A Magyar Barca!
-
- Director del Fútbol
Srácok! Kéretik nem belemenni semmi vitába a csapatok jövőbeli normális kapcsolata érdekében!!!
A tapasztalat mondatja velem: nincs értelme! És itt jelzem ünnepélyesen, hogy a Milanos sráccal privátba átbeszéltük a dolgokat, és megegyeztünk abban, hogy elássuk a csatabárdot, és BÉKE LESZ, legalábbis ez rajtunk nem fog múlni, úgyhogy kéretik ehhez tartsátok magatokat! Új ellenség sem kell, úgyhogy NYUGI!!!
Ne írjatok le semmi olyan dolgot ide a fórumba, amit aztán felhasználhatnak ellenetek, és persze kérjük az ide látogatókat is, hogy ne keltsék itt feleslegesen a feszültséget, tartsák meg maguknak a véleményüket!
Köszönöm!!!
A tapasztalat mondatja velem: nincs értelme! És itt jelzem ünnepélyesen, hogy a Milanos sráccal privátba átbeszéltük a dolgokat, és megegyeztünk abban, hogy elássuk a csatabárdot, és BÉKE LESZ, legalábbis ez rajtunk nem fog múlni, úgyhogy kéretik ehhez tartsátok magatokat! Új ellenség sem kell, úgyhogy NYUGI!!!
Ne írjatok le semmi olyan dolgot ide a fórumba, amit aztán felhasználhatnak ellenetek, és persze kérjük az ide látogatókat is, hogy ne keltsék itt feleslegesen a feszültséget, tartsák meg maguknak a véleményüket!
Köszönöm!!!
"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Szerintem nem fizettél! A hiányzó 10 rongyot nekem kell odaadnod!!barcafan írta:szombaton nem megyek, nem akarom összedrotoztatni a bokám, na meg lakást festeknem emléxem, Bercy, én kifizettem a lét

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Melkor 2005.10.07. 12:54:37-kor.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Mivel tegnap neked nem szóltam....barcafan írta: nem emléxem, Bercy, én kifizettem a lét

Akik tartoznak azok már tudják!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bercy 2005.10.06. 15:28:02-kor.
-
- Jugador d'estrella
Bercy, ne vitatkozz vele, ha jol emlékszem, már a roma-ban is "alkotott", ott is nagy sztár a csapatával együtt, majd a szurkoloi tornán vagy a visszavágon lenyomjuk a csapatát.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
-
- Entrenador del Barça
Bercy: "és azt, hogy 2-2 lett köszönjétek meg a srácnak akit kiállítottak!"Sign írta:
Bercy : Hogy tisztán láss! A tőlünk kiállított ember először valóban egy belépőért kapott 2 perces kiállítást. A véglegest viszont azért kapta, mert utána (valóban #5!/O" módon) beszólt a bírónak. Nem mondtam, hogy nem érdemelte meg, én is azonnal kiállítottam volna a francba! Ehhez nem kell felderítőnek lennem, inkább akkor lennék vak, ha nem láttam volna!
Akkor most miről is vitatkozunk???
Szabálytalankodott és még neki állt feljebb+ leanyázta a bírót...
Akkor megint a fenti állításom igazolodik be, vagy nem?
Hello HFCB!
Kerlek nyugodjatok meg, hamarosan visszajovok, es rendbe teszem a szervezoket ugyanis: MEGBESZELTEM AZ EGYIK UGYINTEZOVEL HOGY A CSAPAT A JOVO HETEN FIZET!
Nem ertem miert volt ez a "szankcio" ellenunk (es egyben aktualis rivalisunk ellen - ezert elnezest kerek SIGN ur).
Vigyazzatok magatokra, es egymasra!
udv (Barcelonabol)
gnorbert
Kerlek nyugodjatok meg, hamarosan visszajovok, es rendbe teszem a szervezoket ugyanis: MEGBESZELTEM AZ EGYIK UGYINTEZOVEL HOGY A CSAPAT A JOVO HETEN FIZET!
Nem ertem miert volt ez a "szankcio" ellenunk (es egyben aktualis rivalisunk ellen - ezert elnezest kerek SIGN ur).
Vigyazzatok magatokra, es egymasra!
udv (Barcelonabol)
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
- Melkor
- Entrenador del Barça
A többi dolog nem érdekel, de e mellett nem tudok elmenni szó nélkül!!Sign írta:Hali Srácok!
A kiállítást megelőző időszakban 1, azaz egy (!) kapuralövésetek volt összesen. Ebben biztos vagyok, hiszen én voltam a kapus!![]()

Kétség kívül nem játszottunk jól, és az is lehet hogy a kapura menő lövések száma 1 volt a kiállítás előtt, de nem kevésszer éppen csak lemaradt valamelyikünk egy beadásról, vagy épp mellémentek a lövéseink!!!

