gekkodan írta:
Andris! A szélen nem megy neki, volt már balszélen, volt már jobbszélen, közelébe nem ér Iniesta/Henry/Messi teljesítményének.
Ha rendesen elolvastad amit írtam, akkor oda van vésve, hogy Hleb amikor a felkészülés volt, azt mondta, neki középen megy legjobban az osztogatás. Egy interjúban, de ezt megerősítette, amikor a beilleszkedésről kérdezték.
Ilyen poszt nálunk nincsen. Van egy vkp (Touré) és mellette 2 hihetetlen kreatív játékos (Ini, Xavi), de még Touré támadó képességeit is láthatjuk idén, sokat fejlődött. Egyszerűen az a poszt, amire te utalsz a Barca rendszerében jelenleg nem látható. Ez pedig tény.
Tisztelem Hlebet, nagy gamer. Piszok nagyot zsugázott az Arsenalban. De itt nincs KEZDŐ helye, ráadásul a játékrendszerben sem látom tisztán. Ennyit írtam.
Ha a bal szélen mondjuk 120 percnél többet játszott (szerintem ennyit sem), megeszem a nemlétező kalapom. A támadó középpályás poszton, ami meg talán még közelebb áll az Arsenaloshoz, egyáltalán nem, azthiszem.
De nem értem hogy miért a kedző támadóinkhoz viszonyítod, egyértelműen nem a kezdő11ünkbe lett igazolva, és tőlünk se hallhattál ilyet szerintem. Bár talán amikor Henrynek nagyon nem ment, és Iniesta sérült volt... de ez meg kb 3-4 hónapja volt, és speciális esetnek tekinthető.
Az Arsenalban sem volt igazi középső középpályás, emlékeim szerint azt többnyire Fabregas illetve Rosicky vitte.
Nagyon kipróbálnám az általad említett poszton, miközben Iniesta bal támadó, vagy esetleg amikor nem játszik.
Nyilván nem kielégítő amit produkál, de szerintem messze nincs kiaknázva az, amire képes lehet, itt nálunk.
Egyébként nem igazi posztról kéne beszélnünk, játékrendszerről. Posztokban nincs igazi különbség, sőt még feladatokban se nagyon, a környező játékosok mozgása a leginkább különböző.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila