Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szandi írta:Persze, VT a példaképed.Los Banditos írta:
Végül ezért is jelöltem meg első helyen egy elektroteknikus szakközépsikolát.![]()
Persze, VT a példaképed. Megértem. Sok embernek itt még. Csak nem vallják be.Los Banditos írta:
Végül ezért is jelöltem meg első helyen egy elektroteknikus szakközépsikolát.![]()
Végül ezért is jelöltem meg első helyen egy elektroteknikus szakközépsikolát.messi1918 írta:Szerintem villanyszerelő, vagy pedig valamilyen szakmunkás!!
Egyáltalán nem sértésből írtam, én jobban becsülöm ezeket az embereket, mint a diplomásokat!
Én az igazgató helyettesre szavaztam, de nem poénból. Egyszer azt mondtad, hogy valahol az lettél, mert megmondtad a frankót.Szandi írta:T. VéTé!
Mi a foglalkozásod? Én azt mondom, h töri tanár, valaki azt mondja, h igazgató helyettes, valaki a papra voksol, sokan a hittérítőt, mások politikust, egy szűk réteg szerint fodrász, és sokan állítják, h növényekkel foglalkozolkertész vagy.
Csak akkor válaszolj, ha nem dehonesztáló ez számodra!
És elcsábítottad?Los Banditos írta:Elcsábítottam-e Kingát, és ha legközelebb valaki találkozik vele, azt megveri
Jelszót megváltoztatod, nemtud belépni. Ha a jelszó elvan mentve, vagy automata bejelentkezés van, akkor sem, mivel a régi jelszó van ott megadva. Legalább is szerintem.Zozzy 5 írta:Los Banditos írta:Zozzy valaki feltörte az MSN-ed vagy bevagy rúgva?Mire gondolsz?
szerk: bazz, kezdem sejteni...infón beléptem azt lehet bentmaradt a jelszóIlyenkor mi a tehendő? Hogy tudom törölni ezta fiókomat?
Los Banditos írta:Zozzy valaki feltörte az MSN-ed vagy bevagy rúgva?
1etértek.Saviola írta: vagy neki sem..homi amerikai szokás..![]()
Illik...barca99 írta:Há' mondjuk olyankor illik is...![]()
Sharky írta:Nálunk nőnapkor szoktak sírni az osztályba a lányok, hogy vegyünk Nekik vmit...