Seydou Keita
- kilibarca
- Capitá del Barça
Most akartam be tenni a toons énis az nagyon komoly
Főleg Guardiola benne 
itt egy másik rövid dekázás van benne:
Keita Presentation

itt egy másik rövid dekázás van benne:
Keita Presentation
-
- Capitá del Barça
Parancsolj. Itt a vidioregem21 írta:vki tudna linkelni videot Keitarol mikor labdazik a bemutatáson???köszi

http://www.youtube.com/watch?v=2M_RKqnXXOI
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
figyi én nem tudok linket adni de a youtube-on beírod keita nevét akkor találsz egy csomótoregem21 írta:vki tudna linkelni videot Keitarol mikor labdazik a bemutatáson???köszi

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
vki tudna linkelni videot Keitarol mikor labdazik a bemutatáson???köszi
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát Xavi meg Iniesta valahogy nem jó egyszerre együtt a pályán.El Payaso írta:De mi lesz akkor Iniestával??Capon írta:Ezek szerint nagyon is elképzelhető egy Keita, Touré kettős a kezdőben. Érdekes lessz.

Küzdhet Xavival a csapatba kerülésért?El Payaso írta:De mi lesz akkor Iniestával??Capon írta:Ezek szerint nagyon is elképzelhető egy Keita, Touré kettős a kezdőben. Érdekes lessz.
Egyébként 2 sérülés, és máris azon lehet agyalni, hogy ki játszon, nem azon, hogy ki nem.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát nem kis öröm lehet a BArcába igazolni, utáni ki áll a Camp Nou-ba a közönség elématyi02 írta:Ugy gugol ot ahogy tavaly Yaya Touré:D
Jól álneki a mez remélem jövöre az összes mecs végén ugyan ijen lesz az arc kifejezése

Sok Sok sikert Keita! Leszel te még Spanyol bajnok, BL győztes, Copa del Rey győztes a Barcával!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Titinho
- Director del Fútbol
Sok sikert neki a Barçában
Most már kezdek megbarátkozni vele.
Az új mez pedig egyre jobban tetszik!
Amúgy Guardiola kijelentette, hogy Keitára a középpálya bal oldalán számít majd, azaz Deco helyén. Korábban Keita is elismerte, hogy tud és szeret is ott játszani. Valahogy így néz majd akkor ki a középpálya: Xavi - Touré - Keita. Kíváncsi leszek rá mi lesz belőle...
Szerk.: Amúgy azt tudtátok, hogy Mohamed Sissokoval (Juventus) unokatestvérek?
Együtt játszanak a Mali válogatott középpályán is. Én ma tudtam meg...

Most már kezdek megbarátkozni vele.

Az új mez pedig egyre jobban tetszik!

Amúgy Guardiola kijelentette, hogy Keitára a középpálya bal oldalán számít majd, azaz Deco helyén. Korábban Keita is elismerte, hogy tud és szeret is ott játszani. Valahogy így néz majd akkor ki a középpálya: Xavi - Touré - Keita. Kíváncsi leszek rá mi lesz belőle...
Szerk.: Amúgy azt tudtátok, hogy Mohamed Sissokoval (Juventus) unokatestvérek?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.06.26. 15:22:51-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Barça C
Jaja! legyen mondjuk X. XD vagy mint messi kezdte! 30. Csak játszon hasonlóan mint ő tette.
'Més que un club'
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
-
- Capitá del Barça
Majd ma kiderül a bemutatásán. Bár az sem biztos még. Emlékezzünk csak Toure bemutatására. 17-es volt a mezszáma, aztán 24-esben játszotta végig a szezont. De sztem tök mind1tenkl írta:Hányas a mezszáma? Vagy azt még nem lehet tudni?

Hányas a mezszáma? Vagy azt még nem lehet tudni?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Na keita itt van.örülök a leigazolásának ezzel is több lehetséges variáció nyílik meg Pep előt!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
Azt se szabad elfejeteni, de jön egy sérülés és akár fél évig is kidőlhet a középpályáról vki, és akkor már azonnal jól jön, de lehet, hogy stabíl kezdő lesz, meg azért másféle tipusú játékos.
-
- Jugador d'estrella
Keita már csak azér is jó vétel volt mert így Touré nem az egyedül lesz mint igazi vkp és hátha egymást ösztönözve mindketten extrát fognak nyújtani,hogy Pep ne tudja eldönteni melyik a jobb

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- kilibarca
- Capitá del Barça
Holnap akkor kiderül ő hogy tud dekázni, tavaly Tourénál voltak kisebb hiányosságok bár tudtam , hogy nem ez fog számítani.
Jó vétel volt.
Keita szerintem sokkal jobban támad mint Touré. Nem tudom de én úgy vagyok vele hogy Touré elé helyezem, legtöbben őt cserék írják pedig véleményem szerint Keita fog kezdeni , és remélem Barcában is láthatunk tőle óriási bombákat.

Jó vétel volt.
Keita szerintem sokkal jobban támad mint Touré. Nem tudom de én úgy vagyok vele hogy Touré elé helyezem, legtöbben őt cserék írják pedig véleményem szerint Keita fog kezdeni , és remélem Barcában is láthatunk tőle óriási bombákat.
Az afrikaiak mindig is jó védekező középpályások voltak, sokat tudnak futni, végigbírják a meccset...szerintem jó vétel volt Keita