argentin bajnokságban sincsenek unalmasabb meccsek... és ott nem veri szét 30 ponttal a végén egyik csapat sem a mögötte lévőt! szal nincs sok külömbség közte... csak francia a szemünk előtt van, mert csapból csak európai foci folyik, (szerencsére a sportklub már brazilt is ad)LG írta:Csak azért argentin és a francia bajnokság között van apro különbségLos Barrachos írta:Pplive-on szoktam argentin bajnokikat nézni, de aki egy kicsit is foglalkozik a focival, az már a margit előtt is hallott Gagoról és Higuaínról, szerintem ne általánosíts, ha te nem ismerted őket, attól még lehet, hogy mondjuk másik tíz ember igen...
.
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
-
- aka Game90
12:00 - A Marseille hajlandó 22 millió euróért megválni Ribery-től, de csakis a nyáron.
Sztem lesz 1-2 kérője
Sztem lesz 1-2 kérője

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Eurobarca Staff
Én nem tudom, akkro marad LG jobban tudja, meg az igazat megvalva [auto_cenzúra] le, hogy mit csinál AZ.ozsimiki írta:LG meg azt mondta,h marad,és hogy megbeszélték a dolgott Morattival...
Most akkor mivan![]()
Amúgy Beckham tényleg mi a francnak kellene odaEz már viccc....
David-nek az egyetlen jó húzása az lehetne,ha vissza menne Angliába,ott talán még lenne egy másodvirágzása..
Beckhamnek az egyetlen jó húzása az lenne, ha elhúzna...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
LG meg azt mondta,h marad,és hogy megbeszélték a dolgott Morattival...Drigo írta:Figa elmegy!Ha jól tudom ez már 100% azt hallottam már valami góré is megerősítette.Game90 írta:Beckhamre is csak akkor van esély, ha Figo elmegy
Az Inter idén tényleg erős(tavalyi önmagához képest), a bajnokság talán - talán meglesz nekik.De nemzetközi szinten semmi esélyük.
Most akkor mivan

Amúgy Beckham tényleg mi a francnak kellene oda

David-nek az egyetlen jó húzása az lehetne,ha vissza menne Angliába,ott talán még lenne egy másodvirágzása..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
A bajnokság tuti megleszDrigo írta:Az Inter idén tényleg erős(tavalyi önmagához képestGame90 írta:Beckhamre is csak akkor van esély, ha Figo elmegy), a bajnokság talán - talán meglesz nekik.De nemzetközi szinten semmi esélyük.

-
- Eurobarca Staff
Figa elmegy!Ha jól tudom ez már 100% azt hallottam már valami góré is megerősítette.Game90 írta:Beckhamre is csak akkor van esély, ha Figo elmegy
Az Inter idén tényleg erős(tavalyi önmagához képest

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- aka Game90
Azért már nincsenek akkora igazolások az Interben sztem
Diarrát sztem úgyse veszi meg Moratti
Beckhamre is csak akkor van esély, ha Figo elmegy 

Sztem max ti lehetnétek az Inter B, mert jobbak nálatok. Monyuk Diarra nemtom minek kéne, ott van Viera meg Cambiasso. Sztem idén végre jo lett a csapat, az eredmények is magukért bexélnekwakii írta:MÁr lassan az is lehetne a nevük, hogy Real Madrid B...

-
- Entrenador del Barça
Szerintem az Inter a létező legrosszabb és legátgondolatlanabb igazoláspolitikával rendelkező klub. A koncepciójuk lényegében annyi, hogy jöhet minden nagynevű, kiöregedő játékos, bárki a Realból, és szívesen fogadnak éppen felkapott játékosokat, akik aztán nem képesek maradandót alkotni (pl. Van der Meyde, Burdisso) Ha meg valami tehetséget vesznek, belőlük rendszerint nem lesz senki(kivétel az utóbbi években Martins ), a világ mégcsak megsem ismeri őket. (hál' Isten Filkorral úgy néz ki, ez máshogy lesz)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
MÁr lassan az is lehetne a nevük, hogy Real Madrid B... 

Sőt, olyat is hallottam, hogy ha Beckhamnak lejár a szerződése megy az Interhez.
már nagyon televan a f*szom az interrel... kit nem akarnak leigazolni?12:05 - Az Inter bejelentkezett a Real Madrid védekező középpályásáért, Diarráért.

