Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos. De akkor sem neki kéne megtartani a labdát középen, ezt nem is tudja. Őt folyamatosan felrugdossák, labdába alig ér, nála kevesebbszer ez talán csak Henry-nak sikerült. Majd ha egyszer megsérül akkor nem biztos hogy egyetértetek az edzővel.mrmonster írta:Igaz, nem látom a meccset, de le kell ütnöm a magas labdát:Zozzy 5 írta:Miért is Krkic játszik középen és örlődik 3 ember között?![]()
Ja, eszembejutott...Frank...
AZÉRT HOGY GÓLT RÚGJON ÉS GÓLT IS RÚGOTT!!!
Áááhhh...Ez azért már túlzás, a múltkor az volt a bajotok, hogy nem volt igazi csatár a pályán most meg ez a baj!Ha meg Henry játszana középen az lenne a baj!Zozzy 5 írta:Miért is Krkic játszik középen és örlődik 3 ember között?![]()
Igaz, nem látom a meccset, de le kell ütnöm a magas labdát:Zozzy 5 írta:Miért is Krkic játszik középen és örlődik 3 ember között?![]()
Szerintem a mákot is ki kell érdemelni!Szervezettség,mezőnyjáték,ezek jól mennek,akkor elöl szerencsénk lesz....na meg egy Messinkbarca99 írta:Én meg amondó vagyok, hogy inkább ő legyen ott, mint senki. Henry úgyis kihúzodik szélre, annak meg semmi értelme nincs, ha nincs elől senki.Zozzy 5 írta:Miért is Krkic játszik középen és örlődik 3 ember között?![]()
Amúgy jó nagy mákunk van.Majdnem kapunk egy gólt, 2 percre rá mi vezetünk. Biztos előkerült vmi 'How to play like Real Madrid' kazi.
Én meg amondó vagyok, hogy inkább ő legyen ott, mint senki. Henry úgyis kihúzodik szélre, annak meg semmi értelme nincs, ha nincs elől senki.Zozzy 5 írta:Miért is Krkic játszik középen és örlődik 3 ember között?![]()
Erdekesnek tarom, hogy ezen az oldalon rengetegen kritizalnak, de felteszem a kerdest: te jobban csinalnad? nem hiszem, ezert vagy(unk) mi otthon a gep elott, s ezert Frank Rijkaard az edzo. SzerintemZozzy 5 írta:Miért is Krkic játszik középen és örlődik 3 ember között?![]()