Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kétlem, hogy 2-en is jobbat futnak 9.94-nél, akik nem az első 2-ben vannak. Simán ott lesz idővel a döntőbe.ozsimiki írta:Mekkora döntő lesz itt, te jó ég![]()
![]()
Gatlin is mekkora formában van....
Asafa meg majdnem megégett, ill még megéghet, csak kicsi rá az esély.
-->Bob_Marley írta:Unalmas már, de amúgy ez a ellenséges viselkedést meg én speciel nem értem.REMY írta: Miért akarod megmagyarázni? Értesz hozzá? NEM. Ez olyan mintha egy Fizikusnak akarnál megmagyarázni egy fizikai dolgot, úgy hogy te fogorvos vagy.
Drigo halál korrekten leírta, s én is szerintem, te pl benne voltál nyilván nem csak olyan egyszerű, hogy fuss-fuss-fuss de azért könyörgöm teljesen egyértelmű, hogy jóval több sportágat fellehetne sorolni, ami sokkal összetettebb, s jóval több ész is kell hozzá
lezártam.ez a sport azért legalább annyira egyszerű, mint a bot.
Unalmas már, de amúgy ez a ellenséges viselkedést meg én speciel nem értem.REMY írta: Miért akarod megmagyarázni? Értesz hozzá? NEM. Ez olyan mintha egy Fizikusnak akarnál megmagyarázni egy fizikai dolgot, úgy hogy te fogorvos vagy.
21:20visca el barca írta:a hivatalos kiírás szerint 21:10-kor van a hammerhajításpiton írta:100m mellett ne feledkezzetek meg Pars Krisztiánról sem, ha minden jól megy akár, hozhatja nekünk a 4. aranyérmet. Nagy eredmény lenne tőle! A dobogó mindenképpen elvárható tőle.![]()
21.30-tól kalapácsvetés döntő!
a hivatalos kiírás szerint 21:10-kor van a hammerhajításpiton írta:100m mellett ne feledkezzetek meg Pars Krisztiánról sem, ha minden jól megy akár, hozhatja nekünk a 4. aranyérmet. Nagy eredmény lenne tőle! A dobogó mindenképpen elvárható tőle.![]()
21.30-tól kalapácsvetés döntő!
Miért akarod megmagyarázni? Értesz hozzá? NEM. Ez olyan mintha egy Fizikusnak akarnál megmagyarázni egy fizikai dolgot, úgy hogy te fogorvos vagy.Drigo írta:Szerintem is.REMY írta:szerintem a témát hagyjuk is abba
Az, hogy hogyan reagálsz, függ a kondidtól is. Hiába akarsz az első után futni, ha nem bírod. Van egy erőnléted, ahhoz csinálsz egy taktikát, ha nálad sokkal gyorsabban futnak, hiába tudod, nem fogsz Te is gyorsabb lenni, vagy féltávnál meghalsz. Akkor tudsz csak robbantani, ha van miből. És ennek döntő többsége már a rajtnál eldől, közben nincs olyan, hogy elindul valaki 9600-nál és nem mész, azért, mert nem akarsz, pedig tudnál.
Szerintem is.REMY írta:szerintem a témát hagyjuk is abba
abban igaz adok, hogy a focihoz több agy kell, DE nekem, aki versenyszerűen űzte a futás, ne magyarázza meg senki, hogy nem kell agy hozzá. Sok sok példát lehetett látni a pályákon az esetekre, hogy ha lett volna egy kis esze akkor jobb lehetett volna.Bob_Marley írta:Szerintem megint ugyanaz van mint tegnapREMY írta:
Jó felesleges ebbe bele menni. Nem érted. Nem élted át. Nem értesz hozzá mármint a futáshoz (ez nem személyeskedés) Gondolom focista vagy vagy voltál.Nagyon patetikusan írsz erről.Senki nem vitatja óriási felkészültség, hatalmas lelki erő kell a hosszútávfutáshoz pláne, de jelen esetben a felvetett dolog viszont koránt sem igaz, miszerint ész kell hozzá.Nyilván én is mint már írtam mentálisan rendben kell legyél, de igazán ész meg gondolkozás, gyors döntés nem kell a futáshoz ez teljesen egyértelmű.
Szerintem megint ugyanaz van mint tegnapREMY írta:
Jó felesleges ebbe bele menni. Nem érted. Nem élted át. Nem értesz hozzá mármint a futáshoz (ez nem személyeskedés) Gondolom focista vagy vagy voltál.