Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
attól függ, hogy milyen csapatban.Kedvelem pedrot, és nagy játékosnak tartom. Úgy gondolom, hogy másik csapatba egyenesen sztár lenne.
Megmondta az elnökük, hogy le fogja igazolni Messit bosszúból, nem emlékszel?MQuC írta:En azt ertem, hogy egy csapat, aki becsapta az orrunkra az ajtot, hogy jelentkezhet be barmelyik jatekosunkert.![]()
Szerintem elnézték a dátumot, mert nem április 1. van.culinho írta:Sport.es lehozta, hogy a PSG 40 milliót adna érte, de sem a játékos, sem Tata nem gondolkodik a klubcserében. Nehezen tudom elhinni, hogy lenne csapat aki ennyit adna érte, karácsonyi ajándék lenne. Ha véletlenül igaz, Rosell helyében már írnám is alá a papírokat.
Az én részemről is boldog születésnapot kívánok neki! Sok-sok gólt, jó cseleket és sok sikert kívánok neki! Ennél már csak jobb szezonja legyen!Gareth Tello írta:Ma 26 éves mindenki kedvenc Pedrója.![]()
Isten éltesse, és remélem, jövőre bebizonyítja, hogy nem volt igazuk azoknak, akik a távozását követelték, de legalábbis szidták.![]()
Go go Pedrito.
Hát most a válogatottban sem villog. Elnéztem a tegnapi buli meccsen (Nigéria), sorozatosan nem vállalta fel az egy-egyet, pedig itt nyugodtan próbálkozhatott volna, inkább a kényelmes vissza passz ment részéről végig. A mögötte játszó védőnk (Jordi Alba) meg rúgott kettőt.Chino írta:Itt van a Neymar effektus tökéletes példája, csak épp fordított szemszögből. A válogatottban brillírozik, fossa a góllokat, a klubjában pedig szenved, kb. 30 meccsen hozza lesz azt a termést amit ott 6-8 meccsen.
Ha nem nálunk lenne és csak ezt látnánk, mindenki megőrülne és 30-40 millákért követelné a csapatba. Mindenesetre érdekes...
Világ szégyene lenne,ha már nem lenne most mindenki fejében egyértelmű (a vezetőség tagjainak is),hogy a kis brazil a kezdőbe jött az alibi ember helyett (nem Cesc,hanem a másik helyére)shutterisland írta:viccen kívül előbb adnák el a xavi-messi-iniesta hármason kívül bármelyik csapattagot, mint pedrot.
bajom nem lenne vele, ha kiegészítőember lenne, akkor szívesen elnézegetem.
remélem neymar kiszorítja.
Ez a baj, hogy én is!Barcaman14 írta:Abban fölöslegesen bízik bárki is, hogy a közeljövőben ő el megy innen, sőt. El tudom képzelni, hogy itt fog "megöregedni".