Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.22. 16:48:24

mindorokke_barca írta:jajjj, elvezem ezeket az osszehasonlitasokat... mi koze deconak arshavinhoz? nem is egy poszt. nehogymar azt mondd h arshavint azert erne meg emgvenni 27 evesen mert deco is 27 evesen kerult ide es mennyire bevallt... ez nem ok-okozati osszefugges. jezusom.... :oops:
Nem bizony. De vegyük már észre mekkora butaság leöregezni egy 27 éves játékost... :roll:

Jegyzem meg ezt úgy, hogy nem teszem le a voksom sem az orosz mellett, sem ellene.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.22. 16:45:01

jajjj, elvezem ezeket az osszehasonlitasokat... mi koze deconak arshavinhoz? nem is egy poszt. nehogymar azt mondd h arshavint azert erne meg emgvenni 27 evesen mert deco is 27 evesen kerult ide es mennyire bevallt... ez nem ok-okozati osszefugges. jezusom.... :oops:
ez a hsz-ed olyan mintha azt mondtam volna h vegyunk 36 eves jatekosokat mert nezd meg van der saar is uj erore kapott 36 evesen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2008.08.22. 16:48:42-kor.
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.22. 16:34:24

Mindenki 'leöregezi' Arsavint, de az elfelejtitek, hogy Deco is pontosan ennyi idősen, 27 évesen került a Barcához, és láthatjuk, hogy mennyire vált be...
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.22. 16:30:53

manuel
Jugador d'estrella

2008.08.22. 15:52:21

OvaMind írta:
Egész évi teljesítményéért? A Valencia egy nagy salakanyag volt egész idényben és ez David Silvára is igaz. Simán jobbat nyújtott Arsavin egész évben, max azt lehetne érvként felhozni Silva javára, hogy nem idegen számára a bajnokság.
Az igaz hogy a Valencia egy 0 volt de Silva akkor is bebizonyitotta a spanyol bajnoki mecseken hogy mennyire jó támadó legfőbb képpen gondolom emiatt került szóba a neve a klubbnál de persze az Eb is rányomta a bélyegétt egykicsitt.Arshavinkáról pedig a véleményemett már elmondtam úgyhogy részemről ennyi. 8)
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.08.22. 15:43:58

manuel írta:
mindorokke_barca írta:en sem tartottam volna arshavint jo igazolasnak, mert idos... ettol fuggetlenul nem kezeled helyen a dolgokat... arshavint nem szabad megitelni par meccs alapjan, de te silvat megis megitelted az eb alapjan, pedig arshavin uefa kupa bajnok lett.... es a barcanak esze agaban sem volt 25 milliot adni arshavinert 15 millio koruli volt az ajanlat erte...a zenit ker erte 25-ot, amibol te azt vonod le h mien huek txikiek h ennyit kiadnak erte.... nem vagy vmi logikus gondolkodasu...
Ne haragudj de én és még szerintem sokkan mások akik Silvátt preferáltuk nem kizárólag az Eb-n nyújtott teljesitménye miatt szerettük volna ha sikerül leigazolni hanem a spanyol bajnokságban nyújtott egész évi játékáért vagy úgymond teljesitményéért ami minden szemszögből meggyőzőbb volt mint Arshaviné.De ezzel én a vitátt beisfejezném.
Egész évi teljesítményéért? A Valencia egy nagy salakanyag volt egész idényben és ez David Silvára is igaz. Simán jobbat nyújtott Arsavin egész évben, max azt lehetne érvként felhozni Silva javára, hogy nem idegen számára a bajnokság.
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.22. 14:42:22

Poszi írta:vki leírná h miről szól ez a cikk?
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... icia_PK=53
7331&idseccio_PK=803

Szerintem egy Barca B-ben játszó srácról szól. Aki lehet hogy felkerül a felnőtt csapadba mint Bojan. De nem 100%.
Olaszul tudok az egy kicsit és az hasonlít a spanyolra. De nem bizti.
Amúgy utána néztem egy 18 éves középpályás.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.22. 14:30:12

de a kerdes h minek? es kinek a helyere? total folosleges lenne, ezt nem tudjatok megerteni h a foci nem szimpatia kerdese...
matador
Jugador d'estrella

2008.08.22. 14:26:48

...na van Persienek például nagyon örülnék, őt totál el tudnám itt képzelni, csak folyton sérült, és hát őszintén szólva nem valószínű hogy Arzén elengedi
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.22. 14:26:22

Bogi63 írta:
RealFan07 írta:Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
----------------Valdez----------------------
---------Puyol-------Millito----------------
Alves-----------------------Abidal-----------
-----------------Toure---------------------
Messi-----------Xavi-------Iniesta
-----------Henry-----Eto'o------------
Köszi az 5 boldog percet! :lol: Asszem bepisiltem egy kicsit. :oops:
Ez tökéletes keret. Mégjobb hogy egy Madridosnak jut eszébe.

