Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem attól függ h technikás-e vki h tud-e szaltózni..Rapika írta:Hát ja!LG írta:Nem látványosan cselez, de elmegy azért a védok kozott!Charlie írta:Martins sztem nem cselez jól...Minden másban jó,de cselezésben nem jó sztem![]()
C.
Aki ilyen szaltóval ünnepli a gólját,mint ő,az tutkó teknikásés jól cselez!
Hát ja!LG írta:Nem látványosan cselez, de elmegy azért a védok kozott!Charlie írta:Martins sztem nem cselez jól...Minden másban jó,de cselezésben nem jó sztem![]()
C.
Nem látványosan cselez, de elmegy azért a védok kozott!Charlie írta:Martins sztem nem cselez jól...Minden másban jó,de cselezésben nem jó sztem![]()
C.
Nem olyan biztos az!!! En Martinst akarnám a legjobban!!! Eros a testfelépítése, jol cselesz, golokat lo, fiatal, es az Inter csatársorát elnézve megszerezheto!Zsolti írta:Te hülye vagy.Bojnov mindkettőt űbereli.LG írta:Akkor má Martins vagy Postiga!!!Boixos írta: 1000szer inkább!!! BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!
Nem hoztak vele minket szoba, csak én eltudnám ot a Barcába képzelni.Charlie írta:Portugália 1ik legnagyobb tehetsége,remek csatár,nagyon nagy szerepe volt még anno a Porto UEFA kupa győzelmében és egyáéb címeiben,utána eligazolt a Tottenhambe,de ott mellőzték,rúgott pár gólt,de mostmár visszatért újból a Portoba!Zsolti írta:HP egy hurka.Boixos írta:ki az a postiga? a helder postiga?
Miért kérded?Csak nem szóba hoztak vele minket?
C.
Es az a bunteto!!! Huhh!!!Zsolti írta:de.Boixos írta:azért kérdeztem, mert LG emlegette párral lejjeb, h milyen jó zsugás. nem aza gyerek,a ki az ebn gólt fejelt az angoloknak?
Postiga akkor sem egy nagy durranás.Charlie írta:Portugália 1ik legnagyobb tehetsége,remek csatár,nagyon nagy szerepe volt még anno a Porto UEFA kupa győzelmében és egyáéb címeiben,utána eligazolt a Tottenhambe,de ott mellőzték,rúgott pár gólt,de mostmár visszatért újból a Portoba!Zsolti írta:HP egy hurka.Boixos írta:ki az a postiga? a helder postiga?
Miért kérded?Csak nem szóba hoztak vele minket?
C.
Portugália 1ik legnagyobb tehetsége,remek csatár,nagyon nagy szerepe volt még anno a Porto UEFA kupa győzelmében és egyáéb címeiben,utána eligazolt a Tottenhambe,de ott mellőzték,rúgott pár gólt,de mostmár visszatért újból a Portoba!Zsolti írta:HP egy hurka.Boixos írta:ki az a postiga? a helder postiga?
A lecce lehet,hogy nyílna,de Savgol tuti,hogy nem.LG írta:1 Bojinov-Saviola csere. Esetleg ha nyína a lecce, még adnák 1-2 millát.Szakacs írta:Saviola arabol jo lenne megvenni Bojinovot de nem hiszem hogy kapnank erte annyit hogy megtudjuk venni
Te hülye vagy.Bojnov mindkettőt űbereli.LG írta:Akkor má Martins vagy Postiga!!!Boixos írta:1000szer inkább!!! BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!Zsolti írta: Inkább Bojinov kellene,mint Robinho.
1 Bojinov-Saviola csere. Esetleg ha nyína a lecce, még adnák 1-2 millát.Szakacs írta:Saviola arabol jo lenne megvenni Bojinovot de nem hiszem hogy kapnank erte annyit hogy megtudjuk venni
Akkor má Martins vagy Postiga!!!Boixos írta:1000szer inkább!!! BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!Zsolti írta:Inkább Bojinov kellene,mint Robinho.Boixos írta: azért jó lenne a bablevesbe.
1000szer inkább!!! BOZSINOVOT A BARCÁBA!!!Zsolti írta:Inkább Bojinov kellene,mint Robinho.Boixos írta:azért jó lenne a bablevesbe.Zsolti írta:Akkor tényleg mi leszünk az FC Brasilona....de én ezt nem akarom....minek ennyi brazil?