Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért csak kölcsönbe? Inkább kértünk volna érte 2-3 milliót.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ge ... ol-2042477
Nyilván mert elleste ama bölcsességet, hogy a legdrágább igazolások a legolcsóbbakCapon írta:Szerk.: egyébként meg vagy egy tippem, hogy miért voltak ilyen drágák az igazolásaink az utóbbi 1-2 évben, pedig ez egyáltalán nem volt jellemző ránk előtte Laporta kezdeti időszakában.
Remélem nem viszik.A padra azért elfér.Bestbarca írta:Az As szerint a Sevilla érdeklődik Cáseres iránt!Állítólag gyorsan le akaraják zárni a dolgot a Sevillánál!
Enyhe túlzás ez az állítás.Szakacs írta:Sport.esCharlie írta:Újabb ajánlat JM-ért, pénz + Caceres.
C.
Enyhen rohejes, a vilag legtehetsegesebb vedojet igy lepasszolni, mintha max csak 2-3 milliot erne...engem igenis meggyozott a vb-n nyujtott teljesitmenye, es valoszinuleg megvolt az oka annak is h olyan dragan vettuk - TEHETSEGES.Jo igazolas volt, de kar lenne igy lerazni...
Igen ám csak Ibra nem akart oda menni!bence-barca írta:Arra vagyok kíváncsi, h ha a City jelentkezett volna be Ibra-ért már eladtuk volna? Mert biztos sokat ajánlottak volna érte magas fizuval...
Jelentkezett is. Nem adtuk. És a Milan-nak se fogjuk. Ebben szinte biztos vagyok. A bűnöző fejű Galliani és a balfék Berlusconi meg bekaphatja.bence-barca írta:Arra vagyok kíváncsi, h ha a City jelentkezett volna be Ibra-ért már eladtuk volna? Mert biztos sokat ajánlottak volna érte magas fizuval...
A világ legtehetségebb védője? Szerintem ez az ami enyhén röhejes.Szakacs írta:Sport.esCharlie írta:Újabb ajánlat JM-ért, pénz + Caceres.
C.
Enyhen rohejes, a vilag legtehetsegesebb vedojet igy lepasszolni, mintha max csak 2-3 milliot erne...engem igenis meggyozott a vb-n nyujtott teljesitmenye, es valoszinuleg megvolt az oka annak is h olyan dragan vettuk - TEHETSEGES.Jo igazolas volt, de kar lenne igy lerazni...
Sport.esCharlie írta:Újabb ajánlat JM-ért, pénz + Caceres.
C.
Csak a rend kedvéért, mert túlzás, amit írsz, abban a szezonban a következő volt a helyzet: Pique az év első felében nem volt annyira megbízható még, szokta a játékunk, de ő rendben van. Milito idén januárban épült fel a 2008 óta tartó sérüléséből, a Sevilla ellen játszott a kupában először. Ugye ezt nem gondoltad komolyan ?:) Sylvinho már idős volt, nem volt annyira motivált, a nagy meccsekre összeszedte magát (pl a bl döntő) de egyébként nem igazán volt megbízható. Caceres alig játszott, akkor is rosszul, szóval vele nem voltunk többen, annyira most is képes bárki az ifiből (bár idén adnék neki lehetőséget, de akkor még gyengébb volt). V. Sanchezszkeptikus06 írta:Ibra ügyével nem csak az a baj,hogy ha elmegy,akkor nem lesz megfelelő pótlék,hanem az is,hogy ameddig mindenki ezzel foglalkozik,addig áll Mascherano ügye, Hleb,V.Sánchez és Cáceres ügyében sem történik semmi. A végén az lesz,hogy mire lemegy az Ibra-mizéria,addigra vége az átigazolási szezonnak és marad 18 emberünk +3 olyan,akik akkor se játszanának,ha nem maradna 11 emberünk (kis túlzással).
Ha ennyire feszült a légkör Pep és Ibra között már fél éve,akkor mi a jó büdös francért nem lehetett eladni az átigazolási szezon elején? A city,a chelsea,a milán már korábban is érdeklődött. Ja,hogy akkor ez nem volt érdekes,mert mindenki Fabregas hátsóját nyalta már május vége óta...sok eredménye lett...
Az a probléma ezekkel a "saga"-kal,hogy ameddig ezek terítéken vannak,addig mással nem is foglalkozik a klub.
