Barça Igazolások 2007-08
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Még jóhogy nem te vagy a Barça elnöke! Még az aláírásod is furcsa! Szerintem Zambrottának nincs elege Spanyolországból, csak egyszerűen nincsen formában, de ettől még nem kéne eladni, ahogy Ronaldinhót sem, mert mindketten fognak még jól játszani itt!

zambrottát el kell engedni. nem csak a csapatnak de neki is rossz ez így. egyáltalán nem találja a helyét. ez senkinek sem az érdeke. valamint szépen meg kell jegyezni, hogy védőt spanyolból meg franciából vagy dél-amerikából kell igazolni. olasz védő spanyolba nem nagyon jön be. ezért örülök, hogy chivu nem jött.(tudom nem olasz, de sokat játszott ott és ha ott megy az nem jelenti, hogy spanyolba is jó, sőt...) milito sokkal egyszerűbb és jobb megoldás volt.
ronni sem hinném, hogy sok örömet okoz már. ugyanaz van, mint zambrottánál. ha itt nem megy neki, akkor csak azért, hogy máshol ne legyen nem szabad egy ilyen szintű játékost ültetni a padon. inkább játszon valahol jól, mint nálunk rosszul...
etoot mondjuk nem engedném. hacsak nem akar ő is elmenni, mert őt meg nem nagyon lehet meggyőzni ha nem akar valamit...összeveszni meg nem érdemes vele, mert abból semmi jó nem lesz. de én nem olvastam sehol, hogy nem szeretne már visszatérni.
ronni sem hinném, hogy sok örömet okoz már. ugyanaz van, mint zambrottánál. ha itt nem megy neki, akkor csak azért, hogy máshol ne legyen nem szabad egy ilyen szintű játékost ültetni a padon. inkább játszon valahol jól, mint nálunk rosszul...
etoot mondjuk nem engedném. hacsak nem akar ő is elmenni, mert őt meg nem nagyon lehet meggyőzni ha nem akar valamit...összeveszni meg nem érdemes vele, mert abból semmi jó nem lesz. de én nem olvastam sehol, hogy nem szeretne már visszatérni.
Sztem a 6 madridi játékosbol max soldado megy el...
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
NA! MEGTALÁLTAM A NAP VICCÉT!!!

A Milan felvásárolná a Barca klasszisait!
2007-12-07 12:05:53
Immáron nem csak az �örökzöld� Ronaldinho, hanem a szintén egy ideje kerülgetett Zambrotta valamint a régóta sérült Eto'o is a milánóiak kívánságlistáján szerepel.
Az El Mundo Deportivo értesülései szerint az AC Milan illetékesei a jövő hétre időpontot kértek a katalán vezetőktől, hogy a trió átigazolásáról tárgyaljanak. Ronaldinho és Gianluca Zambrotta átigazolása már régóta terítéken van, míg Samuel Eto'o a régóta harcképtelen Ronaldo pótlására kellene a BL címvédőjének. A lap úgy tudja, hogy a Barcelona a télen nem óhajt egyetlen játékosától sem megválni és a nyáron is csak az olasz világbajnok eladása kerülhet szóba. Ettől függetlenül a tárgyalásokat a két klub jó viszonya miatt minden bizonnyal megejtik a közeljövőben.

-
- Capitá del Barça
Nasri tényleg jó lenne középpályára
!!de az biztos hogy,csatár mar nem kell 1 darabig viszont Jao Mautinhot szivesen látnám a csapatban vagy Fabregast vagy Lucast(Liverpool)de 1 uj edző se árt bár még nincs gond...Hajrá Barca Hajrá LOKI
!!de az biztos hogy,csatár mar nem kell 1 darabig viszont Jao Mautinhot szivesen látnám a csapatban vagy Fabregast vagy Lucast(Liverpool)de 1 uj edző se árt bár még nincs gond...Hajrá Barca Hajrá LOKI
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ajjj profi..jóhogy elment...énis,teis elmentem/mentél volna...ha oda kellesz,és normáilsan meg is fizetnek...talán 20-30 évvel ezelőtt ez nem így működött,de mmanapság igen..oda mennek,ahol jó fizetést kapnak...mellesleg mi nem is érdeklődtünk nagyon iránta.VictorValdes19 írta:hát ha annyira szeretné a Barcát akkor sztem nem menne Madridba..bandihawk írta:http://ma.hu/page/cikk/ag/0/182521/1
Drenthe szerintem egy univerzális tehetséges játékos, akinek ráadásul a Barca a kedvenc klubja. i
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért a cím poénbandihawk írta:http://ma.hu/page/cikk/ag/0/182521/1

- VictorValdes19
hát ha annyira szeretné a Barcát akkor sztem nem menne Madridba..bandihawk írta:http://ma.hu/page/cikk/ag/0/182521/1
Drenthe szerintem egy univerzális tehetséges játékos, akinek ráadásul a Barca a kedvenc klubja. i

