Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenki tudta, h milyen problémás játékos, így gondolom a vezetők is.Pont azon gondolkodtam ma, h sokkal egyszerűbb lett volna, ha Eto'o kitölti a szerződését megy ingyen és úgy jön Villa, vagy mittom én csak ne ez, mind1 lett volna, ha kimennek a Columbus szoborhoz és indián szertartás közben elégetik azokat a kidobott euro milliókat.Enrique írta:Most akkor ezek alapján lehet gondolkodni rajta, hogy áh, Barcelonában biztos nem ilyen volt, hanem egy szelíd bárány, aki mindig beállt a sorba.
Elég érdekes, ilyenért meccsen is pofán rúgnák (még ha ki is állítja őket a bíró), hát még edzésen
Még, ha volt is előzménye akkor se rúgja már hátba a másikat az idiótája!thierryhenry írta:Hát én azért nem gondolom, hogy csak úgy mindenféle előzmény nélkül belerúg Strasserba, mert azt nagyon nem úszná meg![]()
Bár az tény hogy aljas dolog volt...
Hát én ezt nem látom, sőt egy kicsit mintha elmenne a kedve a mosolygástól is. Előtte mosolyog aztán már nem.thierryhenry írta:Ez egy kiragadott pillanat, aminek sem az előzményét, sem a végét nem ismerjük. Ráadásul hang sincs a videóhoz és szerintem látta ezt más is Bonerán kívül, tehát páran túlmisztifikálják a dolgot.
Ki mit vesz ki Bonera reakciójából, mert mintha helyeslően bólogatna...
Én is így emlékszem és ez aggasztó..Subinho írta:Egyébként 1 év múlva vásárlási opciója van a Milannak. Ha nem kell nekik, jön vissza... Nem arról szóltak a hírek, hogy megvették, de csak 1 év múlva fizetnek, hanem, hogy kölcsön, vásárlási opcióval 1 év múlva!!!!
jaja, nagyképű barom volt régebben, aztán amikor idejött visszavett az arcából, most ott folytatja ahol 1 éve... mindíg is beképzelt volt.Capon írta:Én megdöbbentem ezen a videón. Ezt a gusztustalan embert. Hamar visszajöttek az 1 évvel ezelőtti érzéseim vele kapcsolatban.
Nem hiszem, hogy azon röhögött vele.Fernando írta:A lényeg, hogy Ronaldinho-nak tetszett.
Nem gondolnám, h Ronaldinhonak tetszett volna, sztem nem is látta, háttal állt mindenki...Fernando írta:A lényeg, hogy Ronaldinho-nak tetszett... elég undorító volt. Lehet poénnak szánta, de akkor inkább adott volna egy tockost a barma...
igenSuperMessi írta:Igen?noname írta:Úgy vették kölcsön h jővőre kötelező megvegyék.SuperMessi írta:Azt ne felejtsük el hogy csak kölcsönvették. Ha így folytatja az fix h nem élnek az opcióval na és akkor mi lesz? Ultragáz a szitu...
Igen?noname írta:Úgy vették kölcsön h jővőre kötelező megvegyék.SuperMessi írta:Azt ne felejtsük el hogy csak kölcsönvették. Ha így folytatja az fix h nem élnek az opcióval na és akkor mi lesz? Ultragáz a szitu...
Na meg mondjuk Puyoltól meg Xavitól!lui1698 írta:Kalap1988 írta:Ráadásul nem is tűnt poénnak, mint a buta Nso-os cikkben írják, hanem inkább valami jelzés értéke lehetett, Ibra feje alapján. Gusztustalan.
Barcelona-ban azért nem tehette meg, hogy nyakszirten rugja edzésen pl. Bojan-t, mert egyrészt a nézőktől is kapott volna, meg a vezetőségtől is.
Úgy vették kölcsön h jővőre kötelező megvegyék.SuperMessi írta:Azt ne felejtsük el hogy csak kölcsönvették. Ha így folytatja az fix h nem élnek az opcióval na és akkor mi lesz? Ultragáz a szitu...