Az viszont úgy látom hogy elkerülte a figyelmedet, hogy a 2 gólotokat 2!! helyzetből értétek el!! Természetesen a kiállítás után mindkét csapat előtt több helyzet adódott.....
- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Most nagyon nem ment a játék, pedig akartam...mostmár sorry mi?!
Sign(Jel)!
Én nem ismerlek, de azt tudom, hogy nem is akarlak!
Amiket meg írtál annak a fele igaz fele nem! A bírónak meg sokat köszönhettek, hogy jószívű volt hozzátok és nem küldött még ki egy-két embert 2 percekre.Még ebben a bajnokságban is 2 perc amit csináltatok, emlékezz csak amiért kiállították volna 2 percre a csapattársad(azt mondtátok labda volt). Na ennél sokkal durvább volt amikor csak lábakat söpörtetek!
Sign(Jel)!
Én nem ismerlek, de azt tudom, hogy nem is akarlak!
Amiket meg írtál annak a fele igaz fele nem! A bírónak meg sokat köszönhettek, hogy jószívű volt hozzátok és nem küldött még ki egy-két embert 2 percekre.Még ebben a bajnokságban is 2 perc amit csináltatok, emlékezz csak amiért kiállították volna 2 percre a csapattársad(azt mondtátok labda volt). Na ennél sokkal durvább volt amikor csak lábakat söpörtetek!
-
- Entrenador del Barça
Gondoltuk, hogy megtettedSign írta:Még valami. Úgy látom, újabb titkot fogok elárulni. A meccs végén, amikor szerintetek gólt lőttetek volna, a bíró egyszerre fújta le a (szabálytalan) labdaszerzéseteket a meccsel. Megkérdezhetitek tőle is, én ugyanis már megtettem.

-
- Entrenador del Barça
Kedves Sign!
Ne izgulj felismertünk téged (nem volt nehéz) mivel a roma csapat oszlopos tagja vagy a szurkolói tornákon.
A sportszerűséggel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy:
- tény, hogy miattunk volt rövidebb a mérkőzés, de gondolj bele, hogy a bíró nem 18 percnél fújja le a mérkőzést hanem 20-nál akkor egy olyan potya gólal nyerünk, hogy bárki körberöhöghetet volna a meccs után!
- A kiállítás nem durvaság miatt volt... És ezt te pontosan láttad mikor a mi térfelünkön történt és te kapus voltál.
Gratulálok ilyen képeségekkel akár felderítő is lehetsz a seregben.
- Sajnos a kiállitás után feleslegesen szabálytalankodtak a csapattársaid, de szted ez is szabályos volt.
Szóval az a véleményem, hogy mindenki a saját okosságait fogja fújni és azt, hogy 2-2 lett köszönjétek meg a srácnak akit kiállítottak!
Ja és jelzem, hogy elkészült a mezed csak a névvel vannak gondok...
Ne izgulj felismertünk téged (nem volt nehéz) mivel a roma csapat oszlopos tagja vagy a szurkolói tornákon.

A sportszerűséggel kapcsolatban annyit tennék hozzá, hogy:
- tény, hogy miattunk volt rövidebb a mérkőzés, de gondolj bele, hogy a bíró nem 18 percnél fújja le a mérkőzést hanem 20-nál akkor egy olyan potya gólal nyerünk, hogy bárki körberöhöghetet volna a meccs után!

Gratulálok ilyen képeségekkel akár felderítő is lehetsz a seregben.
- Sajnos a kiállitás után feleslegesen szabálytalankodtak a csapattársaid, de szted ez is szabályos volt.
Szóval az a véleményem, hogy mindenki a saját okosságait fogja fújni és azt, hogy 2-2 lett köszönjétek meg a srácnak akit kiállítottak!
Ja és jelzem, hogy elkészült a mezed csak a névvel vannak gondok...