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
http://ma.hu/page/cikk/ag/0/182521/1
Ezekből Drenthe, esetleg Diarra jöhetne hozzánk, akkor lenne normális cserénk ha Abidal, vagy Touré megsérülne. Drenthe szerintem egy univerzális tehetséges játékos, akinek ráadásul a Barca a kedvenc klubja. Diarra meg Touréhoz hasonló játékos.
Saviola HAHAHAHA
Gratula neki
Ezekből Drenthe, esetleg Diarra jöhetne hozzánk, akkor lenne normális cserénk ha Abidal, vagy Touré megsérülne. Drenthe szerintem egy univerzális tehetséges játékos, akinek ráadásul a Barca a kedvenc klubja. Diarra meg Touréhoz hasonló játékos.
Saviola HAHAHAHA
Gratula neki
- Victor_Valdes
Nekem is bejön Nasri de nem fogjuk sztem megvenni....A chelsea vagy Man utd elhappolja sztem...Sergi írta:Sztem kapus abszolút nem szükséges amíg Valdés van.
Jobbhátvédnek a B-ből szemezgetnék...
Kp.ra HA Nasri jönne...hm
...Nem semmi tengely lenne az biztos de Nasrit vmelyik Angol vagy Olasz klub fogja megszerezni.
![]()
Ezq nyugodtan mehet, de Guddy maradhat ha úgy hozza a helyzet...csak a variációs lehetőségek számát növeli a kp.-n és a csatársorban....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Sergi
- Jugador del Barça
Sztem kapus abszolút nem szükséges amíg Valdés van.
Kp.ra HA Nasri jönne...
hm
...Nem semmi tengely lenne az biztos de Nasrit vmelyik Angol vagy Olasz klub fogja megszerezni.
Ezq nyugodtan mehet, de Guddy maradhat ha úgy hozza a helyzet...csak a variációs lehetőségek számát növeli a kp.-n és a csatársorban....
Kp.ra HA Nasri jönne...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jaja, az FM-ben én is megvettem Banegát Touré cseréjének, nagyon tehetséges játékos és nagyon fiatal. El tudnám viselni, már csak azért is, ahogy Albiceleste is mondta, hogy argentin. 

-
- Entrenador del Barça
Egyetértek veled Danka, szerintem sem kéne visszahívni, pontosan abból az okból, amit Te is említesz. Nem tudom, hogy a visszahívásáról szóló híreket ki pendítette meg, de nem hiszem, hogy Laportáék. Mindenki egy családról beszél a klubbnál, miért kéne egy olyan játékos, aki pénz miatt ideje korán elhagyta a Családot?! Ez az egyik érv ellene, a másik lényeges ok, okok a következő emberek: Xavi, Deco, Iniesta, és még ki tudja, milyen játékosok vannak az akadémián!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nem kell milliokért visszajönnie ha egyszer elhagyta ingyen a barca-tnorbert55 írta:ha a barcának kell Fabregas

Ezquerro gudjohnssen és edmilson-nak mennie kell és ha a barcának kell Fabregas akkor ell kell adni ronaldinhót vagy decót.Sztem ronaldinhót. sztetek?
-
- Capitá del Barça
Ha már az FM-nél tartunk, akkor hozzunk valakit a Betisbőlbarca99 írta:...és még FM-ben is jó.albicelesteX írta:Ever Banegá-nak jobban örülnék,fiatal sikeréhes na meg argentin!

...és még FM-ben is jó.albicelesteX írta:Ever Banegá-nak jobban örülnék,fiatal sikeréhes na meg argentin!

- albicelesteX
- A Vadász
Ever Banegá-nak jobban örülnék,fiatal sikeréhes na meg argentin! 

-
- Llegenda del Barça
Ha rajta múlna, akkor valszeg elsőnek hozzánk jönne el, legalábbis ha igaz az a nyilatkozata, miszerint minden álma, hogy itt játszon...Persze ezt már hallottuk párszor. Viszont a többi cucc meg Laportáéktól függ.La Pulga írta: + Nasrinak én is örülnék, de nem hiszem, hogy ide jön.
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Én biztos védőt igazolnék, ha Zambrotta menni akar. Lahm vagy Alves, Lahm kedvenceim, közé tartozik. Örülnék, ha jönne. Ezquerrot és Gudjonhsent már nyáron el kellett volna adni.
+ Nasrinak én is örülnék, de nem hiszem, hogy ide jön.
+ Nasrinak én is örülnék, de nem hiszem, hogy ide jön.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nemtom, szerintem Diego most nem jönne el a Werder-böl. Persze nekem is tetszenebarcatom írta:és nekem nagyon tetszik Diego

- barcatom
- Jugador del Barça
Deco-t semmiképpen nem adnám el!!!! küldeném gudit esqerot, és nekem nagyon tetszik Diego vagy Nasri játéka de mindenképpen kettö közül! És én Ronit is eladnám még jó pénz, tegnapi is jó példa nem ő miatta játszott rosszul az első félidöbe, és jól a másodikba!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Elismerem Sneijder tudását, de Nasrit többre tartom nála.Nagyon örülnék ha jönne, remélem egy új edzővel.Replay írta:El Barça sigue a Ever Banega, Samir Nasri y Branislav Ivanovic
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803