:D :D :D :D :D

"Kell az egyensúly az erőben"
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.22. 14:07:07

RealFan07 írta:Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
Köszi az 5 boldog percet! :lol: Asszem bepisiltem egy kicsit. :oops:
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.22. 14:00:30

A keretből Bajnok fog kijöni !

Már bocs de ezt a ... :lol:
Alves-Abidal mind fel van huzva ???
Na mind1 ...
Kép
Poszi
Jugador del Barça

2008.08.22. 13:17:29

vki leírná h miről szól ez a cikk?
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.22. 13:06:36

Hát nektek biztos nagyon jó lenne, ha igy allnánk föl, mert szellős a középálya, és jobb csapatoktól beszopnánk 2-3 gólt meccsenként....
RealFan07
Barça C

2008.08.22. 13:01:17

Bocsi, hogy Realosként beírok, de elmondhatnám az én barcával kacspolatos felállást, amit a keretből ki lehet hozni:)
danko94
Entrenador del Barça

2008.08.22. 12:59:05

rszergej írta:Olvastátok a foci24-en mit faxolt a zenit a barcanak?? Ha akarjátok Arshavint 15-ért mi akarjuk Messit 20-ért #-o Hát ha ez igaz akkor a Zenit nagy hülyét csinált magából mindenki szemében HEHE IDIÓTÁK ÁÁÁÁÁ ](*,) Ilyen vicc... Legalább felvidította ez a hülyeség a napomat :lol:
Figy a foci24 akkora kamuoldal mint a ház!!!! Nem véletlenül van tiltólistán...
rszergej
Capitá del Barça

2008.08.22. 12:52:47

Olvastátok a foci24-en mit faxolt a zenit a barcanak?? Ha akarjátok Arshavint 15-ért mi akarjuk Messit 20-ért #-o Hát ha ez igaz akkor a Zenit nagy hülyét csinált magából mindenki szemében HEHE IDIÓTÁK ÁÁÁÁÁ ](*,) Ilyen vicc... Legalább felvidította ez a hülyeség a napomat :lol:
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.22. 12:09:08

manuel írta:
Ilyett hogy Palacio, Arshavin és Van Persie közül lesz meg a támadónk???????hát mit mondjak nemcsalódtam Txikiben :!: most is kitett magáért.Ez az ember nem normális!!!Agusztus 22 van és mégmindig csak találgatnak és akik eddigszóba jöttek náluk azok közül egyikőjüksem idevaló persze tisztelett a kivételnek mint pl.(Silva) de akkoris ez nonszensz hogy két olyan futtbalista is a listájukon van akik már nemfiatalok és semmiféle nyomott nemhagytak mégmaguk után és ráadásúl keménypénzekett szabnaki értük.Ezzek után mostmár aztsem csodálom hogy Van persie is szóba kerül itt a végére.Nevetséges amitt müvelnek én már nembánom hogy kiérkezik csak jöjjön valaki és legyen már vége ennek a kuytakomédiának mert ezt már hónapok óta müvelik.
Pont az ilyen emberekenek lehet eladni ezeket a hireket amilyen te vagy! Képes vagy megcsuszni ilyen hülyeségeken h vanpörszi, meg palacio :lol: . Nem érkezik már senki, de te azért még reménykedjél hátha megvesszük drogbát, vagy fabregast :wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.22. 10:37:56

mindorokke_barca írta:en sem tartottam volna arshavint jo igazolasnak, mert idos... ettol fuggetlenul nem kezeled helyen a dolgokat... arshavint nem szabad megitelni par meccs alapjan, de te silvat megis megitelted az eb alapjan, pedig arshavin uefa kupa bajnok lett.... es a barcanak esze agaban sem volt 25 milliot adni arshavinert 15 millio koruli volt az ajanlat erte...a zenit ker erte 25-ot, amibol te azt vonod le h mien huek txikiek h ennyit kiadnak erte.... nem vagy vmi logikus gondolkodasu...
Ne haragudj de én és még szerintem sokkan mások akik Silvátt preferáltuk nem kizárólag az Eb-n nyújtott teljesitménye miatt szerettük volna ha sikerül leigazolni hanem a spanyol bajnokságban nyújtott egész évi játékáért vagy úgymond teljesitményéért ami minden szemszögből meggyőzőbb volt mint Arshaviné.De ezzel én a vitátt beisfejezném.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.22. 10:35:21

