salas9 írta:Én ezeknek a cseréknek örülnék:
Zambrotta - LAHM
Edmilson - TIAGO
Gudjohnsen - NASRI
Fiatalok,és tapasztaltak (Nasri talán nem annyira) és szerintem jobbak!!!
De ez az én véleményem.
Edmílson - Tiago cserével egyet értek! Zamborttát nagyon szeretem és sztem maradnia kellene, de nagyon kifelé áll a szénája nem értem Rijkaardot (bár Frankie mellett is kitartok!), de ha elmegy valóban Lahm a legjobb, aki helyettesítheti. Mindketten, mindkét szélen jók! (De Lahm már 29 éves!)
Gudjohnsen - Nasri: abszolút ellene vagyok!
Guddy most kapta el a fonalat, ráadásul kezdő lett (bár ennek Ronnie kimaradása miatt nem örülök!!!! itt sem értem Frankie-t!). Na szóval Guddy kezdő és jó formában van, kezdi elérni azt a szintet, amit tavaly elvártunk! Neki maradni kell!
Nasri érkezésének örülnék, de kinek a helyére? A középpályán 4 játékosnak bérelt helye van (Iniesta, Yaya, Xavi, Deco).
De mondok jobbat! NEKEM RONALDINHO A KEDVENC FOCISTÁM! MINDIG AZ VOLT, MINDIG AZ MARAD, de ennek ellenére kedzem beismerni, hogy neki is nagyon kifelé áll a szénája. Rijkaard lepadozta, amikor kezdte visszanyerni a formáját (Stuttgart ellen, gól+gólpassz). Emögött nem csak formahanyatlás van. Frankie vmiért nincs megbékélve Ronnieval!
Szóval, ha ő elmegy, már lehet szó Nasriról. De nekem Nasriról az a véleményem, hogy a kirarakt csapathoz megy, mert "Zidane utódnak" tekintik és a madridot biztos jobban érdekli ez és nem érdekelné őket, ha egy nekik 2 fillérrel felérő 40 millió eurót kiadjanak érte!
És én inkább Cescet választanám! Fabregas saját nevelés, kiváló játékos, sztár és azt mondta, hogy visszavágyik
valamikor