Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég komoly a kosár döntetlen, és ezek szerint be is jött! Grathaze71 írta:Eddigi két legnagyobb nyereményem:
http://kepfeltoltes.hu/view/080119/DSCF ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080119/DSCF0208_ ... es.hu_.jpg
Hosszútávon úgyis veszítesz!
barcafan írta:így is van "saját" csapatra nem jó tippelni. én ebben a fordulóban nyertem 21 rongyot, akartam fogadni a Barca győzelmére (ez lett volna az első) de nem figyeltem oda és véletlenül a real győzelmére fogadtam. (ettől függetlenül a Barcának szurkoltam vasárnap...redlions írta:Nem tippelek a Barçára! Mindig akkor buktam....Mihu írta:Be kell vallanom hogy 2 éve mikor a Barca nem volt olyan jó akkoriban kezdtem el Tippmix-elni.És 7!!! meccs mellett fogadtam a Real Barcára és behúztam 1-esre mivel hát mondom akármennyire is szeretem a csapatot de most nem valami jók tehát mindenki, többek közt a legnagyobb Barcás haverom is azt tanácsolta hogy a Real győzelmére tippeljek.
7 meccs bejött és csak egy nem.Tippeljetek melyik![]()
![]()
Hát persze hogy az el Classico.Nyert a Barca.Ha a szívemre hallgatok akkor nyertem volna 85,000 forintot
.De tényleg.
Na azóta mindíg a Barcára tippelek.
Nem tippelek a Barçára! Mindig akkor buktam....Mihu írta:Be kell vallanom hogy 2 éve mikor a Barca nem volt olyan jó akkoriban kezdtem el Tippmix-elni.És 7!!! meccs mellett fogadtam a Real Barcára és behúztam 1-esre mivel hát mondom akármennyire is szeretem a csapatot de most nem valami jók tehát mindenki, többek közt a legnagyobb Barcás haverom is azt tanácsolta hogy a Real győzelmére tippeljek.
7 meccs bejött és csak egy nem.Tippeljetek melyik![]()
![]()
Hát persze hogy az el Classico.Nyert a Barca.Ha a szívemre hallgatok akkor nyertem volna 85,000 forintot
.De tényleg.
Na azóta mindíg a Barcára tippelek.
Na ez azt jelenti, hogy hányszor hány forintot teszel fel,ronaldo írta:Valaki tudna segíteni mert lenne egy kérdésem a szelvénykitoltéssel kapscolatban. Mit jelent az egységnyi fogadás tétjénél az 1x 2x 3x 5x. es hogyha kombináltat akarok játszani az mennyivel kerul drágábba? es a kombináltak mellet mi ez pl. 3/4 4x 4/5 5x
Nálam is így szokott lenni, ha játszom... Ezért Barçára nem teszek....fcb1 írta:majdnem nyerem a tippmixen Bilba-sociedad :h ez bejött. A.Villa-WBA :d ez is bejött. Everton-crystal palace :h ez is mkegvolt, de a Real-Barca :d ez mellément.
aha kosz. már fel is adtam egy tippmixet eg egy totot. remélem szuz kéz szerencsét hozRapika írta:a *(0-1) arra vonatkozik,hogy pl.ha 1-1 lett a meccs és akkor azt 1-2nek kell nézni!ronaldo írta:*( 0-1 ) Barcelona - Atl. Madrid + még azt kérdezném mi az a csillag 0-1. ha 200ftos téttel akarok megtenni 6 meccset az kb mennyibe kerul
Jól megmondtam,mi?!![]()
Ha hazai győzelemre tippelsz,akkor minimum 2 góllal kell nyerni a csapatnak,mert ha csak 1el nyer,az így döntetlen!
Ha viszont döntetlenre tippelsz (0-1)-el,akkor hazai egygólos győzelemért kell szurkolnod!
Remélem érthető volt!![]()
a *(0-1) arra vonatkozik,hogy pl.ha 1-1 lett a meccs és akkor azt 1-2nek kell nézni!ronaldo írta:*( 0-1 ) Barcelona - Atl. Madrid + még azt kérdezném mi az a csillag 0-1. ha 200ftos téttel akarok megtenni 6 meccset az kb mennyibe kerul
Én is azóta nem tippmixelek,mióta újjították...Enrique írta: Na pedig az érdekelne, mert ezt nem tudom, mióta újítottak...![]()
Na mind1, egyszer majd elmegyek aztán majd a pénztárosnéni elmagyarázza!![]()