok,Valaki el tudná mondani nekem,hogy akkor most mi van C.Ronaldóval?Mi ez az új sérülés, vagy mi van most vele?Az érdekelne a legjobban,hogy mi lesz 29-én? Játszhat vagy sem?
ne foglalkozz vele, úgyis el van átkozvaSanama írta:Sziasztok,
Valaki el tudná mondani nekem,hogy akkor most mi van C.Ronaldóval?
Mi ez az új sérülés, vagy mi van most vele?
Az érdekelne a legjobban,hogy mi lesz 29-én? Játszhat vagy sem?
Én úgy tudom nem épül fel addigra...Sanama írta:Sziasztok,
Valaki el tudná mondani nekem,hogy akkor most mi van C.Ronaldóval?
Mi ez az új sérülés, vagy mi van most vele?
Az érdekelne a legjobban,hogy mi lesz 29-én? Játszhat vagy sem?
Nekem két éve mu-barca bl elődöntőkor volt a szerenádom de én inkább a meccset választottam. Nem bántam meg habár az eredmény rossz emlékeket őriz. Mindenesetre nagyon bosszantó dolog amikor valami közbe jön a meccs időpontjába.LG írta:Én nekem pl. tavaly akkor volt a szerenádom, amikor a Chelsea-Barca volt, csak a livescoren tudtam követni az eseményeket. Mikor úgy már fél 11 felé megnéztük, és még mindig 1-0, mondom ez már igy marad, de még nem volt vége...aztán vhogy később, mondom nézzük meg még1x, hátha történt még vmi...hát nem akartam hinni a szememnek....addig csak iszogattam, ezután vedeltem
Az nem rossz! Idén mi szervezzük a 12-eseknek, én büfés leszek, remélem nem esik egybe a meccs és a bál napja, mert azon napon állva is el fogok tudni aludni, mivel hajnalig még pakolhatom majd a székeket, hacsak nem lógok meg valamilyen kitalált ürüggyel (pl hányingerem van, vagy valami hasonló.Tomsa írta:Én tavaly hangosítottam szalagavatót és közbe ment noti+mobilnetről a meccs