Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem bizony. De vegyük már észre mekkora butaság leöregezni egy 27 éves játékost...mindorokke_barca írta:jajjj, elvezem ezeket az osszehasonlitasokat... mi koze deconak arshavinhoz? nem is egy poszt. nehogymar azt mondd h arshavint azert erne meg emgvenni 27 evesen mert deco is 27 evesen kerult ide es mennyire bevallt... ez nem ok-okozati osszefugges. jezusom....
Az igaz hogy a Valencia egy 0 volt de Silva akkor is bebizonyitotta a spanyol bajnoki mecseken hogy mennyire jó támadó legfőbb képpen gondolom emiatt került szóba a neve a klubbnál de persze az Eb is rányomta a bélyegétt egykicsitt.Arshavinkáról pedig a véleményemett már elmondtam úgyhogy részemről ennyi.OvaMind írta:
Egész évi teljesítményéért? A Valencia egy nagy salakanyag volt egész idényben és ez David Silvára is igaz. Simán jobbat nyújtott Arsavin egész évben, max azt lehetne érvként felhozni Silva javára, hogy nem idegen számára a bajnokság.
Egész évi teljesítményéért? A Valencia egy nagy salakanyag volt egész idényben és ez David Silvára is igaz. Simán jobbat nyújtott Arsavin egész évben, max azt lehetne érvként felhozni Silva javára, hogy nem idegen számára a bajnokság.manuel írta:Ne haragudj de én és még szerintem sokkan mások akik Silvátt preferáltuk nem kizárólag az Eb-n nyújtott teljesitménye miatt szerettük volna ha sikerül leigazolni hanem a spanyol bajnokságban nyújtott egész évi játékáért vagy úgymond teljesitményéért ami minden szemszögből meggyőzőbb volt mint Arshaviné.De ezzel én a vitátt beisfejezném.mindorokke_barca írta:en sem tartottam volna arshavint jo igazolasnak, mert idos... ettol fuggetlenul nem kezeled helyen a dolgokat... arshavint nem szabad megitelni par meccs alapjan, de te silvat megis megitelted az eb alapjan, pedig arshavin uefa kupa bajnok lett.... es a barcanak esze agaban sem volt 25 milliot adni arshavinert 15 millio koruli volt az ajanlat erte...a zenit ker erte 25-ot, amibol te azt vonod le h mien huek txikiek h ennyit kiadnak erte.... nem vagy vmi logikus gondolkodasu...
Poszi írta:vki leírná h miről szól ez a cikk?
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... icia_PK=53
7331&idseccio_PK=803
Ez tökéletes keret. Mégjobb hogy egy Madridosnak jut eszébe.Bogi63 írta:Köszi az 5 boldog percet!RealFan07 írta:Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
----------------Valdez----------------------
---------Puyol-------Millito----------------
Alves-----------------------Abidal-----------
-----------------Toure---------------------
Messi-----------Xavi-------Iniesta
-----------Henry-----Eto'o------------Asszem bepisiltem egy kicsit.
Köszi az 5 boldog percet!RealFan07 írta:Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
-----------Henry-----Eto'o------------
RealFan07 írta:Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
Hát nektek biztos nagyon jó lenne, ha igy allnánk föl, mert szellős a középálya, és jobb csapatoktól beszopnánk 2-3 gólt meccsenként....RealFan07 írta:Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
Figy a foci24 akkora kamuoldal mint a ház!!!! Nem véletlenül van tiltólistán...rszergej írta:Olvastátok a foci24-en mit faxolt a zenit a barcanak?? Ha akarjátok Arshavint 15-ért mi akarjuk Messit 20-értHát ha ez igaz akkor a Zenit nagy hülyét csinált magából mindenki szemében HEHE IDIÓTÁK ÁÁÁÁÁ
Ilyen vicc... Legalább felvidította ez a hülyeség a napomat
Pont az ilyen emberekenek lehet eladni ezeket a hireket amilyen te vagy! Képes vagy megcsuszni ilyen hülyeségeken h vanpörszi, meg palaciomanuel írta:
Ilyett hogy Palacio, Arshavin és Van Persie közül lesz meg a támadónk???????hát mit mondjak nemcsalódtam Txikibenmost is kitett magáért.Ez az ember nem normális!!!Agusztus 22 van és mégmindig csak találgatnak és akik eddigszóba jöttek náluk azok közül egyikőjüksem idevaló persze tisztelett a kivételnek mint pl.(Silva) de akkoris ez nonszensz hogy két olyan futtbalista is a listájukon van akik már nemfiatalok és semmiféle nyomott nemhagytak mégmaguk után és ráadásúl keménypénzekett szabnaki értük.Ezzek után mostmár aztsem csodálom hogy Van persie is szóba kerül itt a végére.Nevetséges amitt müvelnek én már nembánom hogy kiérkezik csak jöjjön valaki és legyen már vége ennek a kuytakomédiának mert ezt már hónapok óta müvelik.
Ne haragudj de én és még szerintem sokkan mások akik Silvátt preferáltuk nem kizárólag az Eb-n nyújtott teljesitménye miatt szerettük volna ha sikerül leigazolni hanem a spanyol bajnokságban nyújtott egész évi játékáért vagy úgymond teljesitményéért ami minden szemszögből meggyőzőbb volt mint Arshaviné.De ezzel én a vitátt beisfejezném.mindorokke_barca írta:en sem tartottam volna arshavint jo igazolasnak, mert idos... ettol fuggetlenul nem kezeled helyen a dolgokat... arshavint nem szabad megitelni par meccs alapjan, de te silvat megis megitelted az eb alapjan, pedig arshavin uefa kupa bajnok lett.... es a barcanak esze agaban sem volt 25 milliot adni arshavinert 15 millio koruli volt az ajanlat erte...a zenit ker erte 25-ot, amibol te azt vonod le h mien huek txikiek h ennyit kiadnak erte.... nem vagy vmi logikus gondolkodasu...
Ezekre a fejleményekre egy tapasztalt szurkoló oda se figyel.manuel írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ezzeken a fejleményeken lassan már sirni kezd az ember.![]()
Ilyett hogy Palacio, Arshavin és Van Persie közül lesz meg a támadónk???????hát mit mondjak nemcsalódtam Txikibenmost is kitett magáért.Ez az ember nem normális!!!Agusztus 22 van és mégmindig csak találgatnak és akik eddigszóba jöttek náluk azok közül egyikőjüksem idevaló persze tisztelett a kivételnek mint pl.(Silva) de akkoris ez nonszensz hogy két olyan futtbalista is a listájukon van akik már nemfiatalok és semmiféle nyomott nemhagytak mégmaguk után és ráadásúl keménypénzekett szabnaki értük.Ezzek után mostmár aztsem csodálom hogy Van persie is szóba kerül itt a végére.Nevetséges amitt müvelnek én már nembánom hogy kiérkezik csak jöjjön valaki és legyen már vége ennek a kuytakomédiának mert ezt már hónapok óta müvelik.