Vicc,hogy Henry és Eto'o sincs benne az első háromban...csababarca írta:http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=39673
És nem egy 16 éves body-builderről...LG írta:Na jo, de nem kispályárol van szoMr. Master írta:egyik csapattársam állított labdát edzésen egyik ötösről a másik kapura küldi pattanás nélkül. 16 éves. A bedobása pedig a másik tizenhatos vonalánál még fejmagasságban van...
Na jo, de nem kispályárol van szoMr. Master írta:egyik csapattársam állított labdát edzésen egyik ötösről a másik kapura küldi pattanás nélkül. 16 éves. A bedobása pedig a másik tizenhatos vonalánál még fejmagasságban van...
De nem tud focizni jól sejtem???Mr. Master írta:egyik csapattársam állított labdát edzésen egyik ötösről a másik kapura küldi pattanás nélkül. 16 éves. A bedobása pedig a másik tizenhatos vonalánál még fejmagasságban van...
de.Los Barrachos írta:Most nem a flip-flap cselről van szó?lionelmessi19 írta:Ne haragudj meg rám de ennek semmi köze ahhoz a cselhez amiről beszélünk.
Most nem a flip-flap cselről van szó?lionelmessi19 írta:Ne haragudj meg rám de ennek semmi köze ahhoz a cselhez amiről beszélünk.
Szakacs írta:Gerrard csak privat velemenyLG írta:Lehet, h rosszul emléleztem, és lehet valoban Gerrardé a második, de Bekem labdái is mennek vagy 160-nal...állitolag, szerintem neki van most a legerosebb lovese, es hatsosonkanak(bekhem) is eros a lovese !Szerintem mar nem RC-e a legerosebb...
Gerrard csak privat velemenyLG írta:Lehet, h rosszul emléleztem, és lehet valoban Gerrardé a második, de Bekem labdái is mennek vagy 160-nal...állitolag
Steven Gerrard a masodikRivaldo11 írta:Kötve hiszem,hogy beckhamé a 2.legerősebb lövés. :lol:A különböző kamu mérések eredményei nem érdekelnek.LG írta:Igen, a második BekeméRoniee21 írta:kié a 2. legerősebb lövés? az 1. értelem szerűen R.Carlos-é..
Nem ívelt,csavart gólt,csak ritkán látni tőle,sőt,magát távoli bombát is.
Kötve hiszem,hogy beckhamé a 2.legerősebb lövés. :lol:A különböző kamu mérések eredményei nem érdekelnek.LG írta:Igen, a második BekeméRoniee21 írta:kié a 2. legerősebb lövés? az 1. értelem szerűen R.Carlos-é..
Igen, a második BekeméRoniee21 írta:kié a 2. legerősebb lövés? az 1. értelem szerűen R.Carlos-é..
A Rinho az nem Gattuso beceneveRonal.10 írta:hát nem Rinho stilusa a félpáylás gol lövés![]()
a cselhez vissza térve szoktam nyomni amiko mecsezünk..(1 évbe 5 ször kb) srác ellen multkor megcsináltam és akkor nagyon szépen sikerül teljesen jo volt és a srác elindult balra én meg vittem jobbra jó érzés volt aztán mindenki ooo a kis dinho...![]()
![]()
A Fradi csatára volt a 80'as években,azután a Vasahoz igazolt.Game90 írta:Lehet, hogy hülye kérdés, de ki volt az a Szabadi LászlóRoniee21 írta:http://cselponthu.atw.hu/Rivaldo11 írta:Nem tudom,biztos ez???Rivellino jó játékos volt,de én nem nézek ki belőle ilyen cselt.
Ő inkább a távoli lövéseiről volt híres.![]()