Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ibra egy statikus csatár volt közelebb a kapuhoz, Ibi pedig egy dinamikus középpályás aki a lövőhelyzetbe cselezés nagymestere, tehát nem mindegy.S.Agüero írta:Ez teljesen mindegy, h jól lő e messziről, mert ugyanúgy itt volt Ibra aki jól lő távolról és alig voltak távoli lövései.Végre fog valaki lőni is
Hát nem konkretizáltam hogy kinél hogy alakult ki, szerintem mindkettőnknek igaza van, de a totál inkább utal az ösztönösre, szóval neked még jobban igazad van, boldog karácsonyt!sjd írta:Ez pont nem igaz, Pedro például kétlábasnak született, Adriano egy fiatalkori sérülése miatt kezdte használni a gyengébbik lábát, míg Villa és Afellay esetében tudatos edzésről van szó szerintemlluisllach89 írta:ráadásul Afellay szerintem ugyanúgy totál kétlábas mint Pedro, Villa, Adriano
Ez pont nem igaz, Pedro például kétlábasnak született, Adriano egy fiatalkori sérülése miatt kezdte használni a gyengébbik lábát, míg Villa és Afellay esetében tudatos edzésről van szó szerintemlluisllach89 írta:ráadásul Afellay szerintem ugyanúgy totál kétlábas mint Pedro, Villa, Adriano
sjd írta:Szegény srác akkor fiatalon fog meghalni, ha 24 évesen már öregnek számít..Varatrix írta:nem túl fiatal csere ember.
Hát igen akkor kereshetünk új csatárt mert Messi jövőre 24 és Ronaldo már veteránnak számít.sjd írta:Szegény srác akkor fiatalon fog meghalni, ha 24 évesen már öregnek számít..Varatrix írta:nem túl fiatal csere ember.
Szegény srác akkor fiatalon fog meghalni, ha 24 évesen már öregnek számít..Varatrix írta:nem túl fiatal csere ember.
Ez most nem értem. Először azt mondod, h minőségi csere lesz, aztán meg azt, h az új Deco. Deco azért jóval több volt, mint egy minőségi csere.Varatrix írta:Di Mariát nem bánom, hogy nem jött ide.mess2009 írta:képességeit tekintve Özil és DiMaria közé tenném, és azért hozzájuk hasonlítom, mert mindkettőről lemaradtunk annak idelyén. igaz hogy olcsóbb volt, de akkor azok nem a Madridot erősítenék!
Özilt én nem bántam volna, de teljesen más szerepköre lesz Afellaynak itt mint, Özilnek lett volna.
Afellay egyértelműen padra jött, sok poszton bevethető, nem túl fiatal csere ember.
Özil feltörekvő tehetség.
Kell neki a játéklehetőség, és hiányposztra ment a Realba.
Szerintem jól járt mind Özil, mind a Madrid.
Mi is Afellayal!
Minőségi csere érkezett szerintem lesz elég lehetősége bizonyítani.
Remélem jók a megérzéseim, és lesz egy új Deconk.
Miből gondolod, hogy nagy az arca?barca0417 írta:Csak ne 2-3 perceket kapjon csereként, hanem 10-15-öket. Kíváncsian várom mit tud nyújtani, lehet hogy kicsit nagy az arca, de itt azért olyanokkal lesz körülvéve, hogy nem lesz "menő-gyerek". Meg Pep is egy egyszemélyes nevelőintézet.
Mindenesetre sok sikert neki, remélem méltó lesz a 20-as mezre.
Di Mariát nem bánom, hogy nem jött ide.mess2009 írta:képességeit tekintve Özil és DiMaria közé tenném, és azért hozzájuk hasonlítom, mert mindkettőről lemaradtunk annak idelyén. igaz hogy olcsóbb volt, de akkor azok nem a Madridot erősítenék!
Azért ez tényleg kicsit túlzás,mert Thiago és Dos Santos sincs azon a szinten,lehet hogy más kaliber,de akkor is.Jobb játékosnak tartom Őzilt bármelyik kettőnél..még úgy is hogy nem szeretem a "németet".P.U.Y.O.L. írta:OFF: téged tényleg komolyan aggaszt, hogy Özil és DiMaria nem nálunk kötött ki, hanem a Madridnál??? Tízesével nevelünk ki hasonló kaliberű tehetségeket...(azok aztán tényleg olcsóbbak...)
Ne vicceljetek már. Hol nevelnénk már Özil szintű labdarúgókat tízesével? A jelenlegi fiataljaink közül talán Thiago, akiből hasonlóan jó játékos lehet, mint ő. A másik dolog, meg Afellayról sem gondolnám, h Özil szintjén van, semmikép, de még rám cáfolhat. Mert akkor ennyi erővel Dzsudzsák is Özil szintjén van, meg még sokan mások. De nem induljuk már ki a moslék holland ligából, nézzük meg, h mit mutat itt, aztán ítélkezünk.P.U.Y.O.L. írta:OFF: téged tényleg komolyan aggaszt, hogy Özil és DiMaria nem nálunk kötött ki, hanem a Madridnál??? Tízesével nevelünk ki hasonló kaliberű tehetségeket...(azok aztán tényleg olcsóbbak...)mess2009 írta:képességeit tekintve Özil és DiMaria közé tenném, és azért hozzájuk hasonlítom, mert mindkettőről lemaradtunk annak idelyén. igaz hogy olcsóbb volt, de akkor azok nem a Madridot erősítenék!
ON: Affelay szerintem egy nagyon jó képességű játékos, remélem nagy hasznunkra lesz az idény 2. felében. (kihagyhatatlan üzlet volt ennyi pénzért...)
OFF: téged tényleg komolyan aggaszt, hogy Özil és DiMaria nem nálunk kötött ki, hanem a Madridnál??? Tízesével nevelünk ki hasonló kaliberű tehetségeket...(azok aztán tényleg olcsóbbak...)mess2009 írta:képességeit tekintve Özil és DiMaria közé tenném, és azért hozzájuk hasonlítom, mert mindkettőről lemaradtunk annak idelyén. igaz hogy olcsóbb volt, de akkor azok nem a Madridot erősítenék!
Busquets-féle cingár és Pedro-féle futóbolondLionel85 írta:Ez nekem is feltűnt, jó ha mindkét lábával jó lő. Viszont nem elég vaskos se a lába, se maga a gyerek. Olyan Busquets-féle cingár legény.detabarca írta:Úgy legyen. Egyébként most látom csak, hogy mindkét lábával jól lő, ami nem jönne rosszul, ha elsülne egyszer-kétszer.
Kicsit citromba harapott, de alább már írták, hogy alapból ilyen az arca.soadroli írta:Eléggé arcos gyereknek néz ki, remélem rám cáfol.