- deffent
- Jugador d'estrella
Sign!
Eddig sem voltál túl szimpi, ez most sem változott. Remélem most nagyon örülsz, hogy kimagyaráztad magad és a buta csapatodat, akik saját magukkal csesztek ki, mert nem tudják tartani a szájukat. Sorry!
Dumáért mindig csak a hülyéket állítják ki. De az igazán nagy kibaszás az lett volna, ha jól megveritek a bírót. Végül is akkora tétje van ennek az egész tornának, hogy csak na! Teljesen meg lehet érteni, hogy egy ilyen kiélezett, fontos összecsapáson nem tudnak parancsolni az indulataiknak az embereitek.
Eddig sem voltál túl szimpi, ez most sem változott. Remélem most nagyon örülsz, hogy kimagyaráztad magad és a buta csapatodat, akik saját magukkal csesztek ki, mert nem tudják tartani a szájukat. Sorry!
Dumáért mindig csak a hülyéket állítják ki. De az igazán nagy kibaszás az lett volna, ha jól megveritek a bírót. Végül is akkora tétje van ennek az egész tornának, hogy csak na! Teljesen meg lehet érteni, hogy egy ilyen kiélezett, fontos összecsapáson nem tudnak parancsolni az indulataiknak az embereitek.

-
- Director del Fútbol
Sign! Úgy érzem a sportszerűtlenséggel kapcsolatos monológomat félre értetted, mert mintha nekem lőtted volna vissza a dolgot!?... Nem ti voltatok a sportszerűtlenek, ÉS NEM IS MI, hanem a bíró, aki ilyet tesz, részben pont azért, mert nektek ehhez semmi közötök!!! Ilyet nem lehet! Vagy egyáltalán ne engedjen minket játszani a hülyeségünk miatt, vagy engedjen, de akkor legyen rendes meccs!!! Ez dukál mind két félnek!!! No erről ennyit... a többihez nem tudok mit mondani, nem voltam ott...
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Én úgy emlékszem, hogy Iván átemelte a kapus felett és ott már csak a csatároknak kellett volna "bepöccinteni" a labdát a hálóba és ekkor fújta le a bíró.deffent írta:
A bíró 18 perc után fújta le a második félidőt, amikor az ellenfél kapusa Higuitának képzelte magát és elkezdett cselegzetni leghátul. Két emberünkön átment, a harmadik megszerezte és kb 3-man mehettünk volna az egy szem kapusra, ha jól emlékszem.
Ekkor fújt 3-mat a sípjába. 18 perc után lefújta
Sztem kompenzálni akarta ezzel a kiállítást, ugyanis az ellenfélnek nem voltak cseréi és így 4 emberrel játszottak.
-
- Director del Fútbol
Egyszerre írtunk, pont megelőztél!deffent írta:Az előbb írtam.

No hát érdekes egy meccs lehetett, és bizony nem örülök ennek a rövidítésnek, ami ezek szerint rányomta a bélyegét a meccsre, ez szerintem nagyon sportszerűtlen volt, én ilyet még nem is hallottam! Ezt máshogy kellett volna elintézni! Na mindegy...
Az ellenféllel meg nem kell foglalkozni, látjátok, had pofázzanak, meg is kapják érte a büntetésüket...
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Srácok, nem tudok mást mondani, amit leirt Pista, az alapján örülni kell az 1 pontnak. Az,hogy ilyen parasztok vannak az ellenfél csapatában, az ellen meg nem lehet mit tenni, nektek is keményen, határozottan kell odalépni, illetve a dolgokba nem beletörődni, ha keménykednek, akkor nektek is keménynek kell lenni, na persze nem durván, hanem csak jelezve az ilyen gyökereknek,hogy igen, mi is itt vagyunk és mi is tudunk keményen játszani. Sajnos a szombati focikon nem ezt gyakoroljuk, ezért okoz meglepetést mindig az ellen ezzel a keménykedéssel. De sebaj, van ujabb egy pontunk, én már csak a tabellára lennék kiváncsi!
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Na most jutottam csak géphez, azt hittem, hogy mostanra már jól kielemeztétek a tegnapi meccset, erre mit látok...? Semmit! Csak azt, hogy 2:2 lett, amiről persze nem tudom, hogy örülni kell-e neki, vagy sem?!... Ez a meccstől függ ugye, ami...
...ami milyen volt, meséljetek?!...
És osztom Bercy véleményét, illetve felhívását: aki nem fizetett, az kéretik sűrgősen, mert sajnos itt nem két fagyiért megy a játék!!! Ezt komolyan kell venni, mert különben repül a csapat!!!
...ami milyen volt, meséljetek?!...
És osztom Bercy véleményét, illetve felhívását: aki nem fizetett, az kéretik sűrgősen, mert sajnos itt nem két fagyiért megy a játék!!! Ezt komolyan kell venni, mert különben repül a csapat!!!
"Més Cuen un Club"