Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem fizettél! A hiányzó 10 rongyot nekem kell odaadnod!!barcafan írta:szombaton nem megyek, nem akarom összedrotoztatni a bokám, na meg lakást festeknem emléxem, Bercy, én kifizettem a lét
Mivel tegnap neked nem szóltam....barcafan írta: nem emléxem, Bercy, én kifizettem a lét
Bercy: "és azt, hogy 2-2 lett köszönjétek meg a srácnak akit kiállítottak!"Sign írta:
Bercy : Hogy tisztán láss! A tőlünk kiállított ember először valóban egy belépőért kapott 2 perces kiállítást. A véglegest viszont azért kapta, mert utána (valóban #5!/O" módon) beszólt a bírónak. Nem mondtam, hogy nem érdemelte meg, én is azonnal kiállítottam volna a francba! Ehhez nem kell felderítőnek lennem, inkább akkor lennék vak, ha nem láttam volna!
A többi dolog nem érdekel, de e mellett nem tudok elmenni szó nélkül!!Sign írta:Hali Srácok!
A kiállítást megelőző időszakban 1, azaz egy (!) kapuralövésetek volt összesen. Ebben biztos vagyok, hiszen én voltam a kapus!![]()
Gondoltuk, hogy megtettedSign írta:Még valami. Úgy látom, újabb titkot fogok elárulni. A meccs végén, amikor szerintetek gólt lőttetek volna, a bíró egyszerre fújta le a (szabálytalan) labdaszerzéseteket a meccsel. Megkérdezhetitek tőle is, én ugyanis már megtettem.
Én úgy emlékszem, hogy Iván átemelte a kapus felett és ott már csak a csatároknak kellett volna "bepöccinteni" a labdát a hálóba és ekkor fújta le a bíró.deffent írta:
A bíró 18 perc után fújta le a második félidőt, amikor az ellenfél kapusa Higuitának képzelte magát és elkezdett cselegzetni leghátul. Két emberünkön átment, a harmadik megszerezte és kb 3-man mehettünk volna az egy szem kapusra, ha jól emlékszem.
Ekkor fújt 3-mat a sípjába. 18 perc után lefújta
Egyszerre írtunk, pont megelőztél!deffent írta:Az előbb írtam.