manuel írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Ezzeken a fejleményeken lassan már sirni kezd az ember. :cry:
Ilyett hogy Palacio, Arshavin és Van Persie közül lesz meg a támadónk???????hát mit mondjak nemcsalódtam Txikiben :!: most is kitett magáért.Ez az ember nem normális!!!Agusztus 22 van és mégmindig csak találgatnak és akik eddigszóba jöttek náluk azok közül egyikőjüksem idevaló persze tisztelett a kivételnek mint pl.(Silva) de akkoris ez nonszensz hogy két olyan futtbalista is a listájukon van akik már nemfiatalok és semmiféle nyomott nemhagytak mégmaguk után és ráadásúl keménypénzekett szabnaki értük.Ezzek után mostmár aztsem csodálom hogy Van persie is szóba kerül itt a végére.Nevetséges amitt müvelnek én már nembánom hogy kiérkezik csak jöjjön valaki és legyen már vége ennek a kuytakomédiának mert ezt már hónapok óta müvelik.
Ezekre a fejleményekre egy tapasztalt szurkoló oda se figyel. ](*,)

1.Csatárra nincs szükség főleg nem még egy EU-n kívülire.
2.A hülye is tudja, h senki se fog 25-30 milliót kifizetni egy Zenit játékosért, akinek 25-6 évesen, mittom én volt egy jó éve.
3.Van Persie-t biztos, h nem lehet elhozni az Arsenalból.

Nah röviden ennyit a cikkről.
Kép
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.22. 10:26:18

en sem tartottam volna arshavint jo igazolasnak, mert idos... ettol fuggetlenul nem kezeled helyen a dolgokat... arshavint nem szabad megitelni par meccs alapjan, de te silvat megis megitelted az eb alapjan, pedig arshavin uefa kupa bajnok lett.... es a barcanak esze agaban sem volt 25 milliot adni arshavinert 15 millio koruli volt az ajanlat erte...a zenit ker erte 25-ot, amibol te azt vonod le h mien huek txikiek h ennyit kiadnak erte.... nem vagy vmi logikus gondolkodasu...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.08.22. 10:12:58

nem veszitek észre hogy egy olyan cikken vitatkoztok,ami június óta minden héten megjelenik,az igazságtartalma közel van a 0-hoz? :roll:

Ettől függetlenül nálam Arsavin vagy senki...2 hónapja áll már ez a véleményem,vagy lehet már több is...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.22. 10:08:00

Itt most nem a lenézésről van szó.Hanem arról hogy ebben a kérdésben nemtudok választ kapni hogy miért ő lett a sportigazgató???egy ilyen gondolkodású ember.Ahogy ezt pl.Varga Tomi kollégánk is megkérdezte MIÉRT Ő????Abban igazad van hogy tényleg nemtudom hogy itt hogyan állná meg a helyétt bármely kiszemelt is de ha megnézzed általában egyklubb csak akkor igazol le valakitt ha arról tanúbizonyságott szerezz hogy annak a játékosnak milyen a tudása milyen az éltkora és milyen az ára.Na most te szerinted Arshavinál ez igazságos döntés hogy képesek érte több mint 25 milliótt elkérni és már 28 éves elmúlt és ráadásúl semmiféle dolgott mégnemtettle az asztalra legalábbis ezt egypárr jómeccs alapján nemtudjuk megitélni.Ellentétben Silvával aki 20 éves és 20-30 millió az ára és láttuk hogy mire képes és ez azthiszem érthető árnak számitt.Szóval Txikiék gondolkozásáról ennyit és sajnálom hogyha te ezt úgyérezted hogy én őt lenézzem vagy valami itt nem erről van szó csupán én erre a szerepre alkalmatlanak tartom mint pl.Varga Tomi kolléga és még egypárran......
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.08.22. 10:19:18-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.22. 09:43:44

manuel, ugy felve, megkerdezhetem h kinek kepzeled magad h csak ugy ni barkirol is meg tudod allapitani h o idevalo e vagy sem? roppant kivancsiva tettel, h mi alapjan nezed le txikit, egy olyan embert aki vszinuleg tobbet elert eddig az eleteben mint amennyit te valaha is fogsz, lenezel egy nalad sokkal nagyobb embert...:) nem is beszelve arrol hogy csak sajat magadat degradalod azzal h minden cikket elhittel ami a nyar folyaman megirodott... kene tudni szelektalni az feled arado informaciok kozul...
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.22. 09:31:44

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Ezzeken a fejleményeken lassan már sirni kezd az ember. :cry:
Lezárt