Figo maradnoname írta:Már alig várom az Al-Ittihad elleni barátságos meccset.Aprieto írta:Figo az Al-Ittihadhoz szerződött!
A klub egy vezető embere jelentette be egy órája.
![]()
![]()
![]()
Figo jobb ha bukósisakban megy majd edzeni és a meccsre, ha egyáltalán merik majd nevezni rá.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ez az "új Maradona" téma már olyan szinten lerágott csont.Riquelme,Messi,Tevez,Agüero.LG írta:Igen Tevez is 1 uj Maradona volt, aztán eljött europába és hát nem sok vizet zavarLos Barrachos írta:Pl. ott volt a Bocában Tevez, a világ nagy része már akkor ismerte a nevét, és Gago se tett azóta többet vagy kevesebbet, mégis róla is hallottak már rengetegen, még a Real Madriddal való "összeboronálása" előtt.![]()
Amugy hallottam én is már előtte higanyrol, meg gagorol is, marcelot meg játxani is láttam...csak pl. higany a real előtt 1 tehetséges csatár volt, utánna meg azt olvasom, h a real csodacstárt vettEz nekem azért furcsa, mert anno Puskást is csodacsatárnak hivták...
![]()
A lényeg azt, h nem azt mondom, h nem jo játékosok ők, mert azok. Viszont Ribery sztem oriási zseni, én Messi után őt tartom a legnagyobb igéretnek
Az egészet Maradona csinálja mindig ő mondja h húú mintha magamt látnám benne.De mindenkiben?

Igen Tevez is 1 uj Maradona volt, aztán eljött europába és hát nem sok vizet zavarLos Barrachos írta:Pl. ott volt a Bocában Tevez, a világ nagy része már akkor ismerte a nevét, és Gago se tett azóta többet vagy kevesebbet, mégis róla is hallottak már rengetegen, még a Real Madriddal való "összeboronálása" előtt.

Amugy hallottam én is már előtte higanyrol, meg gagorol is, marcelot meg játxani is láttam...csak pl. higany a real előtt 1 tehetséges csatár volt, utánna meg azt olvasom, h a real csodacstárt vett

A lényeg azt, h nem azt mondom, h nem jo játékosok ők, mert azok. Viszont Ribery sztem oriási zseni, én Messi után őt tartom a legnagyobb igéretnek

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Pl. ott volt a Bocában Tevez, a világ nagy része már akkor ismerte a nevét, és Gago se tett azóta többet vagy kevesebbet, mégis róla is hallottak már rengetegen, még a Real Madriddal való "összeboronálása" előtt.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Elég részletesen követem a fejleményeket, és van jópár ember, aki tudja ki az a Gago és ki az a Higuaín... És nem abból kell kiindulni, hogy ki lett Pelé és ki lett Maradona, mert ők korszakalkotó zsenik voltak és kár bárkit is hozzájuk hasonlítani. Tény, hogy sokan nem váltották be a reményeket, de ettől nem lesznek ismeretlenebbek.
Csak azért argentin és a francia bajnokság(meg ugye a VB) között van apro különbség, bár neked hiába mondom, argentinfan vagyLos Barrachos írta:Pplive-on szoktam argentin bajnokikat nézni, de aki egy kicsit is foglalkozik a focival, az már a margit előtt is hallott Gagoról és Higuaínról, szerintem ne általánosíts, ha te nem ismerted őket, attól még lehet, hogy mondjuk másik tíz ember igen...

Aki 1 kicsit is foglalkozik a focival

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Pplive-on szoktam argentin bajnokikat nézni, de aki egy kicsit is foglalkozik a focival, az már a margit előtt is hallott Gagoról és Higuaínról, szerintem ne általánosíts, ha te nem ismerted őket, attól még lehet, hogy mondjuk másik tíz ember igen...
Nem láttam őket. Miért te látad őket játxaniLos Barrachos írta:Miért, szerinted Higuaín és Gago nem a jövő tehetsége? Szerintem te még egyiket sem láttad játszani, azért mondasz ilyeneket....

Amugy már az értelmesebb madridisták sem hiszik, h gago vagy higany megváltja a világot.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Miért, szerinted Higuaín és Gago nem a jövő tehetsége? Szerintem te még egyiket sem láttad játszani, azért mondasz ilyeneket.... 

Csak azért Riberyt ne hasonlitsátok a dél-amcsi gyerekekhez. Ő télleg a jövő 1ik legnagyobb tehetsége, hihetetlen dolgokat müvel, ráadásul real ugyse tudta eddig Zidanet potolni, Frank képes lehet rá. Vele nagyon sokat erősödnének. Szivesebben látnám a Lyonba, vagy az Interbe 

-
- aka Game90
Ez a madridizmus hatásaLos Barrachos írta:Emiatt lettek divatcsapat. Én az odaigazoló játékosok lelkivilágát nem értem, egy Higuaín vagy egy Gago mi alapján dönti el, hogy ő játszani fog Madridban, mikor ott nem lesznek úgy alapemberek mint voltak a Riverben és a Bocában...

Calderón sem sokkal jobb Pereznél sztem

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Emiatt lettek divatcsapat. Én az odaigazoló játékosok lelkivilágát nem értem, egy Higuaín vagy egy Gago mi alapján dönti el, hogy ő játszani fog Madridban, mikor ott nem lesznek úgy alapemberek mint voltak a Riverben és a Bocában...
Gondolom odatolták eléjük a csekket és azonnal igent mondtak, nem tudom, hogy egy ilyen döntés előtt át is gondolják-e ezeket a dolgokat a játékosok...
Gondolom odatolták eléjük a csekket és azonnal igent mondtak, nem tudom, hogy egy ilyen döntés előtt át is gondolják-e ezeket a dolgokat a játékosok...