Ibra nem megfelelő ember a Barcába,nem ide illik a stílusa,az fix. DE miért az utolsó pillanatban adjuk el,amikor még megfelelő pótlékot sem találhatunk? Ez elég idegesítő dolog számomra.
Ha Ibra megy,akkor kb. ott tart a csapat,mint 2006-2007-ben. Pedro,Villa,Messi alapkezdő (erős kezdő,az biztos) ,de cserepadon csak Bojan és Jeffren bevethető - legfeljebb Boriello,de szerintem semmivel sem tud többet,mint Bojan. 2006-2007-ben Eto'o megsérült ( sérülés mindig benne van) ,játszott Gudjohnsen (kb,mint most Bojan) és sorra jöttek a bakik,kihagyott helyzetek,stb. Az volt az elején a mákunk,hogy a reál is botladozott. Most is ugyanez lenne a helyzet,feltéve,ha a reál megtenné azt a szívességet,hogy botlik,amire nem igazán tudok most számítani.
A másik lehetőség,hogy Ibra marad. Ez sem tökéletes már,mert ha tényleg olyan rossz a viszonya Guardiolával,akkor nem fogja magát agyonhajtani,ha játszik sem.
Mondhatja itt bárki,hogy nem szabad Pep-et hibáztatni,de gondoljunk már bele,hogy van-e még egy olyan edző,aki két nyár alatt elküldené az Eto'o,Touré,Ibra hármast. Ráadásul megfelelő pótlás nélkül. Mi lesz itt,ha a mester Messivel rúgja össze a port? Elküldi a citybe?
Röhejes ami itt folyik. 2008/2009-ben volt egy világverő keretünk.
Valdes,Pinto,Jorquera-Puyol,Piqque,Abidal,Milito,Sylvinho,Cáceres,Márquez,V.Sánchez,Alves-Xavi,Iniesta,Touré,Busquets,Keita,Hleb-Gudjohnsen,Bojan,Messi,Eto'o,Henry
(Ezt akárhogy is számoljuk 23 fő - és nem 19 vagy 18)
Azóta érkezett: Ibra,Maxwell,Csiga,Adrano és Villa
Távozot: Eto'o,Gudjohnsen,Henry,Márquez,Csiga,Jorquera,Sylvinho,Touré
Továbbá megszabadulunk a Cáceres,Hleb,V.Sánchez triótól és lehet Ibrától is.
Valamint Soha nem játszott itt tétmeccset Henrique és Keirrison,akik folyamatosan kölcsönben vannak.
Ahogy ezt számolom 5 érkező és (Cáceres,tHlebet és Sánchezt is beleszámolva) 11!!! távozó,ami Ibra távozásával 12 is lehet.
Melyik az a csapat,ahol évente (átlagban) 6 vagy több játékos távozik? Reál Madrid... - csak ők igazolnak is...
Ezen felül pedig hála Pep ténykedésének,amit 2008/2009-ben felépített,az egyre jobban kezd inogni és végül majd ledől.
Végre valamiben egyetértünk,nagy problémák vannak itt nálunk sajna.....szkeptikus06 írta:
Ezen felül pedig hála Pep ténykedésének,amit 2008/2009-ben felépített,az egyre jobban kezd inogni és végül majd ledől.
No igen a sérülések problémája!Sztem e tekintetben csak Mascherano igazán fontos,ugyanis Busi helyett nincs senki,aki igazán jó lenne erre a posztra!Ibra távozás esetén meg sztem nincs baj,Villa,Messi,Pedro kezdő,az világos,Bojan,Jeffren meg megoldja gyengébb meccseken,Inivel balon kiegészülve,és max beáll Messi ha nem megy,mint tavaly sokszor!barca2010 írta:
Igazad van abban, hogy roppant erős a kezdőnk és én sem látok olyan csapatot jelenleg aki le tudna győzni minket, DE megint leírom, hogy mi van abban az esetben ha jön egy sérülés hullám???? Ne jöjjön de ezt sajnos nem lehet kizárni! Nagyon ügyesek a fiatalok ez nem vitás de a szuperkupa első meccse megmutatta, hogy még nem lehet teljes mértékben rájuk támaszkodni! Lassan apránként, egyesével kell Őket beépíteni! Szerintem kell a bővebb keret! Ha Ibra marad és Masce érkezik, akkor minden oké és irány a triplázás!
Nem akartam kötekedni csak örülnék egy újabb fantasztikus évnek és Ibra maradásának!
Barca Forever!!!
Visca el Barca!