Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy másik cikkben azt olvastam, h Abidal ügynöke, Ventidelli kijelentette, h az anyagiakat illetően nincs vita, egyedül a kontraktus hossza a problémás részlet a tárgyalásokban... 2 év vagy 1+1...MessiFan írta:Ha irrális összeget kér, akkor én nem hosszabbítanék vele, ha viszont reális, akkor én megadnám neki. Fontos tagja a csapatnak és azon kívül remek ember.
egy másik cikkbőlMichaaBee írta:Valaki mondja már meg, hogy miért jobb az 1+1 éves szerződés a 2 évesnél?A 2 évesnél legalább el tudnánk adni 1 év után, míg 1+1 évnél ingyen menne el. De biztos van valami hátulütője a 2 évnek, úgyhogy aki tisztában van vele, az avasson már be, ha kérhetem.
Szerintem felesleges vele óvatoskodni, elé kell tenni a 2014-ig szóló szerződést, és le kell zárni az ügyet minél előbb. Abidalnak itt a helye, ide tartozik!Eurobarca írta:Az alapkérdésben nincs is vita, mindenki a közös folytatást szeretné, ám a klub vezetése óvatosabb. Ez azt jelenti, hogy amíg a most 31 éves Abidal 2014-ig szeretne aláírni, addig a katalán vezetés csak 2013-ig garantálná a folytatást, az azt követő évre opciót kínálna a hosszabbításra.
Azt ne felejtsük el hogy Di Maríat 3-4szer elküldte gyufáért, egyszer el is esett, utána meg Gülükét beesernyőzteRivaldo11 írta:Tegnap már hasonlított pár dologban a műtét előtti Abidalra...Tanári labdakihozatalok, magabiztos megoldások, jó védőmunka. Jó lesz ez, de még neki is kell a munka.
Ez az amit nem tudom honnan kéne tudnom, de tudom.lluisllach89 írta:Nanival mióta haverok?TT írta:Elég érdekes, hogy a "barátai" ellen nem megy neki a játék. Túlságosan tiszteli őket, mintha félne odalépni, nem úgy ahogy szokott. Kapásból két ellenfélnél ezt lehetett észrevenni: a felkészüléskor Nani ellen a mu. meccsen, és most Benzemánál. Kicsit hülyeségnek érzem így leírva, de látva tuti van benne valami.
Nanival mióta haverok?TT írta:Elég érdekes, hogy a "barátai" ellen nem megy neki a játék. Túlságosan tiszteli őket, mintha félne odalépni, nem úgy ahogy szokott. Kapásból két ellenfélnél ezt lehetett észrevenni: a felkészüléskor Nani ellen a mu. meccsen, és most Benzemánál. Kicsit hülyeségnek érzem így leírva, de látva tuti van benne valami.
Jaja, egyszer régebben volt is már itt téma. Akkor írta valaki, hogy Rastafari Eric.socio66 írta:- 2004-ben egy közúti ellenőrzés során 200 gramm hasist találtak az autójában a francia rendőrök.
ez de durva,most olvastam,tudtátok?
többet nem találok róla,hogy mi lett belőle,de 200g nem kispálya.